5 bästa appar för ljudredigering för Android

Hur gör jag ljudredigering på Android? Omedelbart här är en diskussion om de bästa EEditing-ljudapplikationerna på Androids version av ApkVenue!

Android-smartphones är mycket populära hos nästan alla i världen. En smartphone är faktiskt en multifunktionell enhet som kan användas för att göra olika saker. En av dem gjorde det ljudredigering.

Ljudredigering i sig är en aktivitet där vi är manipulera ljud eller sång genom att ändra tonhöjden för ljudet, lägga till olika instrumentljud eller också klippa en låt. Generellt görs ljudredigering med en mängd olika kraftfulla verktyg vilket är dyrt och naturligtvis kräver en dator som en bärbar dator. Det visar sig dock att nu kan vi bara göra det via en Android-smartphone. Tro inte? Kolla in den fullständiga recensionen av denna ApkVenue.

 • 5 3D-ljudinspelningar som säkert kommer att förvåna dig att frukta
 • Hur man konverterar ljud till text på en PC eller bärbar dator, praktiskt och trött!

De 5 bästa ljudredigeringsprogrammen på Android

Brkat tekniska framsteg, denna ljudredigeringsaktivitet just nu kan vi använder en Android-smartphone. Android-användare kan göra Blandning ljudet på instrumentet, ändra tonen i ljudet eller sången, och klipp också ut låten och gör den sedan till en ringsignal på Android.

Hur hur man gör ljudredigering på Android? Är du nyfiken? OK, låt oss gå direkt till diskussionen de bästa ljudredigeringsapplikationerna låt oss på Android!

1. PocketBand - Social Daw

Den första Android-applikationen som vi kommer att diskutera är PocketBand - Social Daw. Den här applikationen låter dig göra Ljudblandning genom att ändra tonhöjden på en sång och till och med lägga till ljudet från olika musikinstrument. Här är stegen.

 • När du först öppnar den här applikationen kommer du att riktas till huvudsida, där du kan använda demolåten eller lägga till din favoritlåt genom att välja ikonen + Song.

 • Därefter dirigeras du till en sida blandning. Här finns det flera alternativ som Introduktion, Röst, Bas, Bro och Outro vilket är namngivningen av sångpartierna.

 • Du måste bara välja vilken del av låten du kommer att redigera, om det är början (Introduktion) eller kanske när låten startar (Röst) eller i slutet av låten (Outro). Tillräckligt knacka på ett av dessa alternativ och du kommer till nästa sida.

 • Det är på denna sida som du kan redigera instrumentets ljud i den låt du väljer. Antingen ändrar det trummans ljud för att bli högre eller ändrar gitarrens ton för att göra det högre.

2. MP3-skärare

Nästa Android-applikation som du kan använda för ljudredigering är MP3-skärare. Den här applikationen tillåter dig skapa en ringsignal genom att klippa en sång vid en viss punkt. Så här fungerar det.

 • Hur man använder den här Android-applikationen också väldigt lättallt du behöver göra är att öppna den här applikationen och vänta några ögonblick tills den omdirigeras till programmets huvudsida. Här kommer du att bli ombedd att välj en låt vem kommer att gå igenom redigeringsprocessen först.

 • Dessutom stannar du bestämma början och slutet för ringsignaler som genereras från den här applikationen genom att göra drag på båda markörerna. Den vänstra markören är en markör för början av låten och den högra markören är en markör för slutet av låten.

 • När det är klart räcker det välj bocken längst ned till höger för att spara resultatet av din redigeringsprocess.

 • Därefter kommer du att dirigeras till ringsignalsidan som du just skapade. Här måste du göra en sak till, nämligen lyssna på ringsignalen som du har gjort tidigare.

3. ZeoRing

ZeoRing är en Android-applikation för ljudredigering som nästan liknar MP3-skärare när det gäller funktion. Denna applikation är också gjord för att hjälpa Android-användare som vill skapa ringsignaler från sina favoritlåtar.

 • På startsidan för den här applikationen kan du välj en låt baserat på det albumnamn, artistnamn och sångtitel du vill ha. Här är det bättre om du går rakt välj låten enligt titeln aja.
 • Välj den låt du vill ha och gå till redigeringsprocess. På denna redigeringssida måste du först bestämma start- och slutdelarna för ringsignaler som genereras av ZeoRing med två röda markörer. Du behöver inte vara lång om du vill skapa en ringsignal från en låt, det räcker några sekunder endast.
 • när du har bestämt början och slutet av låten, välj ikonen Trim längst upp till höger på din Android-smarttelefonskärm för att klippa låten till en ringsignal, sedan du bara spara det.

 • Glöm inte heller, gör det ringsignalkontroll som du har gjort genom att spela upp ringsignalen för att säkerställa resultatet enligt förväntningarna.

VISA ARTIKLAR

4. Android Audio Editor

På fjärde plats har jag en ansökan Android Audio Editor. Den här Android-applikationen är verkligen inte särskilt känd även om namnet är väldigt lätt att komma ihåg. Denna Android Audio Editor har en funktion som liknar de två tidigare Android-applikationerna, nämligen funktion för att skapa en ringsignal av din favoritlåt. Här är stegen.

 • För att skapa en ringsignal är allt du behöver göra att flytta från huvudsidan för den här applikationen till till mediasektionen.
 • Vänta några ögonblick tills listan med låtar på din Android-smartphone visas. Hitta och bestäm en låt du gillar, då knacka några ögonblick tills den visas dyka upp urval Redigera.
 • Därefter dirigeras du till redigeringssidan. Här, ni flytta bara de två avdelarna försedd. Skjut den första avdelaren för att bestämma ringsignalens början och skjut sedan nästa avdelare för att bestämma slutet på ringsignalen.
 • Redan klar? Nu bor du spara ringsignal din skapelse. Du kan också göra ringsignalen du skapade tidigare till en ringsignal standard på din Android-smartphone direkt från den här appen.

5. Media Converter

Tja, om ApkVenue tidigare hade förklarat Android-applikationer för aktiviteter Ljudmixning och ringsignalskapande av låten kommer nu Jaka att diskutera ansökan Media Converter, som är en Android-applikation som du kan använda för konvertera ljudfiler.

Denna applikation låter dig konvertera olika ljudfiler som MP3, MP4, AAC, MPEG, FLV och WAV och många fler. Här är hur.

 • Ni är nog välj en låt som du kommer att konvertera från sånglistan på din Android-smartphone via den här applikationen.

 • För det första valet kan du konvertera låten till MP3 eller MP4. Förutom MP3 och MP4 kan du konvertera dina låtar till andra ljudtyper genom att välja Expertläge.

 • Tja, delvis Expertläge Här kan du konvertera låten du väljer till olika andra tillägg.
 • Inte bara det, du kan också klippa låtar genom att bestämma först Starttid och Varaktighet slut låten innan du sparar den genom att trycka på alternativet Konvertera.

Så hur? Visst är du nöjd med de applikationer som ApkVenue diskuterade. Du måste bara välja vilket ljudredigeringsprogram efter behov dig, oavsett om det är ljudmixning, ringsignalskapande eller behöver du en Android-applikation som kan konvertera dina ljudfiler? Allt är upp till dig som användare. Det är all diskussion från ApkVenue, lycka till och förhoppningsvis är den användbar. Glöm inte dela med sig ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found