ladda ner senaste yowhatsapp apk v13.20.0 2020

Du kan få den senaste YoWhatsApp 2020 tillsammans med nedladdningslänken här ⬇️. Kolla också in alla funktioner i YoWA-applikationen!

Hur man laddar ner YoWhatsApp och installerar det på en mobiltelefon är faktiskt enkelt, men det finns fortfarande många som inte vet det.

YoWhatsApp-applikationen är kanske utan tvekan en av de mest använda MOD WhatsApp-applikationerna idag.

Förutom att ha ett antal intressanta funktioner som inte är tillgängliga i den officiella WhatsApp-applikationen, erbjuder YoWhatsApp också användargränssnitt (UI) vilket är lätt att förstå.

Tja, för de av er som vill prova, har ApkVenue förberett en länk och hur man laddar ner den senaste YowhatsApp APK 2020, komplett med en beskrivning av dess funktioner. Kom igen, lyssna!

Ladda ner Yousef Al-Basha-versionen av YoWhatsApp

Yousef Al-Basha är den första utvecklaren som utvecklar YoWhatsApp-applikationen tills den har blivit populär och används i stor utsträckning på Android-smartphones.

Tyvärr har Yousef-utvecklaren slutat utveckla YoWhatsApp-applikationen under lång tid och allt har tagits över av en annan utvecklare, nämligen Fouad Mokdad.

Så för dig som vill ladda ner Yousef Al-Basha-versionen av Yo WA APK är den senaste versionen tyvärr inte längre tillgänglig. Det finns dock en version av Fouad Mokdad som ett alternativ.

Ladda ner Yo WhatsApp-versionen av Fouad Mokdad (YoWa Fouad)

Som den officiella utvecklaren av YoWhatsApp samt efterträdaren till Yousef Al-Basha kan denna YoWhatsApp-version av Fouad Mokdad vara det första valet för dig att använda.

Förutom att vara mer pålitlig eftersom den utvecklades direkt av en officiell utvecklare, har denna applikation också mycket kompletta funktioner och ett coolt UI-utseende.

WA YoMods gjorda av denna utvecklare anses också vara flitiga att tillhandahålla uppdaterade versioner så att deras prestanda fortsätter att upprätthållas, till och med tenderar att ge många nya funktioner.

DetaljYoWhatsApp Fouads Mods
UtvecklareFouad Mokdad (Fouad Mods)
Version8.50 (stabil version)
Storlek40,26 MB
Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Ladda ner YoWa Sam Mods version

En annan utvecklare som hjälpte till att utveckla YoWhatsApp APK är Sam Mods. Även om olika utvecklare är i princip de funktioner som ägs av Sam Mods-versionen av YoWhatsApp exakt samma.

Det är bara det att UI-designen som erbjuds skiljer sig lite från varandra. YoWhatsApp-uppdateringsversionen är annorlunda, där Sam Mods-versionen fortfarande finns under Fouad Mods.

För er som letar efter en alternativ nedladdningslänk för WA YoMods, kan denna Sam Mods-version av YoWhatsApp vara valet, gäng.

DetaljYoWhatsApp Sam Mods
UtvecklareSam Mods
Version8.46 (stabil version)
Storlek42.22MB
Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Ladda ner YoWhatsApp v13.20.0 HeyMods-versionen

Jämfört med de tidigare två utvecklarversionerna av YoWhatsApp verkar den här HeyMods-versionen av YoWa vara mycket flitig att tillhandahålla uppdateringar. Hittills har den senaste versionen gjorts v13.20.0.

Detta beror på att HeyMods alltid uppdateras bas varje gång den ursprungliga WhatsApp-applikationen ger en uppdatering. Målet är att behålla dess funktioner aktuellt.

Så det är inte förvånande att WhatsApp MOD från den här utvecklaren är mycket efterfrågad av användarna. Är du säker på att du inte vill prova?

