7 sadistiska gore anime, vid första anblicken visar sig söt att göra dig illamående!

Gillar du sadistisk och blodig anime? Kolla listan här, vem känner din favorit gore anime!

Vem har en hobby att titta på de bästa anime-serierna? Med tidens utveckling produceras mer och mer anime och genrerna blir alltmer olika.

Men tydligen finns det en genre som, även om den är läskig, fortfarande har ganska stort publikintresse, nämligen gore anime. Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 7 sorgligaste gore-anime som får magen att känna sig sjuk. Kolla in recensionerna nedan!

Anime Gore Tråkigaste rekommendationer

Anime gore kan sägas vara en anime som visar sadistiska och blodiga scener i nästan varje avsnitt.

Även om denna anime undviks av många människor, finns det fortfarande många tusentals som älskar den. Utan att behöva dröja kvar, här är listan!

1. Blood-C (2011)

Blood-C är en av gore-anime som du måste titta på. Anime som någonsin kom in CLAMP Crossover Detta berättar historien om Saya Kisaragi, en vanlig tjej som ofta är vårdslös.

En dag fick han ett arvsvärd från prästen, som han lovade att utrota alla monster i sin by.

Härifrån kommer du att bevittna olika blodiga konflikter. Även om denna anime vid första anblicken ser söt och bedårande ut!

2. Deadman Wonderland (2011)

Släpptes 2011, anime tema överlevnad Detta berättar historien om en student som heter Igarashi Ganta. Han anklagas för att vara hjärnan bakom mordet som dödade 29 av hans egna vänner.

På grund av den anklagelsen greps han på en plats som heter Deadman Wonderland. Vid första anblicken är platsen ganska trevlig att bo i.

Men bakom allt är Deadman Wonderland en plats för överlevnad, där varje ockupant kommer att döda varandra för att överleva. Förskräckt!

3. Basilisk (2005)

Denna gore-anime berättar historien om 2 forntida klaner i Japan som hade kämpat i hundratals år tills ett skriftligt avtal "svalnade" konflikten.

Hundratals år senare blev ninjan Oboro från Iga Tsubagakure och Gennosuke Kouga från Kouga Manjidani kär i varandra. Med tanke på deras ställning som arving till ledningen för de två klanerna, skulle de gifta sig och förena de två klanerna som en.

Tyvärr finns det många konflikter som de måste gå igenom för att uppnå denna dröm. Inte sällan måste blod spridas och liv går förlorade.

4. Elfen Lied (2004)

Vid första anblicken kommer du inte att märka att denna anime är en genre. Detta beror på att karaktärerna är roliga och intressanta med en överblick.

Denna anime berättar historien om en karaktär som heter Lucy. Han är en av de muterade människorna och har sjätte sinnesstyrkan. Men han har en fruktansvärd psykotisk sida.

Detta illustrerades tydligt när han flydde från laboratoriet där han bodde. Han slaktade alla laboratoriebefäl och vakter tills platsen fylldes med blod.

5. Mordprinsessan (2005)

Denna anime berättar historien om Forland Kingdom som attackeras av vilda monster. Kungen skadades, medan kronprinsessan Alita var tvungen att fly till ett annat ställe.

Senare kommer han att strategisera med de återstående människorna för att återta sitt rike från motståndarens händer.

Under hela striden kommer du att se blod överallt, särskilt monster som håller på att attackera prinsessan och hennes utvalda folk.

6. Higurashi no Naku Koro ni (2007)

Tror du att den här anime är söt och bedårande? Tänk igen när du ser scenerna som blöder och gör din mage illamående.

Denna anime är ett psykologiskt skräckdrama insvept i en gripande men sadistisk thriller. Med en annan titel "När de gråter" berättar denna anime historien om ett grymt mordfall som ägde rum i en by 1983.

Senare hittar du massor av sadistiska och hemska scener, från att slå huvudet tills det splittras till spridda kroppsdelar. Titta inte efter de av er som inte är starka!

7. attack på Titan (2013)

Denna anime är en av de mest efterlängtade år 2020, där säsongsfinalen är planerad att släppas i år.

Senare kommer du att se den sista striden mellan Levi Ackerman och hans vänner mot titanerna som säkert kommer att bli riktigt spännande.

Du måste dock vara beredd. Precis som tidigare uppföljare kommer scenerna i denna anime att fyllas med sadistiska strider, där blod sprutar och sprids överallt. Redo?

Det är 7-anorgenime-anime som är sadistiska och definitivt gör illamående för de av er som inte gillar denna genre-anime. Vad tycker du, gäng?

Kom igen, glöm inte att skriva i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Diptya.