5 skäl till att legend of legend (lol) är bättre än dota 2, håller du med?

Är det sant att LoL är bättre än DotA 2? I det följande kommer ApkVenue att granska ytterligare. Kom igen, titta på det direkt!

Innan förekomsten av DotA 2 är League of Legends eller populärt känd som LoL ett spel som är styra MOBA-genren vid den tiden. LoL själv vi vet är resultatet av utveckling av Riot Games av spelets proprietära mod Warcraft III: The Frozen of Throne.

LoL släpptes sedan 2009 detta har naturligtvis redan många spelare runt om i världen. För dem som redan känner spänningen i det här spelet kommer det naturligtvis att vara svårt om du bara måste lämna det. Vad sägs om Dota 2? Naturligtvis är spelet just nu ökar och det mest livliga när det gäller frågor turneringsupphandling. Vilken är då bäst mellan dessa två MOBA-spel? Är det sant LoL är bättre än DotA 2? I det följande kommer ApkVenue att granska ytterligare. Kom igen, titta på det direkt!

  • 7 Hero DotA 2 Det mest lämpliga för nybörjare
  • Även om det är en tjej är de 6 hjältarna i DotA 2 väldigt dödliga
  • Mord är en del av naturen! Här är 5 hemska historier om mördarna i DotA 2

1. LoL är att föredra och populärt eftersom det är lättare att spela

Fotokälla: Foto: i0.wp.com

Inte bara en eller två personer, många säger om spelmekanismen är LoL lättare att spela jämfört med DotA 2. LoL-spelregler är inte heller komplicerade, särskilt när det gäller spel. För nybörjare förstås det tog inte lång tid att anpassa sig till LoL.

Det är det som också gör LoL mer populär jämfört med DotA 2. Detta framgår också av antalet LoL-spelare som för närvarande överstiger antalet mer än 100 miljoner aktiva spelare jämfört med DotA 2 som fortfarande finns i antal 15 miljoner aktiva spelare Varje månad. Naturligtvis räcker det för att bevisa att LoL är mer populär än DotA 2.

2. Inte alla karaktärer kan spelas, så du kan vara mer fokuserad

Fotokälla: Foto: businessinsider.com

Det finns skillnad i karaktärsnamn mellan LoL och DotA 2, om det i DotA 2 kallas en hjälte, så heter det i LoL mästare. Om i DotA 2 hjältar kan spelas alla gratis, även om konsekvenserna, särskilt för nybörjare, inte är inriktade på att lära sig varje hjälte, är det annorlunda med LoL inte alla mästare kan spelas gratis.

Endast ett fåtal mästare i LoL tillhandahålls gratis och resten är vi måste betala om du vill spela det permanent. Det är verkligen ett besvär, men på det sättet kan vi mer fokus att bemästra en mästare i taget innan man bestämmer sig för en annan.

3. Kortare spellängd

Fotokälla: Foto: blogdofariasjunior.com

I LoL-spelet, kortare speltid än DotA 2. Naturligtvis är det mer kul för faktiskt är LoL-spelmekanismen lättare och mindre komplicerad att spela så att det gör spelet kortare.

4. Största LoL-inkomst i år (2017) i MOBA Game Lineup

Fotokälla: Foto: hasagi.gg

LOL rankas först som spelet som tjänade de största intäkterna i år, slå 10 andra spel inklusive DotA 2 som upptar sjunde. En av de största inkomstkällorna för LoL är från intäkter från försäljning av mästerskinn dem liksom andra skinn. Naturligtvis gör detta återigen LoL långt före DotA 2.

5. Spelarna är lugna, aka inte mycket tik

Fotokälla: Foto: jalantikus.com

Baserat på erfarenhet, om du spelar DotA 2 måste du verkligen redo mentalt. Om inte, gör dig bara redo att du kommer att skadas som ett resultat sprutades hela tiden på grund av misstag som kanske inte är ditt eget gör. Till skillnad från spelarna i LoL tenderar de att vara lugna och har inte mycket otur. Ja, kanske ibland kan någon upplopp, men det är inte så illa som att spela i DotA 2.

Tja, där är det anledningen till att LoL är bättre än DotA 2. Hur? Håller du med om detta? Om du har andra åsikter, vänligen dela dem i kommentarfältet nedan.