10 bästa VPN-applikationer för iPhone

Vill du att din surfning på internet ska vara säkrare? Försök bara ladda ner en av följande bästa VPN-applikationer för iPhone.

Även om iOS-operativsystemet inbäddat i iPhone är känt för att ha tillräckligt starkt skydd mot skadlig kod, verkar det som om detta inte helt skyddar datasäkerheten när du surfar på internet.

Därför är installation av en VPN-applikation en av de lösningar som många smarttelefonanvändare väljer, inklusive iPhones användare den här gången, gäng.

Tyvärr kan inte alla dessa VPN-applikationer helt skydda sina användares personuppgifter, så du måste vara försiktig när du väljer dem.

Tja, i den här artikeln berättar ApkVenue dig några av de bästa VPN-applikationsrekommendationerna för iPhone.

Bästa VPN-appen för iPhone

Med en ganska känd popularitet och tillräckligt hög betyg, här är några rekommendationer för de bästa VPN-applikationerna för din iPhone.

1. VPN obegränsat - snabbt och privat

Ladda ner via App Store

Utvecklat av utvecklaren KeepSolid Inc., Obegränsad VPN är en av de bästa VPN-applikationerna som används ofta idag.

Denna applikation tillåter användare att bläddra i den virtuella världen anonymt så att den inte spåras av någon.

Dessutom erbjuder VPN Unlimited-applikationen tillgång till flera filmströmningsservrar som Netflix, Hulu, HBO Now och många fler.

Tyvärr ger denna applikation bara en gratis 7-dagars testperiod och sedan kan du köpa ett prenumerationspaket från 7 dagar, en månad till en livstid.

DetaljVPN obegränsat - snabbt och privat
UtvecklareKeepSolid Inc.
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek114,1 MB
Betyg4.5/5 (App Store)

2. CyberGhost VPN & WiFi Proxy

Ladda ner via App Store

Letar du efter ett VPN-program som kan ge säkerhet och integritet för din iOS-enhet? Sedan ansökan CyberGhost VPN & WiFi Proxy det här kan vara rätt val, gäng.

Påstås skydda mer än 30 miljoner användardata, erbjuder CyberGhost VPN-applikationen automatisk kryptering när användarens mobiltelefon är ansluten till antingen ett offentligt eller privat WiFi-nätverk.

Inte bara det, den här applikationen tillhandahåller också mer än 6 000 servrar spridda över mer än 90 länder i världen så att du fortfarande kan komma åt innehåll vart du än är.

Med utmärkta funktioner kan du naturligtvis inte njuta av dem alla för alltid. Denna applikation ger bara en gratis testperiod på 7 dagar.

DetaljCyberGhost VPN & WiFi Proxy
UtvecklareCyberGhost SRL
Minimalt operativsystemiOS 9.3 och senare
Storlek96,4 MB
Betyg4.4/5 (App Store)

3. NordVPN: Snabb och säker VPN

Ladda ner via App Store

Känd som en av de bästa VPN-applikationerna som finns idag, NordVPN Inte bara kan det njutas av Android-mobilanvändare utan också de av er som använder iOS-enheter, inklusive iPhones.

NordVPN-applikationen i sig tillhandahåller minst mer än 5700 servrar i 60 länder runt om i världen.

När det gäller säkerhetsfrågor behöver du inte oroa dig för det här programmet krypterar all användaraktivitet när du surfar på internet.

I likhet med den tidigare VPN-applikationen kan du bara njuta av en gratis provperiod på 7 dagar.

DetaljNordVPN: Snabb och säker VPN
UtvecklareTefincom S.A.
Minimalt operativsystemiOS 9.0 och senare
Storlek165,3 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

4. SaferVPN - Bästa VPN för WiFi

Ladda ner via App Store

"Med bara en knapptryckning kan du surfa på internet anonymt, privat och säkert", det är mer eller mindre vad applikationen erbjuder SaferVPN detta, gäng.

SaferVPN-applikationen erbjuder säkerhetsgarantier från attacker från hackare, snoopers, ISP eller tredjepartsapplikationer när du är ansluten till ett offentligt WiFi-nätverk eller WiFi-hotspot som inte är säker.

Intressant nog erbjuder denna applikation obegränsad bandbredd så att du fortfarande kan njuta av en snabb och säkert säker internetanslutning.

Men naturligtvis kan du bara njuta av allt gratis i 6 dagar och sedan måste du köpa ett betalt prenumerationspaket.

DetaljSaferVPN - Bästa VPN för WiFi
UtvecklareMudhook Marketing
Minimalt operativsystemiOS 9.0 och senare
Storlek71,9 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

5. VPN med privat internetåtkomst

Ladda ner via App Store

Den har ett användargränssnitt som är ganska enkelt och lätt att använda, applikationen VPN med privat internetåtkomst tillåter användare att kryptera alla sina onlineaktiviteter så att de kan vara säkra när de surfar på internet.

