Låt oss spela! Här är 7 populära Playstation-spel som officiellt finns på Android

Är du en av dem som spelar tunga spel på smartphones? I så fall händer det bara så att den här gången vill ApkVenue ge dig en spelrekommendation. Detta spel är ett populärt Playstation-spel som för närvarande är officiellt tillgängligt på Android-smartphones. Vill veta? Kom och titta!

Dagens smartphones blir mer och mer sofistikerade. Även när det gäller RAM-kapacitet kan den matcha en PC / laptop. Inte konstigt, det är därför du nu kan spela de tunga spelen via en smartphone.

Är du en av dem som spelar tunga spel på en smartphone? I så fall händer det bara så att den här gången vill ApkVenue ge dig en spelrekommendation. Detta spel är ett populärt Playstation-spel som för närvarande är officiellt tillgängligt på Android-smartphones. Vill veta? Kom och titta!

  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!

Här är 7 officiella Playstation-spel på Android

Spelet som ApkVenue berättar är faktiskt inte bara populärt på Playstation utan också populärt på Xbox. ApkVenue använder ordet Playstation eftersom det i Indonesien är mycket mer populärt än Xbox, även om båda faktiskt är spelkonsoler.

Utan vidare, här är Android-spelrekommendationerna från ApkVenue.

VISA ARTIKLAR

1. Dynastikrigare

Foto med tillstånd av: Bild: Gamers Braves

Ett spel som berättar om kinesisk historia. Har ett bra grafiskt utseende och enkelt spel. Som ett resultat fick Dynasty Warriors-spelet fart i popularitet. Även på spelkonsolen har den för närvarande nått den 8: e serien.

Ladda ner spelet för Android här: Dynasty Warrior Google Play

2. Final Fantasy

Fotokälla: Bild: Abuget

Spel som berättar historier som sagor, fulla av fantasihistorier. På grund av det stora antalet entusiaster har Final Fantasy-serien för närvarande nått 15: e på sitt konsolspel. Till och med försäljningen av den exklusiva versionen av spelet för den 15: e såldes på kort tid.

Ladda ner spelet för Android här: Final Fantasy Google Play

3. WWE 2K / SmackDown

Fotokälla: Bild: RRVirus

Den tredje är ett brottningsspel, WWE 2K. Om du är förvirrad blir det kanske mer bekant om ApkVenue kallar det SmackDown. Eftersom SmackDown-spelet tidigare var mycket populärt i konsolspel, men nu har det bytt namn till WWE 2K.

Ladda ner spelet för Android här: WWE / Smackdown Google Play

4. Assassins Creed

Foto med tillstånd av: Bild: HaikuDeck

Assassins Creed berättar om en grupp mördare som riktar sig mot diktatorer. Eftersom det här spelet är så spännande finns det åtminstone 9 spelserier med titeln Assassins Creed för konsolversionen.

Ladda ner spelet för Android här: Assassins Creed Google Play

5. Orättvisa

Fotokälla: Bild: PlayStation

Orättvisa är ett spel där vi kan använda en superhjälte för att bekämpa andra superhjältar. Till exempel Batman kontra Superman, eller Flash mot Superman, och andra. På grund av konceptet är många människor beroende av att spela det här spelet.

Ladda ner spelet för Android här: Orättvisa Google Play

6. Batman

Fotokälla: Bild: PetSprin

Batman i konsolspel, är mycket känd för sin Arkham-serie. Erbjuder enkel gameplay och fantastisk grafik. För Android-versionen finns det många versioner. Från och med Batman v Superman, Batman The Telltale Series och andra.

Ladda ner spelet för Android här: Batman Google Play

7. FIFA

Fotokälla: Bild: EA Sport

Det senare är ett av de mest populära fotbollsspelen, nämligen FIFA. Detta spel som anpassar Frostbite Engine erbjuder en mycket vacker grafisk display på konsolversionen av spelet.

Ladda ner spelet för Android här: FIFA Google Play

VISA ARTIKLAR

Så det är bara informationen från ApkVenue om 7 Playstation-spel som officiellt finns på Android. Vad tycker du om detta, finns det några andra spel? Om det finns, dela med sig med Jaka genom kommentarfältet, tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Andalas son.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found