5 android-racingspel som liknar crash team racing (ctr)

Missa spelet Crash Team Racing? Här är 5 spel som CTR på Android för dig som gillar racingspel.

För dig som har upplevt PlayStation 1-eran är du naturligtvis bekant med racingspelet med titeln Crash Team Racing eller CTR.

Under sin tid var detta CTR-spel mycket populärt. I det här spelet kämpar spelarna inte bara om den första positionen. De kan också använda olika föremål för att attackera eller fånga andra tävlande.

Kanske finns det några av er som missar det här spelet och vill ha CTR-spelet på Android.

Tyvärr är uppföljaren till CTR-spelet inte tillgängligt på Android. Men oroa dig inte. Följande spel har också gameplay liknande och naturligtvis inte mindre spännande än CTR-spelet.

  • 5 av de bästa och mest spännande Game Boy Advance-spelen (GBA)
  • Pirate 2-spel på en gång, är den här CPY-spelhacker-konkurrenten?

Android CTR-spel

1. Sonic Racing Transformed

Fotokälla: Foto: play.google.com

Det första CTR-liknande spelet på Android var Sonic Racing Transformed. För de av er som gillar att spela spel känner ni naturligtvis till den här blå igelkottkaraktären.

Men skiljer sig från Sonic-spel i allmänhet, Sonic Racing Transformed kommer med racinggenre och gameplay vilket är verkligen spännande.

Åtminstone finns det 10 tecken som du kan välja i det här spelet. Under matchen kan ditt fordon ändras beroende på terrängen, till exempel flygplan och båtar.

Det finns också flera saker som du kan använda för att hjälpa dig att nå toppen. Intressant kan du också tävla online Uppkopplad och spela med fyra av dina vänner.

2. Garfield Kart Fast & Furry

Fotokälla: Foto: play.google.com

Vem skulle ha trott att karaktären av en bortskämd och lat katt fick namnet katten Gustaf detta kan driva go-kart och kryssning på tävlingsbanan.

I spelet med titeln Garfield Kart Fast & Furrykommer du att få ett roligt lopp. Spelets grafik är också ganska bra att röra vid tecknad film.

Det finns flera tecken som du kan välja mellan här. Inte bara det, du kan också anpassa din befintliga karaktär genom att para ihop ytterligare tillbehör.

3. Turbo snabb

Fotokälla: Foto: play.google.com

Spel adopterat från filmen med titeln Turbo den kommer med en racinggenre som inte är lika spännande som CTR. Förutom racing kan du också uppgradera dina sniglar med olika tillgängliga föremål. De tillgängliga karaktärerna varierar också.

Med grafik som är roligt och färgstarkt blir racing roligare. Så mycket 13 Spår också tillgänglig för att testa dina färdigheter.

4. Angry Birds Go!

Fotokälla: Foto: play.google.com

Om det är ett spel Arga fåglar kommer vanligtvis med katapulter, byggmaterial och grisar, presenterar Angry Birds Go gameplay helt annorlunda. Tävlings vara ett alternativ Rovio för spelet med titeln Angry Birds Go detta.

I ett spel som liknar CTR på Android finns det flera tecken som du kan välja mellan. Olika föremål finns också för att ge spelarna roligare.

Du kan använda en mängd olika vapen för att ta ner dina motståndare och nå toppen. Du kan till och med uppgradera kart din så att den ser mer attraktiv och kraftfull ut.

5. Beach Buggy Racing

Fotokälla: Foto: play.google.com

För dig som vill ha fler utmaningar kan du prova Beach Buggy Racing. Även om detta tävlingsspel kommer med gameplay det är kul, det finns mer än bara Spår utmanande som du kommer att stöta på. Spelets kontroller är inte heller helt enkla.

Men bakom alla dessa svårigheter kan Beach Buggy Racing presentera ett racingspel som är både roligt och utmanande.

Det här är några Android-racingspel som liknar de gamla CTR-spelen. Om du har rekommendationer för andra Android-ctr-spel, glöm inte att dela i kommentarskolumnen


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found