100% arbete! hur man löser en datorhängning som är lätt

Att använda en dator kommer inte längre att vara kul om du gillar att den hänger. Har du någonsin haft en sjukdom som heter den här hängningen? Om så är fallet, låt oss se stegen för att övervinna följande datorhängning från ApkVenue ...

Att använda en dator är mycket roligt. Det kan inte bara vara underhållande, men det kan också göra arbetet enklare. Detta gör att datorer känns som ett obligatoriskt objekt.

Att använda en dator kommer inte längre att vara kul om du gillar att den hänger. Har du någonsin haft en sjukdom som heter denna hänga? Om så är fallet, låt oss se stegen för att övervinna följande datorhängning från ApkVenue ...

  • Dålig sektor hårddisk! Dessa 5 faror med att stänga av datorn utan att stänga av den
  • Allvarligt skadad! Dessa 3 mest farliga datorer som är omöjliga
  • 12 typer av farliga datavirus 2018 | Du kan skapa!

1. Vanliga orsaker Datorhängning

Fotokälla: Bild: DriverTech

Innan du går in i hur du hanterar datorhängningar är det en bra idé att veta och veta orsaken till att datorn hänger först. För genom att veta och veta varför din dator hänger blir det lättare för dig att lösa det.

Hänga på en dator betyder att det finns en kollision i systemprocesser, denna kollision av systemprocesser gör att datorn till slut plötsligt fryser eller slutar fungera. Orsaken kan bero på programvara eller hårdvara, med fullständiga egenskaper enligt följande ...

1. a. Orsaker till datorhängningar på grund av programvaruproblem

Foto med tillstånd av: Bild: Arcade

Om datorn hänger på grund av ett programvaruproblem är det i allmänhet omedelbart uppenbart. Programvara som hänger slutar röra sig, musen kan fortfarande röra sig och äntligen skrivs det "Svarar inte" i programvara som hänger.

1. b. Orsaker till datorhängningar på grund av maskinvaruproblem

Fotokälla: Bild: Envista Forensics

Om datorn hänger på grund av ett hårdvaruproblem kan det vara svårt att analysera var problemet är. I allmänhet går datorn omedelbart på tomgång, ingenting kan flyttas varken musen eller andra. Det är faktiskt inte ovanligt efter det att det följs av sjukdom Blåskärm.

2. Tekniker för att övervinna datorhängning

Fotokälla: Bild: How To Geek

Att övervinna datorhängningar beror på orsaken, om det i programvaran finns ett separat sätt att hantera det, medan det på grund av hårdvara också finns ett separat sätt att hantera det. Den fullständiga metoden är som följer ...

2. a. Hur man övervinner datorhängning på grund av programvaruproblem

Öppen Aktivitetshanteraren välj sedan vilken programvara som orsakar hängningen och klicka sedan på Avsluta uppgift. Fortsätt genom att öppna programvaran som hänger om det behövs, så är du klar.

2. b. Hur man kan övervinna en hängande dator på grund av hårdvaruproblem

Fotokälla: Bild: Retro Computer

Om din dator hänger helt kan den inte röra sig beror det i allmänhet på ett hårdvaruproblem. Gör det Hård avstängning genom att trycka på strömbrytaren i 5 sekunder när den slås på igen. Om den inte kan slås på eller hänger tillbaka betyder det att du behöver service eller underhåll.

Så här hanterar du en datorhängning som är lätt, eller hur? Vad tror du, finns det något annat sätt? Om det finns, dela det med Jaka!

Åh ja, se till att du läser datorrelaterade artiklar eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock