garanterad fortkörning! hur man kringgår servern och påskyndar internet på caféet

För vänner som använder internet på internetkaféer känner de ofta att internethastigheten är låg. Detta beror på att hastigheten är begränsad av servern. Vill du veta hur man kan kringgå servrar och påskynda internet på ett internetcafé? Kom och titta!

Internet idag är utan tvekan en grundläggande nödvändighet. Nästan varje dag tror jag att vänner går åt internet. Internetåtkomst i sig kan erhållas via wifi-hotspots, GSM-leverantörer, internetcaféer och andra.

För vänner som använder internet på internetkaféer känner de ofta att internethastigheten är låg. Detta beror på att hastigheten är begränsad av servern. Vill du veta hur man kan kringgå servrar och påskynda internet på ett internetcafé? Kom och titta!

  • Hur du får åtkomst till blockerat internet med Google
  • 5 Negativa effekter av daglig användning av Internet
  • Verkligen fara! 5 skäl att aldrig använda gratis internet-tricks

Hur man kringgår servrar och påskyndar internet på internetkaféer

Fotokälla: Bild: Blogg

Sättet ApkVenue kommer att berätta för dig är att använda pipelining och proxy-funktionerna i Mozilla Firefox-webbläsaren. Utan vidare, här är stegen ...

Steg för att kringgå Sever och påskynda Internet på internetkaféer

Steg 1

Först ladda ner och installera webbläsaren "Mozilla Firefox" och tillägget "Proxy Switcher", du kan ladda ner på följande länk.

Ladda ner:Den senaste versionen av Mozilla Firefox

Ladda ner:Den senaste versionen av Proxy Switcher-tillägget

Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER

Steg 2

Om allt har installerats, öppna en webbläsare "Mozilla Firefox". Fortsätt med att skriva "about: config", Klicka sedan "Jag accepterar risken!".

Steg 3

Om så är fallet, leta efter fyra strängar och ge dem värdena enligt följande lista.

  • network.http.pipelining >> True
  • network.http.pipelining.maxrequest64 >>> Sant
  • nätverk.http.proxy.pipelining >>> Sant
  • network.proxy.share.proxy.setting >>> False

Steg 4

Högerklicka var som helst i det vita området, klicka "Heltal" Klicka sedan "Ny". Ange ett strängnamn "nglayout.initialpaint.delay", fyll i värdet "Noll".

Steg 5

Slutligen, gå till det övre högra hörnet av webbläsaren, det kommer att finnas en logotyp som en skärm. Klick "Logo Monitor", Klicka sedan "Automatisk". Klar, på det här sättet har du en speciell sökväg så att du inte är bunden av kaféservers begränsningar.

Metoden är ganska komplicerad, men det tar inte lång tid. Om man tittar på de erhållna resultaten känns ApkVenue proportionell. Ha ett bra försök!

Dela också din åsikt och se till att du läser internetrelaterade artiklar eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Shutterstock

VISA ARTIKLAR