ett nytt sätt att ta bort annonser på Android utan root

Detta är ett enkelt sätt att bli av med annonser på Android utan root för de av er som irriteras av de många annonser som visas på din Android-smartphone.

Irriterad av de många annonser som visas på din Android-smartphone? Nu kan du bli av med dessa irriterande annonser med följande nya applikationer.

Ansökan heter AdClear Detta har visat sig vara effektivt för att ta bort olika typer av annonser som ofta visas på Android

En annan bra sak med AdClear-applikationen är att du kan använda den på en Android-smartphone som ännu inte har installerats.rot. Så du behöver inte rot Android först när du använder AdClear.

Hur använder jag AdClear? Så här blir du av med annonser på Android utan rot med AdClear:

  • Hur man laddar ner GRATIS filmer utan att avbrytas av annonser
  • Hur man undviker annonser när man laddar ner så att du inte fastnar
  • 4 effektiva sätt att eliminera annonser när du spelar spel på Android

Så här tar du bort annonser på Android utan rot

AdClear är en konstgjord Android-applikation Sju nätverk vilket har fördelen att kunna ta bort olika typer av annonser på Android, vare sig det är i webbläsaren eller i applikationer som BBM, Android-spel och så vidare.

Denna applikation kan användas gratis på olika typer av Android-smartphones. Dessutom kan användare använda AdClear-applikationen utan behov rot först. I grund och botten kan du bli av med annonser på Android utan rot.

Hur fungerar AdClear?

AdClear skapar en ny VPN som filtrerar all data som händer på din Android-smartphone. När informationen har filtrerats blockerar AdClear automatiskt annonser som visas i webbläsare eller applikationer. Något liknande förklarar hur AdClear fungerar.

Så här installerar du AdClear på Android

  • Ladda ner AdClear och installera som vanligt på Android.

    Appar Produktivitet Sju nätverk LADDA NER
  • För att komma igång, klicka på knappen Kraftoch klicka sedan på när VPN-aviseringen visas OK. Vänta tills processen är klar.

  • Här är ett exempel på dess framgång!

  • (Valfritt) Om annonsen fortfarande visas kan du öppna AdClear igen och sedan välja Förskottsskydd.

  • välja Aktivera förhandsskydd, då kommer du att bli ombedd att installera certifikatet. När den visas klickar du på knappen OK.

AdClear-videor

Så här blir du av med annonser på Android utan rot med den senaste applikationen AdClear. Om du har ett annat sätt kan du dela med sig i kommentarfältet!

Se också till att du läser relaterade artiklar annons eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.