Inte bara det, den här applikationen erbjuder också en snabb internetanslutning, obegränsad bandbredd och möjligheten att ansluta 10 enheter samtidigt.

Intressant är att denna VPN av Private Internet Access-applikationen har funktioner Innehållsblockerare för att blockera alla annonser eller skadlig kod.

Tyvärr kan du bara njuta av allt detta från $ 6,99 eller runt Rp. 98 000 för ett månadslångt prenumerationspaket.

DetaljVPN med privat internetåtkomst
UtvecklareLondon Trust Media, Inc.
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek73,6 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

Andra bästa iPhone VPN-appar ...

6.VPN: Privat och snabb VyprVPN

Ladda ner via App Store

Ger bara en gratis provperiod i 3 dagar, ansökan VPN: Privat och snabb VyprVPN erbjuder en mängd utmärkta funktioner för att skämma bort sina användare.

För att säkerställa att varje användares data kommer att förbli säker, erbjuder den här VPN-applikationen så många som mer än 70 globala servrar spridda över 6 kontinenter.

Dessutom erbjuder denna applikation också en snabb internetanslutning för att stödja spelaktiviteter, nedladdning eller streaming av filmer för sina användare.

Inte bara det, med den här applikationen kan du fortfarande komma åt alla blockerade webbplatser men fortfarande med en säker anslutning.

DetaljVPN: Privat och snabb VyprVPN
UtvecklareGyllene groda
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek61,9 MB
Betyg4.5/5 (App Store)

7.IPVanish VPN: Den snabbaste VPN

Ladda ner via App Store

Utvecklad av samma utvecklare som SaferVPN-applikationen, IPVanish VPN är en rekommendation för den sista VPN-applikationen för iPhone från ApkVenue den här gången, gäng.

Som namnet antyder kommer den här applikationen att göra att du surfar på internet säkrare eftersom du kan ändra IP-ursprungsplatsen.

Själva IPVanish-applikationen finns i 60 länder med mer än 40 000 delade IP-adresser.

DetaljIPVanish VPN: Den snabbaste VPN
UtvecklareMudhook Marketing
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek32,3 MB
Betyg4.5/5 (App Store)

8. DNSCloak

Ladda ner via App Store.

Erbjuder ett användargränssnitt som är enkelt och lätt att använda, DNSCloak är en rekommendation för den bästa VPN-applikationen för nästa iPhone från ApkVenue, gäng.

DNSCloak-applikationen implementerar i sig DNSCrypt & DNS-over-HTTPS / 2 (DoH) -protokollet som gör det möjligt för användare att säkra trafik Deras DNS är ur funktion spoofing.

Intressant, med den här applikationen kan du fortfarande komma åt den plattform strömmande Netflix-filmer.

DetaljDNSCloak
UtvecklareCentrum för odling av teknik gemeinn tzige GmbH
Minimalt operativsystemiOS 10.0 och senare
Storlek53 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

9. Tunnelbjörn

Ladda ner via App Store.

Att vara en VPN-applikation som är ganska populär bland många människor, du är säkert redan bekant med applikationen Tunnelbjörn?

Tunnel Bear är ett program som skyddar integriteten för användarnas onlineaktiviteter så att de fritt kan komma åt alla webbplatser eller applikationer säkert.

När det gäller säkerhetsfrågor hävdar den här applikationen att deras applikation är den första VPN-tjänsten i världen som granskas oberoende av en tredje part så att användardataens säkerhet garanteras.

DetaljTunnelbjörn
UtvecklareTunnelBear, LLC
Minimalt operativsystemiOS 11.0 och senare
Storlek53,9 MB
Betyg4.6/5 (App Store)

10. 1.1.1.1: Internet snabbare

Cloudflare Networking Apps, Inc LADDA NER

Kan göra användarnas onlineaktiviteter säkrare och mer privata applikationer 1.1.1.1: Internet snabbare så den sista rekommendationen för den bästa VPN-applikationen för iPhone.

Denna applikation fungerar genom att ersätta anslutningen mellan användarens smartphone och internet med ett modernt och optimerat protokoll.

Med bara en tryckning kan denna applikation förhindra stöld av användarens personuppgifter.

Detalj1.1.1.1: Internet snabbare
UtvecklareCloudflare
Minimalt operativsystemiOS 10.3 och senare
Storlek108,7 MB
Betyg4.5/5 (App Store)

Så det var några av de bästa VPN-applikationerna för iPhone som kan vara ett alternativ för dig att använda just nu.

Med tanke på fördelarna och funktionerna som erbjuds är mycket användbara, därför är det inte förvånande att du bara kan njuta av ovanstående ansökningar mot en avgift efter att den kostnadsfria testperioden löper ut.

Så vet du vilken VPN-applikation du ska använda?

Läs också artiklar om IOS-applikation eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found