7 alternativa molnlagringsapplikationer på Android förutom Google Drive

I själva verket finns det många alternativa datalagringsapplikationer som du kan använda förutom Google Drive, naturligtvis, med deras respektive funktioner och fördelar. Här kommer ApkVenue att berätta för dig 7 alternativa datalagringsapplikationer för moln som du kan använda.

Som det är känt, Google Drive har blivit den mest populära applikationen för datalagring moln på en Android-smartphone. Med en internetanslutning kan du komma åt dina data var som helst. Från dokument, foton, ljud och så vidare.

I själva verket finns det många alternativa datalagringsapplikationer som du kan använda förutom Google Drive, naturligtvis, med deras respektive funktioner och fördelar. Här berättar ApkVenue dig om 7 datalagringsapplikationer moln alternativ som du kan använda på Android. Kom och titta!

  • Gammal hårddisk! Här är åtta skäl till att du ska använda Google Drive
  • Enkla sätt att flytta iPhone-data till Google Drive
  • Datacentrets historia, från diskett till Google Drive

7 alternativa molnlagringsapplikationer på Android förutom Google Drive

1. Dropbox

Fotokälla: Foto: copernic.com

Som en långvarig spelare i lagringsapplikationer moln, Dropbox ger bekvämlighet och tillförlitlighet vid användning. Inte bara på Android-smartphones, du kan också komma åt Dropbox-tjänster via skrivbordsklient eller webbläsare på en PC eller bärbar dator.

Dropbox Produktivitetsappar LADDA NER

2. OneDrive

Fotokälla: Foto: azureedge.net

Microsoft tar samma steg som Google för att skapa en lagringstjänst moln, OneDrive. Denna datalagringsapplikation, tidigare känd som SkyDrive, kan ge åtkomst till att återställa filer som du har tagit bort i 30 dagar.

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

3. Låda

Fotokälla: Foto: box.com

Som en vinnare PC Magazine's Editor's Choice Award, Låda kan vara en lagringsapplikation moln alternativ som du måste använda. Även för gratisanvändare erbjuder Box kapacitet på upp till 10 GB för att lagra filer, foton, ljud och dokument.

4. SpiderOakONE

Fotokälla: Foto: adamtrevort.com

Behöver du en lagringsapp moln vilket är mer privat? SpiderOakONE kommer att ge en lösning för dig som behöver lagring moln med extra säkerhet. Data som du lagrar är helt krypterad och kan bara öppnas med Lösenord som du använder.

5. Tresorit

Fotokälla: Foto: themorningflight.com

Tresorit kan vara en alternativ lagringsapplikation moln förutom SpiderOakONE. Eftersom Tresorit erbjuder nästan samma säkerhets- och datakrypteringsfunktioner. Även för att förhindra oönskad åtkomst tillämpar Tresorit tvåstegsverifiering på sin applikation.

6. Mega

Fotokälla: Foto: cloudbuckit.com

Du verkar vara fri att använda Mega vid lagring av data. Anledningen är att Mega ger dig en kapacitet på 50 GB. Du måste dock vara försiktig. Mega tillhandahåller inte funktioner Återställ lösenord, så att dina data automatiskt går förlorade om du glömmer dem Lösenordkillar.

Produktivitet Mega Limited Apps NEDLADDNING

7. IDrive

Fotokälla: Foto: pcmag.com

Jag kör tillhandahålla tjänster inom ett brett spektrum plattform, Start skrivbordet, webben, tills ansökan mobil. För dig som gillar sociala medier erbjuder IDrive funktioner säkerhetskopiering för kontot Facebook och Instagram med kapacitet upp till 5 GB.

Så det finns 7 lagringsapplikationer moln alternativ som du kan använda andra än Google Drive. Med olika funktioner kan du välja efter dina behov killar. Glöm inte dela med sig din upplevelse i kommentarfältet ja!