4 ansökningar om att betala motorcykelkrediträkningar

Letar du efter en ansökan om att betala motorcykelkrediträkningar? Det visar sig att det finns 5 applikationer som du kan välja att betala din krediträkning.

Är du upptagen och har inte tid att betala dina motorcykelräkningar som redan är förfallna? Vill du inte stå i kö på banken eller i närbutiken bara för att betala motorcykelkrediträkningar?

Duh killar, idag är allt modernt och digitalt! Om ditt enda behov är att betala för motorcykelkredit behöver du inte trött till banken.

Om du inte vet, visar det sig att det finns, du vet, en ansökan om att betala din motorcykelkrediträkning! Du behöver bara skapa ett konto i applikationen och göra en Top Up för att betala dina motorcykelbetalningar.

Vet du inte vilka applikationer du kan använda för att betala dina motorcykelkrediträkningar? Här är några valet av den bästa applikationen för att betala motorcykellån!

4 Ansökan om att betala motorcykelkrediträkningar

Numera blir allt lättare. Kö i timmar bara för att betala din motorcykelkrediträkning inte tiderna igen!

Nu kan du betala dina motorcykelbetalningar med följande fyra applikationer som ApkVenue rekommenderar:

1. Få tillgång till Adira Finance

LADDA NER appar

Den första applikationen som ApkVenue rekommenderar att betala dina avbetalningar är Få tillgång till Adira Finance. Som namnet antyder kan denna applikation endast användas för Adira Finance-kunder.

Fördelarna med denna applikation är att förutom att kunna betala motorcykelån direkt, kan du också ta reda på detaljer om konsumentfinansiering, simulering av finansieringsberäkningar (om du vill installera en ny motorcykel igen), information om närmaste Adira-filialkontor och Adira Finance Contact Care-tjänster.

För er Adira Finance-kunder är det här programmet som verkligen skämmer bort er eftersom det inte är komplicerat att installera andra applikationer för att betala motorcykelbetalningar.

2. PAYFAZZ

Produktivitetsappar LADDA NER

Nästa applikation som ApkVenue kommer att rekommendera är PAYFAZZ. Kanske är detta en applikation som specifikt används för att göra betalningar mång, inklusive att betala motorcykellån.

Vissa leasing som samarbetar med PAYFAZZ är Bussan Auto Finance (BAF), Columbia Finance, Mega Auto Finance (MAF), Mega Central Finance (MCF), WOM Finance, FIF Finance och FINANCIA / Credit Plus Finance.

Dessutom kan du i den här applikationen köpa kredit, göra online-lån och betala PLN-räkningar. One stop-tjänst verkligen denna applikation.

3. Tokopedia

Appar Produktivitet Tokopedia NEDLADDNING

Vem i helvete Nej känner du till ett av de ursprungliga indonesiska enhörningsföretagen på den här? Det verkar som om nästan alla online-transaktioner kan göras med denna applikation.

Förutom att vara en online-köp- och försäljningsapplikation visar det sig att Tokopedia också kan användas för att betala dina motorcyklar. Säg det bara Astra Credit, BFI Finance, Bussan Auto Finance, Indomobil Finance, Mega Auto Finance och andra hyresavtal. Det finns fler än 15 leasing tillhandahålls av Tokopedia för att betala dina motorcykelbetalningar.

Åh ja, din motorcykelbetalning via Tokopedia är också mer flexibel. Du kan betala motorcykelbetalningar på Tokopedia via banköverföring, offline betalningspoäng, Virtuellt bankkontotills OVO Cash.

Åh ja, Tokopedia inkluderar ofta att ge rabatter när du betalar räkningar via Tokopedia, inklusive att betala dina motorcykelbetalningar.

4. Ayopop

Appar Produktivitet PT Ayopop Teknologi Indonesien LADDA NER

Den senaste applikationen som ApkVenue rekommenderar så att du kan betala din motorcykelkrediträkning är Ayopop. Har någon av er använt Ayopop-applikationen?

En av fördelarna med denna applikation är att du kan betala dina motorcykelbetalningar med olika betalningsalternativ som - AyoSaldo, Banköverföring (Bank Mandiri, BCA, BRI, BNI, etc.), Betalkort / kreditkort Visa / Master Card / JCB , Mandiri E-cash, Offline (Alfamart, Agen46, BTPN WOW) att betala med GO-PAY!

Att betala avbetalningarna Ayopop, du måste bara välja leasing där du hämtar motorcykeln -> Ange kontraktsnumret -> välj sedan hur du betalar din motorcykelräkning. För närvarande kan Ayopop bara göra motorcykelbetalningar på leasing Endast BFI.

Det var de fem ansökningarna om att betala dina motorcyklaräkningar eller avbetalningar. Det visar sig att nu är allt enkelt, va, killar!

Räcker dessa applikationer för att representera ansökan om att betala din motorcykelkredit? Är du intresserad av ApkVenue att göra en betalversion av billånet?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found