super utmanande! Dessa är de 10 bästa Android-off-road-spelen

Inte bara racing, men detta off-road bilspel tros få ditt hjärta att slå snabbt! Här är rekommendationerna för de bästa Android-off-road bilspel

Android erbjuder för närvarande olika typer av spel, inte bara kompletta genrer. Men det finns också typer i själva spelet, till exempel temat bilracing.

Bilspel idag har inte bara dessa utmaningar, det finns nu många typer racing spel på Android som dra, skjut, och också en av de mest utmanande typerna är offroad bilspel.

Detta spel med Android-tema kommer säkert att ge sina spelare sin egen tillfredsställelse, eftersom det är ganska utmanande. Lämplig för dig som gillar utmaningar.

Så här är 10 offroad-bilspel som du måste spela på din Android-smartphone! Kolla in följande ApkVenues recension!

Listan över de mest extrema och utmanande offroad-bilrekommendationerna!

1. Offroad Jeep Driving Adventure

Som namnet antyder är det naturligtvis den bil som används i det här spelet jeep, offroad jeep driving adventure är ett offroad-spel som är ganska utmanande, att köra en jeep med utmaningar är mycket utmanande och inte lätt, förutom dess kompletta funktioner ger det här spelet också ganska bra spel.

2.4x4 Offroad Hill Car Stunt Simulator

4x4 Offroad bil hill stunt simDet är inte mindre coolt, inte bara är spelet utmanande, det här andra offroad-spelet ger också supercool grafik och ser så verkligt ut.

Det här spelet är inte lätt tråkigt eftersom spelarna får många intressanta och utmanande spår.

3. Truck Evolution Offroad 2

Den tredje är truck evolution offroad 2Om några av spelen ovan är beroende av en jeep för offroad. Detta spel är annorlunda, killar, men förlitar sig på lastbilar, du kan inte föreställa dig eftersom lastbilarna är tunga men används för offroad.

Därför är det säkert att detta spel är mycket utmanande att spela.

Du kan ladda ner spelet nedan här:

Ladda ner Truck Evolution Offroad 2

4. Offroad Driving Adventure 2016

Offroad köräventyr 2016 ännu mer spännande, du vet! Bara att titta på grafiken ser den riktigt cool ut, ja, du kan till och med jämföra den med en spelkonsol!

Off-road bilspel kan utföra attraktioner som vanligt, nämligen på ett spår fullt av hinder som stora stenar eller ojämna vägar, det är verkligen spännande ändå.

Du kan ladda ner spännande terrängbilsspel nedan:

Ladda ner Offroad Driving Adventure 2016

5. 4x4 Offroad Rally 6

Du vill ha samma men annorlunda, då måste du spela 4x4 offroad rally 6! Det här spelet som helhet förblir detsamma som sitt slag, det är bara att spårproblemet är något mer komplett och utmanande.

De fordon du kan använda är inte bara en typ, du kommer att fylla flera platser i det här spelet som korsade i berg, öknar, skogar och mycket mer!

Ladda bara ner offroad-spelet nedan:

Ladda ner 4x4 Offroad Rally 6

6.4x4 ryska stadsjeepar offroad

Det blir ännu roligare att spela ett offroad-tema spel om grafiken är 3D! 4x4 ryska stadsjeepar offroad inte bara överlägsen grafiskt, du vet, utan också presenterar massor av coola spår och bilar som du kan använda för offroad attraktioner!

Inte bara det, det som gör det här spelet snyggt är att det är inbäddat med en mycket stor kartfunktion så att det underlättar för spelarna.

Du kan ladda ner spelet nedan:

Ladda ner 4x4 ryska stadsjeepar Offroad

7. Offroad 4x4 Mountain

4x4 berg offroad förutom att ta med sofistikerad och utmanande grafik, det ger också coola funktioner, som friheten för spelare att köra bil från och med ställ in växeln.

Justera sedan trycket på bildäck och många andra avancerade funktioner! Med funktioner Detta coola spel gör att du aldrig kan bli uttråkad när du spelar det.

Kom igen, ladda ner direkt nedan:

Ladda ner Offroad 4x4 Mountain

8. Offroad Legends 2

Offroad legender 2 bör kallas ett utmanande offroad-spel! Eftersom det här spelet alltid presenterar extrema arenor vilket alltid gör att spelarna tycker det är svårt men inte tråkigt.

Detta spel ger mer än 50 extrema spår som spelarna måste slutföra, men för att öppna det måste du vinna ett av de tidigare spåren så att du kan säga gradvis.

Du kan ladda ner direkt här:

Ladda ner Offroad Legends 2

9. Exion Offroad Racing

Exion offroad racing Jämfört med de åtta matcherna ovan kan du säga att det fortfarande är mindre extremt! Ändå kommer du fortfarande att stöta på olika onda hinder i det här spelet.

Det finns många spår tillgängliga, bilen är cool och kvaliteten på 3D-grafiken är ganska bra och ser väldigt verklig ut.

Detta spel kan laddas ner här:

_Download Exion Offroad Racing _

10. Lastbilschaufför 3D Offroad

Vill du prova offroad-spel med en ännu mer wow-känsla? Sedan offroad lastbilschaufför 3D är det mest exakta spelet! för att du inte kör bilar som en lätt jeep utan kör en lastbil som ser tung och stel ut!

Naturligtvis ger det här spelet en svårare utmaning, allt från smala banor till extrema extrema banor i det här spelet.

Du kan ladda ner detta offroad-bilspel nedan här:

Ladda ner Offroad Truck Driver 3D

Det är Jakas recension av de 10 mest utmanande offroad-bilspel på Android. Om du är en spelare som gillar att spela biltema-spel måste du spela de 10 super-extrema bilspel ovan eftersom spelet som levereras inte bara är utmanande utan super utmanande och svårt!