hur man gör android som en datorskärm (gratis) 100% fungerar!

Har du någonsin sett en vän använda en dator med två bildskärmar samtidigt? Så här skapar du Android som din datorskärm ..

Du kanske har sett vänner som använder datorer med två skärmar allt på en gång. Ja, Windows-användare kan använda mer än en bildskärm.

Om du också vill uppleva att använda skrivbordetbredare, men har inte en extra bildskärm, varför inte bara försöka använda en Android-smartphone eller surfplatta?

Genom att göra en Android-enhet till en bildskärm till din dator kan du naturligtvis göra flera saker samtidigt. Så här skapar du Android som din datorskärm. Lyssna ja!

  • Endast Razer kan! Spelbärbar dator som har 3 skärmar
  • Granskning: ASUS MG279Q, Bästa spelmonitorn Endast 9 miljoner!

Hur man gör Android som datorskärm

Ladda ner Spacedesk (Remote Display)

För att göra Android-enheten till en extra bildskärm på datorn kommer vi att förlita oss på en applikation som kallas Spacedesk. Du måste installera den på både din Android-enhet och din dator.

Ladda ner installationsfilen för Spacedesk (MSI) för 32-bitars eller 64-bitars Windows

Datronicsoft Apps Utilities DOWNLOAD

Steg för att göra Android till bildskärm

Först du ladda ner och installera den Spacedesk på din Android och dator. Efter installationen, se till att du är omstart din dator. Så här ansluter du det.

  • För att koppla ihop de två är vi det lita på en WiFi-anslutning. Så se till att båda enheterna är anslutna på samma WiFi-nätverk.

  • Öppna nu Spacedesk-appen på din Android, nästa ange IP-adressen din dator.

  • Vägen öppna CMD, skriv sedan 'ipconfig', mata in din IP i applikationen och klicka'Ansluta'.

Inställning av flera skärmar

Nu har du lyckats göra din Android till en extra bildskärm. Med dessa datortips kan du på ett sätt flytta fönster till andra bildskärmar dra och släpp. För att kontrollera hur detta fungerar kan du högerklicka på det skrivbordet >Skärmupplösning, det verkar som om två bildskärmar detekteras.

VISA ARTIKLAR

Innan det måste du veta det bildskärm 1 är en datorskärm eller primär bildskärm. Medan bildskärm 2 är din Android-skärm eller extra skärm. Du kan ställa in en upplösning på 1280 1024 för att vara bekväm.

Det finns några val som du kan anpassa efter dina behov, nämligen:

  • Duplicera dessa skärmar: Båda skärmarna kommer visar samma skrivbord. Så vad som finns på bildskärm 1 är vad som finns på bildskärm 2.
  • Utöka dessa skärmar: Det här alternativet delar upp skrivbordet i två skärmar. Tillåter oss att arbeta medan vi tittar på en film.
  • Visa endast skrivbord 1: Skrivbordet visas på den första bildskärmen och sedan de andra bildskärmarna oanvänd.
  • Visa endast skrivbord 2: Skrivbordet visas på bildskärm 2, då används inte den andra skärmen.

Så här gör du Android till din datorskärm. Hur? lätt är det inte. Åh ja, Spacedesk-applikationen är fortfarande i Betastatus. Vänligen informeras om den fortfarande finns buggar. Förhoppningsvis släpps en slutgiltig, mer stabil version tidigare. Ha ett bra försök!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found