se filmen den avvikande serien: allegiant (2016)

Allegiant blir en sci-fi-film med en fängslande actionroll. Låt oss titta på filmen The Divergent Series: Allegiant (2016)!

Science fiction-filmer kan alltid vara roliga följeslagare på din fritid som låter din fantasi vandra till avlägsna platser.

Filmer med den här genren som för närvarande körs som Star Wars: The Rise of Skywalker lyckades ockupera de högsta rankningarna av de mest inkomstbringande filmerna när de släpptes.

För dig som inte kan gå på bio kan filmen The Divergent Series: Allegiant (2016) vara ett intressant alternativ för dig som vill titta på science fiction-filmer utan att lämna huset.

Synopsis Film The Divergent Series: Allegiant (2016)

Fotokälla: itunes.apple.com

Filmen The Divergent Series: Allegiant (2016) är den tredje filmen i Divergent filmserien som äger rum i en framtid där mänskligheten upplever komplexa genetiska problem.

Tris (Shailene woodley) och Fyra (Theo James) försöker komma ut ur murarna som omger staden Chicago eftersom förhållandena i den inte längre tillåter att det är en plats att bo för dem två.

Deras flyktförsök gick inte smidigt eftersom de fångades upp av en grupp soldater, men tack vare hård motstånd lyckades de fly.

Utöver dessa väggar, Tris och Four upptäcker ett överraskande faktum som förändrar deras uppfattning om vad som verkligen händer i den här världen.

Hur reagerar de på detta nyfunna faktum och kommer det att förändra deras sida?

Intressanta fakta The Divergent Series: Allegiant (2016)

Fotokälla: whysoblu.com
  • Den riktiga Allegiant-filmen planerade att bli den första delen av omslagsromanen i Divergent-serien och en andra film planerad att sändas 2017. Dåliga resultat att göra den andra filmen avbröts.
  • Droner i den här filmen ska flyttas av vänster hand men Chris karaktär flyttar den med höger för att skådespelaren var vänsterhänt.
  • Tris-karaktärens hår i Insurgent ska vara kort och det är bara i den här filmen som den är anpassad till vad som beskrivs i boken.
  • I romanen går Uriah med Tris och hennes kollegor, men i den här filmen stod den vid Allegiant.
  • Den här sista filmen visas inte i 3D-versionen till skillnad från Insurgent-filmen som får en 3D-anpassning.
  • Karaktären Edgar, spelad av Jonny Weston inte i romanen.

Se filmen The Divergent Series: Allegiant (2016)

TitelThe Divergent Series: Allegiant
leva18 mars 2016
Varaktighet2 timmar
ProduktionMandeville Filns
DirektörRobert Schwentke
KastaShailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, et al
GenreAction, Äventyr, Mystery, Science Fiction, Thriller

>>> Titta på The Divergent Series: Allegiant (2016) <<<

The Divergent Series: Allegiant (2016) är en sci-fi-film insvept i fängslande handlingar som kan göra din dag mer färgstark.

För dig som är uttråkad av ditt arbete och behöver rolig underhållning kan du verkligen klicka på länken ovan, gäng.

Filmen The Divergent Series: Allegiant (2016) kan verkligen vara intressant underhållning för dig när du sitter fast överallt och vill strömma hemifrån.

Filmen som har anpassats från denna roman har faktiskt en intressant historia och ett koncept som den i filmen Spies in Disguise.

Kom igen, titta på den här filmen från länken som ApkVenue har förberett speciellt för dig, gäng!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.