Dessa 5 appar kommer definitivt att göra dig bra på matte, men fuska inte!

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 5 applikationer som kan hjälpa dig att lösa komplexa matematiska problem. Nyfiken? Kolla in hela listan, följande ApkVenues recension!

Gillar du matte? Eller ens mest lat om du har affärer med siffror? Ser ut som att det inte bara är du då. Jaka också ibland svårigheter när du arbetar med matematiska problem.

Ibland är det när vi har svårt att göra matematiska problem och verkligen behöver hjälp, men ingen kunde hjälpa. Det har dock blivit lite förvirrat. Men när tekniken utvecklas visar det sig nu det finns en lösning du vet. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera det 5 applikationer som kan hjälpa dig att lösa matematiska problem vilket är komplicerat. Nyfiken? Se hela ApkVenues recension!

  • 80 MEST unika och spännande Android-applikationer från 2017
  • 11 coola Android-applikationer som DEFINITIVT inte finns på din smartphone
  • Dessa 3 applikationer kan göra din Android mer AVANCERAD än iPhone

Dessa 5 applikationer kommer att göra dig smart matematik, men fuska inte ja!

1. PhotoMath

PhotoMath utan tvekan din egen matematiklärare på insidan mobiltelefon. Ja, PhotoMath-applikationen är det smartaste kamerakalkylatorn i den här världen. Du riktar bara PhotoMath-kameran mot matematiska problem du inte förstår, automatiskt PhotoMath visar en förklaring av matematikproblemet tillsammans med svaret. PhotoMath kan också vara Matematikinlärningsverktyg vilket är enkelt.

2. Gratis formel

För er som ibland gillar att bli förvirrade eller glömma de matematiska formlerna som har lärt sig, Gratis formel kan hjälpa dig. Med olika formler som Geometri, trigonometri, matris, statistik, intergrationoch andra kan hjälpa dig att göra matematiska problem som du inte förstår.

3. yHomeWork Math Solver

De som fortfarande är förvirrade eller inte förstår grundläggande algebra och aritmetiska problem, den här applikationen passar dig, eftersom applikationen kan göra det lättare för dig att göra grundläggande algebra och aritmetiska problem. Du skriv bara frågorna i frågan kolumn och omedelbart kommer du få en förklaring frågan tillsammans med rätt svar.

4. Myscript-kalkylator

Detta är en applikation som kräver dig skriva matematiska problem med handskrift som du skriver i en bok. Ja, du behöver bara skriva matematiska problem som Square Roots, Trigonometry, Logarithms och Arithmetic, då kommer den här applikationen automatiskt kommer att beräkna svaret till dig.

5. Mattexpert

Denna applikation med olika matematiska formler som är ganska kompletta kan användas som en applikation som du måste ladda ner. Mathexpert har många matematiska formler som kan hjälpa dig att göra matematikproblem som kräver formler. Förutom matematik kan den här applikationen också hjälpa dig att arbeta med problem Fysik du vet.

Det är 5 applikationer som kan hjälpa dig att lösa matematiska problem vilket är komplicerat. Vad tror du? CUkup hjälp, eller hur? Men se upp, använd inte det för fusk, för du kommer att förlora dig själv. Förhoppningsvis är detta användbart för lärande!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found