skillnader i original ps-pinnar, maskin ori, fabrik ori, kw och renovera

På tal om piratkopiering är en av de saker som ofta piratkopieras PS2, PS3 och PS4 spelpinnar. Detta är skillnaden mellan Original PS Sticks, Ori Machines, Factory Ori, KW och Refurbish. Vad betyder det? Kom och titta!

Det är ingen hemlighet att majoriteten av elektroniken i världen produceras i Kina. Där Kina i sig är känt för piratkopiering och kvaliteten på produktionen fortfarande saknas.

På tal om piratkopiering är en av de saker som ofta piratkopieras PS2, PS3 och PS4-pinnar. För att täcka över detta är termen Original, Machine Ori, Factory Ori, KW och Refurbish upptagen i samhället. Vad är skillnaden? Kom och titta!

  • Underbar! Så här skapar du omedelbart original bakgrundssånger
  • 6 fakta varför originalspel är bättre än piratkopierade
  • Med ett kapital på 100 tusen kan du få de senaste originalspelen från Steam!

Skillnaden mellan Original PS Sticks, Ori Machines, Factory Ori, KW och Refurbish

Foto med tillstånd av: Bild: Daily Express

Oavsett om det är original eller kw och andra fungerar det på samma sätt. Även om funktionen är densamma är smaken väldigt annorlunda. Så att du kan få varor med god kvalitet, se direkt förklaringen till skillnaderna mellan original ps-pinnar, maskinorientering, fabriksorientering, kw och renovering.

Original PS-pinnar

Fotokälla: Bild: Dual Shocker

Original PS-pinnar är de bästa kvalitetspinnarna som finns tillgängliga. Vanligtvis åtföljs av ett rejält pris, som är runt 500 tusen.

Anledningen är att denna pinne ursprungligen tillverkades av Sony, som Sony skapade som en backup för Playstation-konsolägare.

PS Ori maskinpinnar

Foto med tillstånd av: Bild: Geek Photography

PS Ori maskinpinnar, har samma goda kvalitet som originalpinnarna. Anledningen är att den här pinnen också är tillverkad av Sony.

För att få den här pinnen ska du köpa ett PlayStation-konsolspel först. Staven som bara är en enhet kallas vanligtvis Ori Machine.

PS Ori fabrikspinnar

Fotokälla: Bild: OLX

Denna PS Ori fabrikspinne är faktiskt en KW-pinne, det är bara att kvaliteten är lite bättre. Vanligtvis på marknaden säljs den för cirka 150 till 250 tusen rp.

Faktum är att användningen av ordet Ori Pabrik Jaka inte håller med, ibland förvirrar köparen. Många tycker att Ori Factory-pinnen är äkta från Sony, men det är det inte.

PS KW håller fast

Foto med tillstånd av: Bild: Rip Belle

Från namnet ensam är det tydligt att PS KW-pinnen är en pinne som inte produceras av Sony och inte har några originallicenser. När det gäller kvalitet, en hel variation. Vissa är ganska bra, andra är mycket dåliga.

Vanligtvis på marknaden säljs den för cirka 50 till 250 tusen rp. Om du vill köpa är det bäst att inte göra det online utan att köpa direkt. Anledningen är att du kan försöka först.

PS Renovera stick

Fotokälla: Bild: Pins pappa

Sony har aldrig gjort reparationer på sina tillbehör, så det kan sägas att denna PS Refurbish-pinne är resultatet av teknikerreparationer.

Problemet är, är detta original- eller KW-minnet reparerat? Om den ursprungliga pinnen kanske den fortfarande är lämplig för användning Men för KW-pinnar ska du inte köpa dem.

När du har läst Jakas förklaring ovan rekommenderar ApkVenue att du använder original PS-stick och Ori Machine. Även om funktionen är densamma är smaken väldigt annorlunda. Hoppas det är användbart! Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till PS4 eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found