DetaljYoWhatsApp HeyMods
UtvecklareHeyMods
Version12.11.0 (stabil version)
Storlek43,10 MB
Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Hur man laddar ner den senaste versionen av YoWhatsApp 2020

Inte mycket annorlunda än GBWhatsApp-applikationen, YoMods är inte heller ett officiellt program som du hittar i Play Store. Därför är det lite komplicerat att ladda ner det.

Dessutom har YoWhatsApp APK flera versioner utvecklade av olika utvecklare. Totalt finns det 4 utvecklare som utvecklat denna applikation.

Bland dem är utvecklaren Yousef Al-Basha, Fouad Mokdad (Fouad Mods), Sam Mods och slutligen HeyMods-utvecklaren.

Tja, för de av er som inte kan vänta med att ladda ner den senaste YoWhatsApp APK 2020 kan du se stegen nedan!

VARNING

  • Ladda först ned appen YowhatsApp APK på nedladdningslänken som ApkVenue har angett ovan.

  • Om du laddar ner via den officiella webbplatsen, skrolla längst ner tills du hittar nedladdningsknappen för YoWhatsApp enligt nedan. Klicka sedan på knappen YoWhatsApp de.

  • Du kommer till nedladdningssidan för YoWhatsApp. Skrolla längst ner och välj nedladdningsknappen YoWa (version).

  • Vänta tills nedladdningen är klar.

Om nedladdningsprocessen är klar kan du omedelbart installera programmet. För att vara tydligare, se nästa steg från ApkVenue nedan!

Hur man installerar YoWhatsApp och hur man använder det

Med en mängd fördelar som det har är det inte konstigt att YoWhatsaApp-alias YoMods WA väljs och används av många människor, särskilt de som vill ha mer integritet.

Hur inte, genom att följa hur du laddar ner YoWhatsApp och använder den kan du se WA-status utan att fastna, dölja statusen skriver, och mycket mer.

Tja, för de av er som har laddat ner YoWhatsApp via länken ovan, innan du går vidare till handledningen om hur du använder den, måste du naturligtvis först installera YoWa APK på din Android-mobiltelefon, gäng.

För att installera denna applikation är stegen exakt samma som hur man installerar GBWhatsApp-applikationen som ApkVenue hade gjort i föregående artikel.

Efter det kan du nu gå vidare till hur du använder den senaste YoWhatsApp 2020 i sin helhet nedan. Kom igen, lyssna noga!

1. Avmarkera två

Med den här funktionen kan du avmarkera två WA, så att andra användare antar att meddelandet de skickade inte har skickats, än mindre läst av dig.

Sättet att aktivera den här funktionen är också mycket enkelt, du kan följa stegen nedan:

  • Det första steget, öppna chatt från någon du vill dölja funktionen med dubbel kryss.

  • Tryck sedan på namnet på kontakten som du vill öppna falsk Vidare.

  • välja anpassad integritet.
  • Välj slutligen ett alternativ dölj andra fästingen för att aktivera funktionen. Sedan, välj ok.

Så senare när personen skickar en chatt ser han bara ett kryss i meddelandet han skickar till dig.

Tyvärr, när du vill använda den här funktionen på alla YoWhatsApp-kontaktnummer, måste du göra det en efter en.

2. Dölj status Skriver

Om du inte kan dölja skrivstatus i den officiella WhatsApp-applikationen, är det mycket möjligt att göra det i YoWhatsApp.

Med den här funktionen kan användare dölja status skriver så att andra inte kan veta om du skriver eller inte.

För att aktivera den här funktionen är metoden nästan densamma som stegen ovan, det är bara det i steg 3 du väljer alternativet dölj typning

3. Visa borttagna meddelanden

Nästa intressanta funktion som du inte kan hitta i den officiella WhtasApp-applikationen är en funktion anti-radera meddelanden.

Med den här funktionen kan användare fortfarande läsa WA-meddelanden som har tagits bort av avsändaren.

Genom att använda den här funktionen kommer du inte att vara nyfiken längre på innehållet i det skickade meddelandet, gäng.

För att aktivera den här funktionen är metoden fortfarande densamma som funktionerna som ApkVenue förklarade tidigare, det är bara det i ditt fjärde steg Välj ett alternativ 'anti-radera meddelanden.'

