se filmen milea: the voice of dilan (2020) hela filmen!

Fängslad av fortsättningen av historien om Dilan och Milea i den här filmen? Kom igen, se filmen Milea: The sound of Dilan (2020) hela filmen här!

Inte intresserad av Hollywood-actionfilmer som Birds of Prey? Letar du efter en romantisk film med en historia som gör dig upprörd? Då är det bättre att titta på en film Milea: Röst från Dilan naturligtvis, gäng!

Fortsatt kärlekshistoria om Dilan och Milea i föregående film kommer dock Milea: Suara dari Dilans film enligt uppgift att presentera mer intressanta historier som aldrig har berättats tidigare.

Är du nyfiken på att se den här indonesiska romantiska filmen? Bättre bara titta på sammanfattningen av Mileas film: Dilans röst nedan!

Synopsis Film Milea: Voice from Dilan

Att vara den sista i serien av Dilans filmtrilogi, Milea: Suara dari Dilan berättar historien om en kärleksaffär Dilan (Iqbaal Ramadan) och Milea (Vanesha Prescilla) vilket nu är mer komplicerat och inte så smidigt som det brukade vara.

Milea, som fortfarande är orolig för Dilans säkerhet som medlem i ett motorcykelgäng, bestämmer sig äntligen för att dela med sin älskare.

Inte utan anledning fattades beslutet efter en av motorcykelgängmedlemmarna som också var Dilans vän, Akew (Gusti Rayhan), dog på grund av att ha attackerats av en grupp människor.

Lång historia kort, filmens plot fortsätter sedan tills de båda har examen från skolan och återförenas vid en gymnasieträff.

Vid evenemanget valde Dilan, som fortfarande verkade ha en förälskelse på Milea, att göra en återintroduktion som vad de hade gjort i 1990-filmen Dilan.

Kommer de båda sedan att sticka romantikens rep som tidigare? Eller föredrar Dilan att ha sin kärlek för att fortsätta utföra sina uppgifter som stridschef?

Intressanta fakta om Mileas film: The Voice of Dilan

Att vara en av de indonesiska romantiska filmerna som förutspås att vara trångt i teatrar, har filmen Milea: Dilans röst verkligen ett antal intressanta fakta som gör många nyfikna.

Så om du är en av dem, här är några intressanta fakta om Mileas film: Dilans röst som är intressant att lyssna på.

  • Inte bara spela karaktären Dilan i filmen, Iqbaal fyllde tydligen också filmens soundtrack med en låt med titeln 'We Have Been There'.

  • Anchikas närvaro i Milea: Dilans röst sägs göra comeback i själva filmen.

  • I den här filmen medger Vanesha att kontroll av känslor är en utmaning för henne.

  • I den här filmen kommer flera gamla spelare från Dilans tidigare filmer att återföras, inklusive Zara Adhisty.

  • Film Milea: Suara från Dilan spenderade enligt uppgift upp till 10 miljarder IDR i produktionskostnader.

Titta på filmen Milea: The Voice of Dilan

InformationMilea: Röst från Dilan
Recensioner (Antal granskare)TBA
Varaktighet1 timme 42 minuter
GenreRomantik, Drama
Utgivningsdatum13 februari 2020
DirektörPidi Baiq, Fajar Bustomi
SpelareIqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Vanesha Prescilla, Ira Wibowo, et al.

Har du inga planer på att tillbringa helgen med din pojkvän? Bättre att titta på filmen Milea: Rösten från Dilan ensam, gäng!

Tja, för dig som är nyfikna och vill se den här filmen kan du kolla in filmen Milea: Voices from Dilan nedan.

>>> Titta på filmen Milea: The Voice of Dilan (2020) <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om filmen Milea: The Voice of Dilan, som just nu spelas på dina favoritbiografer.

Vilka är några intressanta filmer som gör dig riktigt nyfiken på historien? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.