8 kraftfulla applikationer för snabbare internet på Android

8 avancerade Android-applikationer som kan hjälpa till att maximera din internethastighet!

Idag har behovet av ett internetnätverk blivit mycket viktigt. Många är villiga att bara spendera sin tid på Internet, till och med att behöva spendera mycket kvoter varje dag. Men för internetanvändare kan kvoten naturligtvis fortfarande köpas igen, men om internetanslutningen är långsam? Du måste vara upprörd upp och ner.

Även om 3G / 4G-nätverksteknik nu är tillgänglig som gör att du kan ha snabb internetåtkomst är det inget fel om du fortfarande vill höja internethastigheten så att den blir blixtsnabb, aka smidig härlig utan läser in som är gammal. För Internetanvändare på landsbygden kan det vara användbart att testa följande applikationer. Här är 8 Android-applikationer som kan hjälpa dig att maximera din internethastighet.

  • Det här är de länder som är mest utsatta för hackareattacker
  • Måste veta! Här är 7 CMD-kommandon som ofta används av hackare
  • Så här skyddar du konton på Internet från hackareattacker

8 Sofistikerade applikationer för snabbare internet på Android

1. Internet Booster & Optimizer

Denna applikation presenteras med funktioner och funktioner för att prioritera webbläsartillämpningar från andra applikationer som också använder internetåtkomst. Så när du använder webbläsaren kommer andra applikationer att vara tillfälligtlåsa. Utöver det, Internet Booster & Optimizer fungerar också för att rengöra RAM, cacheminneoch DNS-spolningar. Några av dessa funktioner är användbara för att fastställa om Internetresurser används enbart för webbläsaren.

2. Internet snabbare 2x

2x Internet snabbare utformad för att höja internethastigheten två gånger för nätverksanslutningar på 3G och 4G. Snabbare Internet 2x är utformat med speciell programmering för att höja internethastigheten 2x från normal hastighet. Denna applikation kan också köras på Android-enheter som inte har installerats eller har installerats.rot. Hur man använder den också bara på ett sätt knacka. Det är lätt?

Marvin Apps Software LADDA NER Apps

3. Internet Speed ​​Booster

Internet Speed ​​Booster ingår i en applikation som är lätt att använda eftersom den har en mycket enkel design. Du är tillräckligt knacka på den tillgängliga menyn för att aktivera och avaktivera denna applikation. Den speciella algoritmen som är inbäddad i Internet Speed ​​Booster kan öka internethastigheten på din Android-enhet.

4. Internet Booster (root)

Internet Booster (rot) använda olika metoder för att utnyttja tillgängliga Internetresurser. Så i grund och botten ändrar denna applikation bara systemets ROM-konfiguration för att öka internethastigheten 40 till 70 procent högre än den tillgängliga hastigheten. Med tanke på att denna applikation måste manipulera system-ROM: n, innan du använder den här appen, se till att din Android-enhet är i skick rot.

5. Gratis Internet Speed ​​Booster

Gratis Internet Speed ​​Booster kan öka din Android Internet-hastighet upp till 40 till 80 procent av den ursprungliga hastigheten. Metoden för denna ansökan är att öka ping-latens, stoppa onödiga bakgrundsappar och hantera mellan parallella anslutningar som används samtidigt på Android-enheter.

6. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G

Denna applikation används för att öka internethastigheten, vilket motsvarar ett 3G / 4G-nätverk. Så för dig som befinner dig på landsbygden kan det vara lämpligt för den här applikationen. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G kan öka internethastigheten med 30 till 40 procent från tidigare.

7. Internet Speed ​​Master

Internet Speed ​​Master är ett program som har installerats av mer än 1 miljon Android-användare över hela världen. Så här applikationen fungerar är att justera TCP / IP-inställningar och ändra dem filsystem för att öka internethastigheten på Android-enheter. Innan du använder denna applikation rekommenderas du att skapa backa upp först på Android-enhetens innehåll. Denna app är också utformad för att passa nästan alla typer av ROM på Android.

8. 3G Speed ​​Booster

Ansökan Internet-booster slutligen, 3G Speed ​​Booster har en lätt storlek men är inte sämre än andra applikationer. Så fungerar 3G Speed ​​Booster genom att trycka påskanna alla applikationer som har åtkomst till Internet på bakgrund på Android inaktiverar du sedan de du inte behöver. På så sätt kommer din internethastighet att vara stabil och naturligtvis sparar din kvot. Denna applikation fungerar bara effektivt i 3G-nätverk.

Det bör noteras att alla applikationer som nämns ovan inte garanterar 100% av din Android Internet-hastighet kan uppleva en betydande ökning. Anledningen är att det finns många saker som kan påverka internethastigheten, till exempel väder eller de geografiska förhållandena där du bor. Så, applikationen ovan kan bara maximera din internethastighet. Dela din erfarenhet av att testa applikationerna ovan i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found