4. Dölj kontaktnamn

Vill du ta skärmdumpar av resultaten av WhatsApp-konversationer med andra men utan att ge dem namnet på kontakten?

Ja, gäng! Intressant behöver du inte bry dig om att installera ett fotoredigeringsprogram för att ge personens namn en suddig effekt.

Eftersom det här programmet har en funktion för att ta bort namnet på din chattmotståndares kontakt. Metoden är mycket enkel, du kan följa stegen nedan.

  • Öppna först chatten med den person vars kontaktnamn du vill ta bort.

  • Tryck sedan på personens WA-kontaktnamn.

  • Nästa, aktivera den växla"Dölj kontaktnamn" för att dölja kontaktnamnet.

  • Om det lyckas försvinner personens kontaktnamn enligt nedan.

5. Blockering av WhatsApp-samtal från specifika kontakter

Om du inte specifikt kan blockera WhatsApp-samtal från någon i den officiella WhatsApp-applikationen, i YoWhatsApp-applikationen kan du göra det, vet du.

Du kan blockera samtal från vissa WhatsApp-kontakter så att de inte kan kontakta dig via YoWhatsApp. Följ bara dessa steg.

  • Öppna WA-chatten från någon vars telefonsamtal du vill blockera.

  • Tryck på namnet på personens WhatsApp-kontakt som ApkVenue förklarade i föregående avsnitt.

  • Slutligen aktivera det växlaInga samtal för att blockera WA-telefonsamtal från den personen.

6. Lås specifika chattar

Nästa funktion som erbjuds av YoWhatsApp-applikationen som du inte kan hitta i den officiella WhatsApp-applikationen är en funktion för lås chatt endast från vissa människor.

Så du behöver inte längre ladda ner det bästa programlåsningsprogrammet, där sådana appar i allmänhet bara kan låsa hela innehållet i WhatsApp, inte bara vissa chattar.

Dessutom kan du också välja vilken typ av låsmetod som mönster eller STIFT. För att aktivera den här funktionen kan du följa stegen nedan.

  • Öppna chatten först från någon du vill låsa WA-chatten med.

  • Efter det, klicka på ikonen med tre punkter i det övre högra hörnet.

  • Därefter väljer du menyn Lås konversationen för att kunna aktivera chattlåsfunktionen.

  • I detta skede uppmanas du också att välja en av de tre typerna av lås som WA YoMods har.

  • Följ sedan bara stegen som krävs för att aktivera den här funktionen.

7. Ändra tema

Visst har du någonsin känt dig uttråkad av WhatsApps utseende, eller hur? Lyckligtvis är YoWhatsApp-applikationsfunktionerna tillgängliga för ändra WhatsApp-temat.

Du kan följa stegen nedan för att ändra temat i YoWhatsApp-applikationen.

  • välja menyikon tre prickar i det övre högra hörnet och välj sedan 'Fouad Mods'.
  • När du har varit på inställningssidan för YoWhatsApp väljer du menyn FMThemes.

  • Välj sedan ett alternativ Ladda ner FMThemes.

  • Det finns massor av temaval i denna FMThemes. Du kan fritt välja ditt favorit tema.

  • För att tillämpa den, tryck på knappen Installera. Därefter kommer en bekräftelsesruta att visas OK.

Slutligen måste du bara vänta ett tag tills temat appliceras framgångsrikt på YoWhatsApp-applikationen.

8. Visar alltid onlinestatus

Förutom att dölja din WA-onlinestatus, låter den här applikationen dig också fortsätta att visa din online-status, gäng.

Detta är mycket användbart för dig som har en online-verksamhet så att du alltid är tillgänglig dygnet runt som svar på kundklagomål.

För att aktivera den här funktionen kan du nu gå in på sidan YoWhatsApp-inställningar genom menyn Fouad Mods som Jaka förklarade tidigare.

Därefter kan du följa stegen nedan.

