10 av de bästa programvarorna för hemdesign som hjälper dig att skapa ditt drömhem

Här är några program för hemdesign som du kan använda för att hjälpa dig förverkliga ditt drömhem.

Tillsammans med utvecklingen av alltmer avancerad teknik är allt nu lättare att göra, inklusive för frågor om hemdesign. För nu finns det fler programvara för hemdesign båda tillgängliga på olika stationära PC-plattformar och smartphones. Du behöver inte ens betala mer eftersom du kan få mycket av denna programvara gratis.

Tack vare närvaron av denna programvara kan du Spara kostnad att hyra en inrednings- eller exteriördesigners tjänster. För nu du också kan designa och designa varje hörn av interiören eller utsidan av ditt eget hem. Förutom det är du också fri att uttrycka din kreativitet och få det att hända i utformningen av ditt drömhus.

Även om du inte har det grundläggande färdigheter designer kan du fortfarande använda en del av programvaran. för i det vanligtvis det finns en handledning vilket gör det lättare för dig att förverkliga din drömhemdesign. Här är några program för hemdesign som du kan använda för att hjälpa dig förverkliga ditt drömhem.

  • De 7 bästa hus- och försäljningsapplikationerna på Android 2018
  • 7 hus för seriefigurer som faktiskt finns i den verkliga världen
  • De 7 bästa applikationerna för skjorta och skjorta design 2020, för Android och PC!

10 bästa programvara för hemdesign som hjälper dig att skapa ditt drömhem

1. NCH DreamPlan

Fotokälla: Källa: amazon.com

DreamPlan låter dig skissa ett hus, lägenhet eller lägenhet på ett ögonblick. Du kan definiera anpassade färger, texturer, möbler och dekorationer, samt planera yttre landskapsplaneringsidéer och hemgårdar. Det är enkelt att växla mellan olika visningslägen med ett urval av lägena 3D, 2D och Blueprint. Programvara som kan köras på olika plattformar har också ett attraktivt gränssnitt attraktiva inredningsfunktioner, eftersom den är utrustad med olika föremål som möbler, möbler och till och med planering och design av en källare.

2. SketchUp Pro

Fotokälla: Källa: articulo.mercadolibre.com

För de av er som fortfarande är nya inom inrednings- och exteriördesignfältet kan du dra nytta av onlineforum som finns inuti SketchUp Pro. I den innehåller olika handledning för diskussioner som hjälper dig att slutföra projekt drömdesign. Med SketchUp Pro kan du enkelt designa modeller 3D-hus det är så detaljerat. Denna programvara är också ganska bra för att skapa presentationsdokument eftersom den stöder olika funktioner, allt från design till vektorillustrationer och även olika animerade 3D-objekt.

3. Hemdesigner Professional

Fotokälla: Källa: viksistemi.com

Hemdesigner Professional erbjuder en mängd olika funktioner som gör att du kan designa ditt drömhem från inredning, exteriör, hemsida och beräknade kostnader. Så du kan lita på att Home Designer Professional ska ombygga eller göra ditt hem eller rum ännu mer fantastiskt. Denna programvara levereras med tusentals 3D-arkitektoniska objekt som du kan använda från möbler, möbler till vägg- och golvfärger. Med dessa olika funktioner är Home Designer Professional en av de bästa mjukvarorna för hemdesign.

4. Sweet Home 3D

Fotokälla: Källa: amazon.com

Sweet Home 3D är den enklaste och enklaste programvaran för hemdesign. Denna programvara låter dig skapa din egen interiör eller exteriör med bara några få klick. Det finns många möbler uppdelade i flera kategorier som kök, vardagsrum, sovrum och badrum. När du har lagt till möblerna kan du anpassa dem genom att ändra färg, struktur, storlek, tjocklek, plats och orientering. Du kan njuta av denna 3D-vy på olika plattformar Windows, macOS, Linux, till Solaris.

5. HGTV Home & Landscape Platinum Suite

Fotokälla: Källa: homedesignsoftware.tv

För dig som vill ha en vacker hemsida och exteriör kan du använda den HGTV Home & Landscape Platinum Suite detta för att börja designa. En av dess utmärkta funktioner är guiden för däckbyggare vilket gör att du kan skapa ett nytt däck eller uteplats, som sedan kan klippas med växter, staket och så vidare. HGTV har en referens mer än 7500 träd, växter, blommor, buskar och val marköverdrag och det finns olika saker som kan försköna din hemsida och exteriör.

6. Space Designer 3D

Fotokälla: Källa: alphanetworks.club

Space Designer 3D är en webbaserad programvara som låter dig planera och visualisera den perfekta hemdesignen med en webbläsare. Förutom att kunna köra på olika plattformar, låter denna programvara dig rita planritningar från källaren till taket och du kan också anpassa inredningen med stöd mer än 5000 möbler olika. Space Designer 3D kan simulera naturlig belysning realistiskt, med 2D- och 3D-visualiseringseffekter.

7. Chief Architec Premier

Fotokälla: Källa: groovychics.club

Chief Architect Premier är ett hemdesignprogram som skapats av professionella arkitekter och designers. Chief Architect Premier kan till fullo hantera alla typer av hemdesignprojekt för kommersiellt bruk. Dess funktioner kan sägas vara väldigt kompletta, till exempel när du gör en vägg skapar denna programvara automatiskt en 3D-modell och visar en lista över byggmaterial och verktyg för att göra väggen. Denna programvara har en katalog med 3D-objekt som gör att du kan exportera data i flera format.

8. Total 3D Home Design Deluxe 11

Fotokälla: Källa: windowsreport.com

Utrustad med olika föremål som möbler och möbler gör det det lättare för dig att anpassa ditt rum och din hemsida för att bli vackrare. Denna programvara är också ganska vänlig för nybörjare som fortfarande är nya inom designområdet, eftersom den innehåller olika funktioner som hjälper dig att ha en vacker bostad. En av de bästa funktionerna är smartrumsblock vilket gör att du kan ändra rum eller rum för att bli vackrare på ett ögonblick.

9. Virtual Architect Ultimate Home Design 7

Fotokälla: Källa: windowsreport.com

Mer än 7500 objekt som möbler, fönstertäckningar, golv, möbler och färger finns i denna programvara. Förutom det finns det också en slags handledning som låter dig lära dig mer om hemdesign, med början från avsnitten interiör till exteriör. Genom den här programvaran kan den hjälpa dig att uppskatta pris och material som kommer att användas för att bygga designprojektet som du har designat.

10.Punch Home & Landscape Design Premium 19

Fotokälla: Källa: windowsreport.com

En av fördelarna med denna programvara är tack vare funktioner som kan hjälpa dig att skapa en virtuell hemdesign, stöds av 2D- och 3D-visualisering samt kostnads- och materialuppskattningar som kommer att användas för att bygga den design som du har designat. Stöd för mer än 4700 föremål i form av möbler, möbler, badrumsinredning, dörrar, vitvaror, fönster, lampor och så vidare. Till att börja med kan du välja menyn snabbstart då hittar du ytterligare steg för att börja designa en drömhemdesign.

Det är programvara för hemdesign som du kan använda för att förverkliga ditt drömhem. Du behöver inte bra färdigheter för att få det att hända eftersom programvaran innehåller olika exempel och referenser som kan vägleda dig när du skapar ditt drömhem.