7 av de enklaste Android-spelen att spela, du kan spela med slutna ögon

Inte alla Android-spel är svåra, här är en lista över de enklaste Android-spelen att spela. Faktum är att eftersom det är så enkelt kan du spela det medan du stänger ögonen!

Det är inte ovanligt att någon tänker att spelet bara är slöseri med vår dyrbara tid, och det värsta är att det ofta är göra känslor vi blir utom kontroll. Det är också sant, för ibland har spelen de spelar svåra uppdrag.

Men självklart inte alla spel är svåra att spela. Eftersom det också finns spel som du kan spela mycket enkelt, även för att du kan göra det så enkelt medan du stänger ögonen!

Visst nyfiken, vad är de enklaste Android-spelen? För att ta reda på det tydligare kan du se ApkVenues recension nedan!

  • Hur man får fickpengar med en smartphone
  • Måste vara rik! Här är 6 sätt att få pengar på Internet
  • Bli rik snabbt! Dessa 5 Android-applikationer kan göra att du får miljontals pengar

Det mest xylofon-spelet på Android

1. Kära ex

Inte illa! För ärligt talat är detta spel lämpligt för er som fortfarande är Det gick inte att gå vidare, att bara titta på spelets titel är väldigt konstigt. Kära ex kan kategoriseras som det enklaste spelet i historien.

Du behöver bara arbeta för att tjäna pengar som är användbara för bevisa för föräldrarna som någonsin bestämt relation du är med din pojkvän. Det är enkelt, du kan till och med spela med slutna ögon.

2. Angry Birds

Det enklaste spelet på nästa Android är Angry Birds. Arga fåglar naturligtvis är det välkänt, inte konstigt att det här spelet är en grundpelare för små barn på grund av själva uppdraget enkelt och super lätt.

Behöver bara dra katapulten för döda grisen, även när du drar i den här katapulten behöver du inte titta, det är säkert att du enkelt kan slå grisarna.

Därför kan du spela Angry Birds-spelet med slutna ögon.

3. Cookie Clickers

Det är så enkelt att du inte ens kan göra det spelar medan du stänger ögonen! Eftersom det är så enkelt att du till och med kan spela det här spelet upp och ner, ditt jobb i spelet Cookie Clickers inte komplicerat du bara behöver klicka bakverk som visas på smartphone-skärmen så mycket som möjligt för att få så många poäng (Det är allt).

4. Subways Surfers

Inte för komplicerat, spel Subways Surfers kommer bara att ge dig ett jobb till spring och undvika endast. Detta spel spelas också mycket ofta av barn, du måste bara springa snabbt kanske på järnvägsspåret och hoppar upp huvudet mållinje. Detta spel är också mycket beroendeframkallande när det spelas.

5. Doodle Jump

Förutom att vara väldigt lätt och kan spelas medan du stänger ögonen, spel Doodle Jump ger också ett unikt och annorlunda spel från andra, till exempel skakar smarttelefonen för att köra karaktären. Så det fungerar är väldigt enkelt, du behöver bara skaka smarttelefonen till vinn matchen.

6. Jetpack Joyride

Super lätt! Jetpack Joyride är ett spel gjort Halfbrick-utvecklare vilket också är ett spel oändlig löpare mest beroendeframkallande, på grund av utsikten från de mycket enkla uppdragen till själva kontrollen av detta spel bekvämt och enkelt, som att trycka på skärmen för att flytta uppåt, släpp sedan för att peka nedåt eller nedåt. Hur som helst, du kan bara spela det här spelet utan att titta på skärmen.

7. Frukt Ninja

Den sista är Frukt Ninja vilket är ett av de gamla Android-spelen. Detta spel ger dig bara uppgifter för krossa frukterna Precis så mycket som möjligt, till skillnad från pusselspel, är Fruit Ninja så lätt att du till och med kan spela det med bara en hand. Så det fungerar är väldigt enkelt, bara krossa frukten få högsta poäng.

Det är 7 av de enklaste Android-spelen att spela med slutna ögon. Underhålla dig själv, du behöver inte spela utmanande spel eftersom det i slutändan bara kommer att göra dig emotionell, bara spela enkla spel för att bara underhålla dig själv när du är uttråkad.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found