  • På inställningssidan väljer du menyn Universell välj sedan menyn inställningar.
  • Efter det, skrolla till botten och aktivera den växla meny Aktivera Alltid online som i följande bild.

Om det lyckas fortsätter din WhatsApp-status att visas online, gäng. Men för att fortsätta online, se till att du inte stänger YoWhatsApp från de senaste apparna!

9. Ändra Emoji-varianter

Förutom att kunna ändra tema kan du i YoWhatsApp-applikationen också ändra emoji-varianten. Liknar WhatsApp Aero-applikationen.

Så, inte bara kan du använda standardemojis från WhatsApp, du kan också ändra dem till andra varianter som emojis iOS, Facebook, Android One, och det finns många andra.

För att ändra det kan du öppna inställningsmenyn Universa ' precis som ApkVenue förklarade i det första steget hur man visar onlinestatus ovan.

Därefter kan du följa nästa steg nedan.

  • Välj nu menyn Stilar (utseende och känsla).
  • Välj sedan önskad emoji-variant. Om emoji inte har laddats ner kan du trycka på den nedladdningsikon för att kunna välja det.

  • Slutligen vänta tills nedladdningen är klar.

10. Se Borttagen WA-status

Har du någonsin varit nyfiken på innehållet i din väns WhatsApp-status som plötsligt raderades?

Nu, på YoWhatsApp kan du aktivera funktionen Anti-Delete Status för att fortfarande kunna se andras WA-status även om den har tagits bort av ägaren.

Du, så att du kan ladda ner personens WA-status! Nyfiken? Kom igen, ta en titt på stegen nedan.

  • Öppna YoWhatsApp-inställningsmenyn på det sätt som ApkVenue förklarade tidigare.

  • Därefter öppnar du menyn Sekretess och säkerhet.

  • Slutligen aktivera det växlaAnti-Radera Status så att du kan se andra människors status trots att den har tagits bort.

Hur man uppdaterar YoWhatsApp

En av de svagheter som oftast klagas av användare av WhatsApp MOD-applikationen som YoWhatsApp är begränsningen i uppdateringen av versionen.

Om du enkelt kan göra automatiska uppdateringar på Google Play, i en WhatsApp MOD-applikation som denna behöver du lite mer ansträngning för att göra det.

Men det betyder inte att du inte kan, va! Du kan fortfarande uppdatera applikationen via följande steg.

  • Tryck på på YoWhatsApp-huvudsidan punktikonen högst upp till höger och välj sedan menyn FMMods.
  • Välj menyn på YoWhatsApp-inställningssidan Uppdateringaroch välj sedan Sök efter uppdateringar.

YoWhatsApp senaste version 2020-funktioner

Vad är nytt i den senaste versionen? Det visar sig att det finns så många, allt från att bara söta utseendet till att öka sekretesssäkerheten.

För anpassning kan du nu njut av en mer stabil YoThemes Store. Här kan du ladda ner olika teman som får din WhatsApp att visas.

Det finns också lagt till nya emojis och ikoner, fästingar och nya chattbubblor, färgvariationer för olika element, komplett. Dessutom kan du nu titta på leva de ändringar du har gjort.

Vad sägs om integritetsskyddet? Förutom de överlägsna funktionerna som ApkVenue nämnde ovan har YoWhatsApp den här gången lagt till olika fantastiska sekretessfunktioner.

Nu finns det funktioner anti-radera berättelse / status, dold chatt som blir alltmer sofistikerad, återhämtningsfråga om du glömmer din PIN / lösenord och många andra.

Det finns många andra funktioner som du kommer att njuta av, till exempel Indonesiskt språkstöd. Så vad väntar du på? Skynda dig och ladda ner YoWhatsApp-applikationen!

Tja, det är länken och hur man laddar ner den senaste YoWhatsApp APK 2020. En av de bästa WhatsApp MODs erbjuder många intressanta funktioner i den.

Du kan också använda YoWhatsApp och prova alla dess funktioner genom att följa riktlinjerna som ApkVenue förklarade tidigare. Det är verkligen lätt, verkligen!

Läs också artiklar om Appar andra drar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found