7 av de säkraste Android-chattapparna hittills, anti-tapping!

Här är 10 av de säkraste Android-chattapplikationerna du kan använda. Så att bara du och mottagaren av meddelandet kan se innehållet i meddelandet.

På senare tid har den kryptering början till slut i applikationen har sändning av meddelanden blivit ett "obligatoriskt objekt". Den här funktionen antas kunna göra din chattaktivitet fri från att knacka.

Anledningen är att ingen utom du och mottagaren av meddelandet kan se innehållet i meddelandet. Därför är här 10 av de säkraste Android-chattapplikationerna som du kan använda.

  • Enkla sätt att ändra Selfie-foton så klisterprat
  • Dessa 5 Android-chattapplikationer är roligare än WhatsApp!
  • SMS VS-chatt: Vilket ska du välja 2017?

Den säkraste Android-chattappen

1. WhatsApp

Den första säkraste chattapplikationen är WhatsApp. Med krypteringsfunktion början till slut, kommer alla meddelanden att skickas eller tas emot säkras.

Intressant är att WhatsApps krypteringsnivå är en av de starkaste jämfört med applikationens snabbmeddelande annan.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

2. Messenger

Facebook Messenger-applikationen är också en av de säkraste Android-chattapplikationerna. Med funktioner Hemligt samtal Meddelandena du skickar via Messenger är skyddade med kryptering början till slut.

Dessutom kan du också ställa in tiden när ett meddelande kan visas, både av avsändare och mottagare.

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

3. Telegram

Telegram är ansökan chatt vilket är i linje med WhatsApp, det ser inte mycket annorlunda ut än WhatsApp. En av fördelarna med Telegram är säkerheten för de meddelanden du skickar, nämligen funktioner Hemlig chatt, där meddelandena är krypterade och endast kan läsas av mottagaren.

VISA ARTIKLAR

Det finns också funktioner självförstörelse aka automatisk radering av meddelanden så snart de läses. Meddelandet kommer att försvinna och förstöras för alltid och kan inte längre spåras på något sätt.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER

4. Signal

Signal har också ett högsäkerhetssystem. Signal utvecklades av Open Whisper Systems, en hackargrupp som hjälpte WhatsApp att utveckla sin kryptering. Precis som WhatsApp, bäddar Signal också in en krypteringsfunktion början till slut på textmeddelanden, ljud, filer och andra media.

Appar Sociala & Meddelanden Öppna viskningssystem LADDA NER

5. Wickr Me

Wickr Me detta är en applikation chatt Den säkraste Android utvecklad av en av hackarna, Nico Sell. Ursprungligen användes Wickr Me som ett medium för att skicka meddelanden till visselblåsare så att regeringen inte kunde se konversationen.

Wickr Me sägs komma med militärklassificerad meddelandekryptering. Så, meddelandena är krypterade och ingen annan kan identifiera dem.

6. Tyst telefon - privata samtal

Om Tyst telefon det erbjuder krypterade peer-to-peer-samtal, samt videosamtal, meddelanden och filöverföringar. Denna applikation är tillgänglig på Android och iOS.

Du kan skicka viktiga filer i PDF-, DOCX- och andra filformat utan att behöva oroa dig för att bli fel. Tidpunkten för tillgängligheten för de meddelanden du skickar kan också ordnas.

7. Viber Messenger

Nästa säkraste Android-chattapplikation är Viber, du måste ha eller kanske till och med använder den här applikationen, eftersom den har de mest kompletta funktionerna.

Viber-funktioner inkluderar end-to-end-kryptering, radera skickade meddelanden, publicchats, stöd för fler texttecken, stöd för gif-filer och skicka pengar via Western Union.

Det är de 7 säkraste Android-chattapplikationerna i världen. Å ena sidan ger krypteringsfunktionen sin egen integritet, men gör det också svårt för regeringen och säkerhetsstyrkorna att avslöja vissa fall.

Eftersom den inspelade konversationsdata inte kan öppnas, inte ens av applikationsutvecklaren själv. Den här funktionen får också fördelar och nackdelar. Vad tycker du om behovet av en krypteringsfunktion?

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.