De 10 bästa fildelningswebbplatserna för att skicka stora filer

Vill du enkelt skicka stora bilagor? Här är de 10 bästa fildelningswebbplatserna för att skicka stora data.

Har du någonsin haft svårt när du var tvungen att göra det skicka filer i stora storlekar via e-post? Under tiden har filbilagor i e-post en maxgräns på 25 MB. Tja, en lösning är att du kanladda upp dina filer till fildelningswebbplatser.

Numera ökar behovet av att skicka stora filer. Rapportering från Fossbytes, ladda upp filer till molnlagringstjänster kan verkligen vara ett praktiskt alternativ, naturligtvis måste du upprätthålla säkerheten för filens integritet. Därför har ApkVenue sammanfattat de 10 bästa gratis fildelningswebbplatserna för att skicka stora filer i bulk uppkopplad.

  • 5 Fildelningswebbplatser du borde känna till
  • 8 bästa GRATIS molnlagringsapplikationer för att expandera smartphone-lagring
  • De mest effektiva tipsen för att säkra ditt Google-konto

1. ShareByLink

ShareByLink är en filsida delning och ladda upp den bästa filen för att skicka stora filer, den är gratis, ingen registrering krävs och inget krångel. Du kan ladda upp filer direkt via webben eller genom tillgängliga program för Windows, MacOS och Linux.

Intressant, när du laddar upp kommer du att få en länk som kan delas direkt. Det betyder att du inte behöver vänta tills uppladdningen är klar för att skicka länk de. Åh ja, länk gäller i 30 dagar.

2. Droplr

Droplr är en populär fildelningswebbplats som gör det enkelt att skicka stora filer. Droplr stöder alla filtyper, men passar bäst för att dela bildfiler eftersom den har möjlighet att kommentera foton.

Du kan logga in med ett Google-konto, efter det kan dela filer mycket enkelt, stanna dra och släpp endast. Den fria versionen av Droplr har en stor nackdel, nämligen länk av dessa filer varade bara en vecka. I premiumversionen får du fler ytterligare funktioner som skydd Lösenord, funktioner självförstörelseoch dolda webbadresser.

3. PlusTransfer

Webbplatsfiler delning Det näst bästa sättet att skicka stora filer är PlusTransfer. Dess användning är också enklare och enklare, det kräver inte registrering eller skapa ett konto. Du behöver inte heller göra någon programinstallation. Du behöver bara öppna uppladdare på ett sätt uppkopplad, klick stor + knapp, välj fil, ange sedan e-postadress och tryck på skicka.

Den här tjänsten är 100% gratis och låter dig ladda upp filer upp till 5 GB gratis. Ja, PlusTransfer erbjuder verkligen den enklaste metoden för att dela stora filer och du behöver ingen teknisk kunskap.

4. SendThisFile

Fördelar med fildelningswebbplatser SendThisFile är dess säkerhetsfunktioner, som låter dig skicka och ta emot stora filer på ett säkert sätt. Bortsett från det är SendThisFile också funktionsrikt och du kan prenumerera till en låg kostnad för att få alla tillgängliga funktioner.

Oavsett om det gäller privatpersoner eller företag kan du säkert och enkelt skicka filer i alla storlekar, var som helst i världen. För säker fildelning använder SendThisFile 128-bitars kryptering. Du kan prenumerera på 500 GB lagringsutrymme uppkopplad och 14 dagars filåtkomst. För den fria versionen är den endast begränsad till 2 GB.

5. Dropcanvas

Dropcanvas är en webbplats online fildelning vilket är populärt nog för att dela många filer med andra människor. Gränssnittet är enkelt och interaktivt vilket gör det enkelt. Det gör du bara drapera och släpp filer för dela med sig, du kan också se förhandsvisning från filen du laddade upp.

Med Dropcanvas kan du dela datafiler upp till en maxgräns på 5 GB med 14 dagars lagring för den gratis versionen. Det finns också en betald version där Dropcanvas ger upp till 100 GB lagringsutrymme med obegränsad lagringstid.

6. GE.TT

Fördelar GE.TT är att det låter dig ladda upp flera filer samtidigt, det gör du dra och släpp. Det finns ett alternativ att dela filer direkt på Facebook och andra sociala medier. Uppladdade filer raderas automatiskt inom 30 dagar.

Genom att registrera dig får du 2 GB ledigt lagringsutrymme. Om det saknas kan du välja att prenumerera med uppgradera till ett premiumkonto för att få fler funktioner och lagringsutrymme.

7. Snaggy

Snaggy är i grunden ett verktyg för att dela foton. Att dela online-filer och skärmdumpar helt enkelt utan att installera eller ladda ner programvara. Med ett par knapptryck kan du kopiera bilden till Urklipp och direkt klistra på webbgränssnittet. Du kan redigera direkt skärmdumpar innan du delar upp den.

8. Files2U

Precis som ovanstående ansökan, Files2U är en av de bästa gratis fildelningswebbplatserna för att skicka stora filer. För att kunna använda den här tjänsten behöver du inte registrera dig. Ange bara några adresser, ditt namn, välj en fil och tryck på uppladdningsknappen. Files2U skickar ett PIN-nummer till mottagaren som kan användas för att öppna filen. Så se till att filen är säker.

9. Wikisend

Nästa är Wikisend det vill säga en gratis fildelningstjänst som löser detta behov uppkopplad du. Webb uppladdare Den har ett enkelt gränssnitt som tillåter en maximal filstorlek på 100 MB. Observera att filer med livstid 1-7 dagar, få full hastighet support. Du får också ange ett lösenord för att skydda filer.

10. File Dropper

File Dropper är en alternativ fildelningswebbplats som har ett enkelt utseende. Gränssnitt från webbuppladdare Det är ganska rent och ber dig bara att välja en fil och det arbete du ska göra. Du kan ladda upp filer upp till 5 GB i storlek och tjäna omedelbart länk att vara delbar. Filen kommer också att pågå i upp till 30 dagar. När uppladdningen är klar får du en kod bädda in att dela på webbplatser och forum. Fortfarande saknas, stanna uppgradera till premium för att få tillgång upp till 250 GB.

10 fildelningswebbplatser Att skicka en stor fil ovan har naturligtvis fördelar och nackdelar med var och en. Spelade in ShareByLink är den mest kompletta eftersom den är gratis och tillgänglig i skrivbordsapplikationen också uppladdare webben. Men den intressanta delen beror på källkoden öppen källa, och du kan använda server för att förbättra säkerhetsinställningarna.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found