7 låtar som är perfekta för att testa prestanda för dina högtalare eller hörlurar

Har du nya högtalare eller hörlurar, men är förvirrade över vilken låt du ska använda? Här är 7 låtar som passar bäst för att testa dina högtalares eller hörlurars prestanda.

Har du nya högtalare, hörlurar eller hörlurar? Du vill verkligen veta hur kvalitet och prestanda är. Hur är ljudet mjukt, klarheten, basen och så vidare. Men kanske är du förvirrad över vilken låt som är lämplig för testning? Tja, den här gången vill ApkVenue berätta för dig 7 låtar som är bäst lämpade för att testa prestanda för dina högtalare eller hörlurar.

  • Gör din mobila högtalare ljudlös utan kapital
  • Hörlurar vs hörlurar vs hörlurar, vilket är bekvämare?
  • AptX Codec gör ljudet tydligare på trådlösa headset

De flesta testar högtalarna med låtar med starka slag, som electropop, dans, house och så vidare. Du kan höra basens takt och musiken som är tydligare. Men följande låtar är också lämpliga för att testa högtalarljudets klarhet och mjukhet. Inte bara för testning, men även följande låtar är trevliga att lyssna på. Här är listan.

Enya - Caribbean Blue

Massiv attack - Oavslutad sympati

Beastie Boys - Brass Monkey

The Who - Baba O'Riley

Steely Dan - Hej nitton

Harold Faltermeyer - Beverly Hills Cop Theme Song

Eagles - Hotel California Live Hell fryser över

Det är de 7 låtar som är mest passande att lyssna på när du testar prestanda för dina nya högtalare eller hörlurar. Om du har annan information, eller har lista en annan låt, berätta för Jaka genom kolumnen kommentar nedan ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found