De 7 mest nedladdade spelen i Play Store

Det finns bara 7 Android-spel som har laddats ner mer än 500 miljoner gånger i Play Store. Den här gången berättar ApkVenue om de mest nedladdade spelen!

En av parametrarna för ett spel som anses vara framgångsrikt är antalet spelare som spelar det. När det gäller siffror, PUBG det finns inget med de spel som ApkVenue kommer att nämna.

Spel Herre på täppan den har inte nått 500 miljoner nedladdningar. Från resultaten av fördjupad forskning fann Jaka att det bara fanns en 7 spel som laddades ner mer än 500 miljoner gånger!

Något mest nedladdade spel i Play Store? Kom igen, låt oss titta på listan direkt!

De 7 mest nedladdade spelen i Play Store

De genomsnittliga spelen på den här listan är spel som har funnits länge i Play Store. Så det kan vara så att relativt nya spel som PUBG kan komma ikapp inom en snar framtid.

Är du redo att se en lista över de mest nedladdade spelen i Play Store?

1. Subway Surfers

För det första såväl som prisinnehavaren som mest nedladdade spel är Subway Surfers.

I själva verket är detta spel det enda spelet som gjorde det till rankningen av Play Store-applikationen som har laddats ner mer än 1 miljard gånger!

Fördelningsspel oändlig körning detta är redan känt för sin popularitet. Du kan bli beroende för att få högsta poäng för att slå spelare från hela världen!

DetaljSubway Surfers
UtvecklareKiloo
Betyg (Antal granskare)4.5 (29.613.977)
Storlek85 MB
Installera den1.000.000.000+
Android Minimum4.1
Spel Arkad Aktiv utveckling LADDA NER

2. Clash of Clans

Du har spelat ett spel utvecklat av Supercell är det inte, gäng? Sammandrabbning av klaner är ett strategispel där du kan bygga din egen by och slåss mot andra byar!

Dessutom kan du gå med i en klan för att stärka din by. Spänningen i detta spel gör detta spel till ett av de mest nedladdade spelen.

DetaljSammandrabbning av klaner
UtvecklareSupercell
Betyg (Antal granskare)4.6 (48.008.317)
Storlek97 MB
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.1
LADDA NER Supercells strategispel

3. Candy Crush Saga

Om den här är ett spel med en miljon människor! Från små barn till pappor måste det finnas någon som spelar Candy Crush Saga från Kung den här.

Spelet är enkelt men det dränerar hjärnan, vilket gör detta spel upptagen med entusiaster. Dessutom finns det också många nivåer tillgängliga med varierande svårighetsgrader.

DetaljCandy Crush Saga
UtvecklareKung
Betyg (Antal granskare)4.4 (24.535.436)
Storlek83MB
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.1
King Pusselspel LADDA NER

Komplett spellista. . .

4. Min talande Tom

Nästa finns det ett virtuellt husdjur, Min talande Tom. Om du vill ha ett husdjur men är allergisk mot katthår är det här spelet perfekt för dig.

Även om det är virtuellt måste du fortfarande behandla det som en riktig levande varelse. Du måste se till att han får tillräckligt med mat och sömn.

Det söta är att det kommer att imitera vad vi säger. Dessutom finns det i detta spel många minispel som du kan spela för att bli av med tristess.

DetaljMin talande Tom
UtvecklareOutfit7 Limited
Betyg (Antal granskare)4.5 (15.517.985)
StorlekVarierar baserat på enhet
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.1
Spel Trivia Outfit7 LADDA NER

5. Pou

Tamagochi-fans kommer att älska det här spelet. Pou är ett virtuellt husdjursspel som har en mängd olika roliga funktioner.

Du måste mata honom, bada honom och till och med spela med honom med olika minispel i Pou-applikationen.

Du kan också klä din Poumu som du vill, han protesterar inte mot dig. Precis som My Talking Tom kan Pou också imitera din röst.

DetaljPou
UtvecklareZakeh
Betyg (Antal granskare)4.3 (10.731.098)
Storlek24 MB
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.0
Zakeh Simuleringsspel LADDA NER

6. Hill Climb Racing

Ett av spelen som anses vara beroendeframkallande är Hill Climb Racing. Detta spel är ett spel oändlig körning där du kör ett fordon på vissa kartor.

Det finns så många fordon som du kan välja, gäng! Det finns jeepar, motorcyklar, lastbilar och till och med tankar! De tillgängliga kartorna varierar också, från öknen till månen!

DetaljHill Climb Racing
UtvecklareFingersoft
Betyg (Antal granskare)4.4 (9.228.133)
Storlek65 MB
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.2
Fingersoft Sports Games LADDA NER

7.Templetkörning 2

I den sista sekvensen finns det ett spel oändlig körning här igen, gäng! Temple Run 2 är ett annat populärt spel som bara kan förlora för Subway Surfers.

Du måste springa för att undvika att jagas av monster genom att passera genom olika hinder. För att hjälpa dig finns det några starta upp vilket hjälper dig att springa så långt som möjligt!

DetaljTemple Run 2
UtvecklareImangi Studios
Betyg (Antal granskare)4.3 (8.574.902)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den500.000.000+
Android Minimum4.1
LADDA NER Mobatek Arcade Games

Så det är, gäng, 7 mest nedladdade spel i Play Store genom tiderna. Har du spelat allt? Vilken är din favorit? Skriv i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found