12 bästa Android Alarm Apps 2018, definitivt vakna!

Har du ofta problem med att gå upp på morgonen eftersom larmet du använder inte fungerar? Här ger ApkVenue rekommendationer för de 12 bästa Android-larmapplikationerna.

Larm är saker som vi litar på för att kunna vakna i tid, aka inte sent.

Om vi ​​brukade använda väckarklockor, nu smartphone kan användas som ett larm. Faktum är att olika applikationer med olika funktioner är tillgängliga för användare smartphone Android.

Den här gången kommer ApkVenue att ge rekommendationer 12 larmapplikation för dig Android-användare. Naturligtvis med en mängd olika funktioner som kan skräddarsys efter smak och behov hos var och en.

  • Dessa 7 Android-larmapplikationer för Android måste laddas ner av Wibu!
  • Förutom att vara ett larm, så här gör du om Spotify till en automatisk timer på Android
  • De 5 mest effektiva larmapplikationerna mot mainstream för att väcka Sahur

12 bästa Android-larmappar från 2018

Att stå upp i tid behöver inte alltid vara ont, särskilt om du fortfarande är riktigt sömnig. Olika Android-larmapp nedan kan inte bara få dig att vakna i tid utan också göra det vakligare att vakna på morgonen.

VISA ARTIKLAR

1. Larmig

Alarmy är en bästa larmapplikationen i Play Store. Konstgjord applicering Delight Room Co.. detta har varit-ladda ner mer än tio miljoner Android-användare och fick betyg som klassificeras som tillfredsställande, nämligen 4.7.

Effektivt nog för att användare ska vakna, du måste ta specifika bilder för att kunna stänga av detta larm. Du kan vara säker på att du verkligen måste röra dig och koncentrera dig tills du verkligen vaknar från sömnen.

Appar Produktivitet HumanLogic NEDLADDNING

2. Jag kan inte vakna!

En 99% framgångsrik app för att väcka dig på morgonen. Om du misslyckas kan du vara medvetslös, komma och till och med förlora ditt liv. Det handlar om det recension användarna som har använt Jag kan inte vakna!

Applikationer skapade Kog Creations väcker dig inte bara utan stimulerar dig också på morgonen. Det finns flera larmlägen som du kan välja att stänga av larmet, nämligen Shake Task, Memory Task, Barcode Task och flera andra lägen.

Appar Produktivitet Kog Creations LADDA NER

3. Sov som Android

Mer än bara att väcka dig, kallade en applikation Sov som Android den har olika användbara funktioner för sina användare. Urbandroid-teamet skapade denna applikation för att analysera användarnas sömnkvalitet.

Utöver det, larmapplikation vilket har varit-ladda ner Mer än tio miljoner Android-användare har en naturlig ljudfunktion som hjälper dig som har svårt att sova. Och för dem som har svårt att vakna kan den här applikationen göra larm till olika utmaningar som får dig att koncentrera dig och inte somna längre.

Apps Produktivity Urbandroid Team LADDA NER

4. Tidig väckarklocka

Tidig väckarklocka är ett program som väcker dig utan att behöva tala om för dig att göra utmaningar som andra applikationer. Ja, den här applikationen är mer fokuserad på toner och ett trevligt utseende för att göra användarnas morgnar gladare.

Även om många har ifrågasatt dess effektivitet, konstgjorda applikationer Bitspin det är fortfarande en av de mest populära med över tio miljoner användare redan. Han grät igen, denna applikation är en som är fri från reklam.

Bitspin Produktivitetsappar LADDA NER

5. Våglarm

Applikationer skapade androidAm den har ett unikt sätt att använda den. Användare Våglarm, som namnet antyder måste vinkla smartphone med handen tills alarmljudet släcks. Du behöver några sekunder för att alarmljudet ska gå av och du kan vara säker på att du vaknar och inte är sömnig längre.

Produktivitetsappar androidAm LADDA NER

6. AlarmRun (Social Alarm)

En av Android-larmapp roligast. AlarmRun ger också en utmaning eller ett spel för att stänga av ljudet när du vaknar. Det roliga är att den här applikationen ger poäng för varje spel och du kan dela (dela med sig) direkt på sociala medier. Så du kommer att motiveras att vara mer flitiga att stå upp på morgonen så att du inte blir generad av dina vänner på sociala medier.

Appar Produktivitet HANDSVÄRT FÖRETAG (c) NEDLADDNING

7. SpinMe väckarklocka

SpinMe är ett program som utan tvekan kräver mest ansträngning från sina användare för att stänga av ljudet från alarmet som är på. Denna applikation kräver att du står och vänder på plats flera gånger. Din rörelse kommer att upptäckas av applikationen tills larmet ljuder när din rörelse är enligt beställning.

Produktivitetsappar Abdulla Al-Shurafa LADDA NER

8. Pusselväckarklocka

Wro Claw Studio skapa en Puzzle Alarm Clock-applikation som kan väcka dig på ett sätt som inte är mindre kul. Förutom att upprepa mönster och matematiska problem, ger den här appen också ett spelläge labyrint upp till dig läskunnig alias väckt av din sömnighet.

Appar Produktivitet Wro Claw Studio LADDA NER

9. Tupplarmklocka

Din barndom vaknade tidigare på morgonen när du hörde en tupp galna? Sedan ansökan Tuppväckarklocka är rätt val för dig. Du kan välja mellan flera val av tupp galande ljud och en söt och attraktiv urtavla med en kycklingbakgrund som larm.

Produktivitet Swift Apps LADDA NER

10. Glimmer

Inte bara med röst, namngivna applikationer Glimma det kommer också att väcka dig genom att föra ljus från smartphone. Det avgivna ljuset liknar morgonsolen vilket verkligen hjälper dig att vakna snabbare.

Produktivitetsvuxia-appar LADDA NER

11. SleepBot - sömncykellarm

Det är inte heller bara larmapplikation vem har ansvaret för att väcka dig, SleepBot är ett program som också fungerar för att övervaka, övervaka och ge rekommendationer för sömnmönster som är bra för dig. Dessutom ger den här applikationen rekommendationer för rätt mat eller dryck för att stödja sömnkvaliteten.

Produktivitetsappar SuperCommon LADDA NER

12. SpotOn-larm för Spotify

Musikälskare känner till appen ström Spotify, eller hur? Genom ansökan SpotOn-larm, kan du använda dina favoritlåtar som ett ropat larm för att väcka dig på morgonen. Du kan ta reda på ett komplett sätt att använda programmet i den här artikeln.

Produktivitetsappar Sasa Cuturic LADDA NER

Det är 12 bästa larmapplikationen och det är gratis på Android. Nu behöver du inte längre uppleva namnet på att du är sen till campus eller att arbeta eftersom du kom sent upp sent. Vilka av de 12 apparna ovan känner du bäst för dig? Förmedla i kommentarskolumnen.

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found