ett enkelt sätt att lägga om Instagram-inlägg utan en applikation

För att kunna lägga upp andras inlägg på Instagram nu behöver du inte en speciell applikation, du kan använda Instagram-funktionen direkt! Här är hur!

Instagram är ett socialt media för att dela foton och videor som nu har miljoner användare. Förutom att lägga upp dina egna foton kan du också posta eller omlägga någon annans.

För att göra detta kan du nu använda funktioner direkt från Instagram utan att behöva installera ytterligare applikationer. Nyfiken? Detta är det hur man lägger om Instagram-inlägg utan ytterligare applikationer.

  • Så här lägger du om IG-inlägg för feeds & InstaStory, kan vara utan applikationer!
  • De 10 senaste Instagram-funktionerna du måste använda om du vill bli kändis!
  • 11 fotbollsspelare med flest följare på Instagram

Så här lägger du om Instagram-inlägg utan ytterligare applikationer

Nu har Instagram också en repostfunktion för andras inlägg. Resultaten av denna ompost kommer dock inte att gå till utfodra eller tidslinjen vi. Men in på Instagram Story-inlägg vi.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

För att kunna lägga om Instagram-inlägg utan den här applikationen tar det bara några steg. Gilla detta hela vägen:

  • Öppna först Instagram-applikationen och hitta det inlägg du vill lägga om. Tryck sedan på ikonen under inlägget så att du kan lägga om det.
  • Därefter visas dyka upp och välj ett alternativ Lägg till inlägg i din berättelse. Med det här alternativet kan du lägga om Instagram-inlägg utan ytterligare applikationer.
  • Därefter öppnar du redigeringsmenyn för Instagram Story. Tryck på bilden för att ändra läge som du vill. Tryck på ikonen Din historia för att skicka inlägget till din IG-historia.
  • Processen är klar, du kan kontrollera detta omläggningsinlägg på din Instagram Story-sida. Så här ser det ut killar:

Hur, lätt, eller hur? Det var det killarhur man lägger om Instagram-inlägg utan ytterligare applikationer från Jaka. Nu kan du enkelt lägga om andras inlägg utan att behöva installera olika applikationer. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found