hur man flyttar data från Android till iPhone, bara 5 sekunder!

Vill du ändra din Android-mobiltelefon till en iPhone men vet inte hur du överför data? Här ger ApkVenue en fullständig handledning om hur man flyttar data från Android till iPhone

Även om dagens Android-telefoner blir mer sofistikerade, dock iPhone med alla dess bekvämligheter fortfarande kunna locka hjärtan. Inte konstigt att det finns många Android-användare som byter till iPhone.

Ursprungligen var det bara försök och fel, men den enkla användningen av iPhone och dess söta design fick folk att slå. Det är därför vi sällan hör iPhone-användare byta till Android.

Ändå gör människor ofta förvirrade att flytta data från två enheter med olika operativsystem. Men lugna dig, säger Jaka hur man flyttar data från Android till iPhone helt och hållet.

Hur man överför data från Android till iPhone

Dagens smartphones fungerar inte bara som kommunikationsverktyg. Alla avancerade funktioner på en smartphone gör den multifunktionell. Från kameran, den dagliga agendan, multimediaenheter och andra.

Naturligtvis är det synd om data på Android bara brinner för att du inte vet hur du överför data från Android till din nya iPhone.

Det finns två sätt att flytta data från Android till iPhone som du kan följa, nämligen: manuell inte heller med hjälp Gå till iOS-appen som du kan ladda ner från Google Play Butik.

Istället för att vänta längre, ta en titt på följande artikel, gäng!

Hur man överför data från Android till iPhone manuellt

Även om det är mer komplicerat än att flytta data med en applikation, kommer det här manuella steget att hjälpa dig att flytta alla typer av filer mer detaljerat.

Det finns flera sätt att manuellt flytta data från Android till iPhone baserat på Apples webbplats, nämligen:

1. Hur man flyttar kontakter från Android till iPhone (e-post, kalender etc.)

För att flytta kontakter, e-post, kalendrar och andra behöver du faktiskt inte oroa dig, gäng. Idag har all information ovan synkroniserats med det Google-konto som du har.

Om du tänker byta mobiltelefon från Android till iPhone, glöm inte att synkronisera dina data genom att öppna Inställningar> Google-konto> Synkronisera konto.

Nu, när du har flyttat till iPhone, kan du återställa dina säkerhetskopieringsresultat som du synkroniserade tidigare. På det sättet kommer kontakter, e-post, kalender och andra att visas omedelbart på din nya iPhone.

2. Hur man överför multimedia från Android till iPhone

För att göra detta behöver du en dator / bärbar dator och en USB-kabel, gäng. Anslut din Android-telefon till datorn med en USB-kabel och välj sedan ett alternativ Filöverföring.

När data har överförts till datorn kopplar du ur din Android-mobiltelefon och ersätter den med din iPhone, gäng. Öppen iTunes, sedan synkronisera dina data till iPhone. Om du använder Mac med MacOS Catalinakan du omedelbart öppna applikationen Upphittare.

Om du vill överföra låtar kan du följa samma steg, bara du behöver öppna musik i iTunes-applikationen och synkronisera den med din iPhone.

3. Hur man överför dokument från Android till iPhone

För att flytta dokument från Android till iPhone liknar metoden också metoden ovan, gäng. Du måste dock installera applikationen jag jobbar först på iPhone som du kan ladda ner från App Store.

För att göra detta, anslut din Android till din dator och flytta sedan dokument i form av e-böcker, PDF-filer och andra filer till din dator. Därefter kopplar du ur Android-telefonen.

Nästa steg är att ansluta din iPhone till en PC eller Mac. Om du använder en dator, klicka och dra dokumentet till iTunes. Under tiden kan du klicka och dra dokumentet till programmet om du använder en Mac Apple Books.

Därefter synkroniserar du den så att data laddas ner till din iPhone. Lätt, gäng?

Hur man överför data från Android till iPhone med applikationer

Om du tycker att metoden ovan är ganska komplicerad kan du använda den här metoden. Med en applikation som heter Flytta till iOS utvecklad av Apple blir det mycket lättare att överföra filer.

  • Det första steget från hur man flyttar data från Android till iPhone på den här laddar ner en applikation Gå till iOS som du kan ladda ner via länken nedan:

Ladda ner appen Move to iOS via följande länk

  • Andra steg, installera appen Flytta till iOS på din Android-telefon.

  • Tredje steget, anslut din Android och iPhone till laddaren. Detta görs för att förhindra fel vid överföring av filer eftersom batteriet tar slut.

  • Fjärde steget, Välj menyn Appar och data på iPhone och välj sedan ett alternativ Flytta data från Android. Klick Hålla med på villkoren för att fortsätta.

  • Femte steget, klick Nästa på sidan Hitta din kodoch sedan Fortsätt så att en sexsiffrig kod visas på din iPhone.
  • Sjätte steget, öppna appen Flytta till iOS på din Android-telefon. Klicka på Fortsätt och välj sedan Godkänn på sidan Allmänna villkor.

  • Sjunde steget, välj Fortsätt på sidan Hitta din kod och ange sedan den sexsiffriga koden som visas på iPhone-skärmen.

  • Åttonde steget, på sidan Dataöverföring, välj alla data som du vill överföra. Tänk på att du behöver en stabil WiFi-anslutning för att kunna göra detta steg.

  • Det nionde stegetkommer den applikation som är installerad på din Android nedladdad direkt på iPhone så länge appen är tillgänglig i App Store. Klicka på Nästa för att starta överföringen.

  • Tionde steget, vänta några ögonblick tills överföringsprocessen är klar, välj sedan alternativet Fortsätt på din iPhone på din iPhone. Klart, deh!

Så många Jaka-artiklar om hur man flyttar data från Android till iPhone manuellt eller via appen Move to iOS på Android. Metoden är enkel och enkel, gäng?

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found