7 av de bästa catwoman-skådespelarna genom tiderna, inte bara ser ut!

Även om det inte är huvudpersonen är Catwoman en karaktär som är ganska svår att spela. Här är 7 av de bästa Catwoman-rollerna genom tiderna

Läderlappen är en av de mest ikoniska superhjältarna i DC Universe-serien. Beväpnad med prylar och intelligens kan Batman besegra alla sina fiender.

En av Batmans mest kända fiender är kattkvinna. Den här kvinnan i en kattdräkt är faktiskt inte heller en kriminell.

Catwoman-roller är alltid olika i Batman-filmer, ibland listiga, ibland snälla. Av de många Catwoman-skådespelarna finns det naturligtvis de bästa.

7 Bästa Catwoman-rollister genom tiderna

Catwoman själv är en smidig tjuv och också bra på kampsport. Flera gånger blev Batman överväldigad när han såg den här kattkvinnan.

Catwoman har dykt upp dussintals gånger i nästan alla Batman-filmer och serier. Alla Catwoman-skådespelare är välkända och vackra skådespelerskor.

I den här artikeln berättar ApkVenue om 7 av de bästa Catwoman-spelarna genom tiderna. Inte bara vinnande utseende, utan också bra skådespel.

1. Michelle Pfeiffer - Batman Returns (1992)

Michelle Pfeiffer är skådespelaren Catwoman i filmen Batman återvänder som släpptes 1992. Han rankades som den bästa Catwoman-skådespelaren, du vet.

Anledningen lyckades Michelle ändra bilden av aliaset Catwoman Selina Kyle som är slarvig och påtaglig, blir en självständig kvinna som också är listig.

Michelles skådespel är också riktigt coolt, vet du. Han kan spela en anti-hjälte karaktär som har kattliknande beteende mycket bra.

2. Julie Newmar - Batman TV-serie (1966)

2: a plats i den bästa Catwoman-rollen genom tiderna går till Julie Newmar. Julie Newmar spelade Catwoman i tv-serien 1966.

Julie var Catwoman när hon först kom in på den lilla skärmen. På sin tid hade Catwoman en bortskämd karaktär.

Trots det lyckades Julie skildra rollen som den eleganta Catwoman och rymde känslor för Batman mycket bra.

3.Adrienne Barbeau - Batman: The Animated Series (1992)

Vem skulle ha trott att den 3: e positionen i listan över bästa Catwoman-rollen var en röstskådespelare? Adrienne Barbeau är kattkvinnans röst i Batman-serieteckningen 1992.

Adrienne Barbeaus röst matchar verkligen Catwomen sensuella personlighet. Adrienne anses kunna skilja sin roll när han fyller rösten för Selina och Catwoman.

I den här animationen kan vi också se hur förhållandet mellan Batman och Catwoman, som ursprungligen bara var en kollega, så småningom blev kär i varandra.

Annan bästa kattkvinna ...

4.Artha Kitt - Batman TV Series (1977)

Eartha Kitt är en Catwoman i Batman TV Series säsong 3 som ersätter Julia Newmar. Det coolaste är att Eartha är den första svarta kvinnan som spelar Catwoman.

Eartha kunde spela Catwoman och gav henne en självsäker personlighet. Inte bara män, många kvinnor är förvånade över sitt självförtroende.

Till skillnad från många andra Catwoman-skådespelare kan Eartha visa att Catwoman inte bara är en extra karaktär som inte har en betydande roll i filmen.

5. Lee Meriwether - Batman: The Movie (1966)

Lee Meriwether är skådespelaren Catwoman i filmen Batman: The Movie som släpptes 1966 sedan. Den här filmen är baserad på en serie med Julie Newmar i huvudrollen.

I sitt skådespel spelar Lee Catwoman som blir en av skurkarna i filmen. Under den eran var kvinnliga brottslingar bara en sötningsmedel, men inte Lee Meriwether.

Lee kan ge en utmärkt skådespelprestanda genom att kombinera Catwoman's sexiness och kloka för att få sin onda plan att fungera.

6. Anne Hathaway - The Dark Knight Rises (2012)

Anne Hathaway tidigare populär för sin roll i romantiska komediefilmer. Många Batman-fans tyckte inte om det när Anne valdes till den tuffa Catwoman.

Men när hon dök upp i filmen The Dark Knight Rises lyckades Anne Hathaway bevisa att hon kunde vara en smart och sensuell Catwoman.

Även hans Catwoman kan matcha Batman, vet du. Flera gånger blev Batman överväldigad när han mötte Anne Hathwayways version av Catwoman.

7. Camren Bicondova - Gotham TV Series (2014)

TV-serier Gotham är en prequel av Batman som berättar historien om händelserna tidigare Bruce Wayne att vara Batman. Serien innehåller också unga Selina Kyle.

Roll Camren Bicondova som Selina en gång var i tvivel. Dock förändrades fansens tankar omedelbart 180 grader eftersom den här karaktären var så annorlunda än den tidigare Catwoman-karaktären.

Camren kunde skildra Selina med all sin styrka, självförtroende och självständighet klädd i ungdomsbrottslighet. Riktigt coolt, gäng!

Bonus: Zoey Kravitz - The Lego Batman Movie (2017)

För inte så länge sedan blev allmänheten upphetsad av det Zoe Kravitz kommer att spela Catwoman i filmen Batman som kommer att produceras inom en snar framtid.

Många tvivlar på att Zoe kan skildra den sensuella men också smarta Catwoman. Faktum är att Zoey också har spelat Catwoman i en animerad film Lego Batman-filmen.

Trots att han inte fick en stor del kunde Zoe Kravitz skildra Catwoman mycket bra. Låt oss bara vänta om Zoe kan uppfylla publikens förväntningar.

Detta är Jakas artikel om de 7 bästa Catwoman-skådespelarna genom tiderna. Enligt din åsikt, vem spelar Catwoman bäst, gäng?

Skriv ditt svar tillsammans med din anledning i kommentarskolumnen som har tillhandahållits, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba