gör rik! Dessa är de 7 mest populära Android-apparna för jakt på dollar

Baserat på ApkVenues erfarenhet, här är 7 av de mest populära Android-apparna för jakt på dollar! Kom igen, låt oss lyssna!

Tro mig, i den här höga åldern kan alla också letar efter en inkomst utan att behöva arbeta hårt. Allt du behöver förbereda är en Android-smartphone och naturligtvis bara en internetanslutningskapital. Allt du kan uppnå enkelt, så länge du gör det flitigt.

Naturligtvis finns det också många framgångsrika människor där ute kunna tjäna pengar upp till tiotals miljoner rupier som bara förlitar sig på Android-applikationen. Sättet att tjäna pengar fungerar är ganska enkelt. Ansökan ger dig uppgiften först och ditt jobb är bara att slutföra uppdraget. När du är klar kommer du att ges monetär belöning. Så baserat på ApkVenues erfarenhet är här 7 av de mest populära Android-applikationerna för jakt på dollar! Kom igen, låt oss lyssna!

  • Måste vara rik! Här är 6 sätt att få pengar på Internet
  • 7 sätt att få gratis pengar från sociala medier
  • Kreativ! Här är 3 sätt att tjäna miljoner rupier i Adobe Photoshop

7 av de mest populära Android-applikationerna för jakt på dollar

1. Whaff belöningar

För dollarjägare kommer du naturligtvis att känna till en applikation för att tjäna pengar Whaff belöningar detta. Denna applikation har varit mycket populär sedan dess och är fortfarande idag bevisat att betala. Sättet du arbetar här är bara att ladda ner de program och spel som tillhandahålls. Varje ansökan har olika dollarvärden.

Allt du behöver göra för att få mycket pengar, förstås ladda ner så många applikationer och spel som möjligt. Om din balans har nått 10 US $, du kan göra utbetalning via PayPal onlinebank. När du har samlat in det på PayPal kan du ta ut det med en lokal bank som BCA, BRI, BNI, och andra.

2. Knacka på kontantbelöningar

Den andra är också ganska populär. Tryck på kontantbelöningar ger dig en belöning som också är ganska stor. Sättet Tap Cash Rewards-applikationen fungerar skiljer sig inte från Whaff Rewards, nämligen nedladdningen av den applikation de tillhandahåller. Varje applikation du laddar ner har ett annat dollarvärde, från $ 0,1 till $ 0,5 eller mer, beroende på applikationens storlek.

Du kan bara göra utbetalning efter att ha uppnått det minsta uttag som de har satt. Om din inkomst har nått utbetalningspunkt, då kan du omedelbart ta det med flera alternativ.

3. Showbox

För den tredje, enligt Jaka, är den mycket lämplig för sökning ytterligare inkomster. Anledningen är det dollarvärde som ges till Showbox-applikation detta är ganska stort, även de flesta Showbox-spelare har råd med det generera upp till 50 USD på mindre än två veckor. Hur kan du inte frestas om inkomsten du får kan vara så stor? För hur det fungerar förblir det detsamma som några av ovanstående applikationer.

4. Karma-belöningar och presentkort-app

Karma Rewards & Presentkort-app också mycket populär och verkligen mycket lämplig för letar efter extra inkomst. Om du noggrant kan utföra den uppgift han får är det inte omöjligt att du kan rik utan att behöva arbeta. Så det fungerar är ganska enkelt, du behöver bara ladda ner tillgängliga spel.

Varje spel får ett annat dollarvärde, ju större spelstorlek, desto större är dollarn. Du kan också få bonus dollar genom att få folk att gå igenom remisslänk som ges.

5. Grab Points

Grab Points lite annorlunda än andra dollargenererande appar. Det kan sägas att det är lättare, vilket ger flera sätt att få belöningar som titta på videor, slutföra undersökningar, prova applikationer och så vidare. Därför är Grab Points populära och har alltid varit valet av dollarjägare.

6. CashPirates

Den sjätte är en applikation som enligt Jaka är helt fantastisk CashPirates. Kanske är det anledningen till att det är så populärt. Eftersom belöningarna de ger är inget skämt kan du till och med tjäna upp till 0,5 US $ per installation applikationer i den.

Och inte bara det, förutom att ge dollar per installation, ger CashPirates-applikationen dig också belöning för varje undersökning du tar. Dessutom är minimibeloppet för uttag också mycket litet, det vill säga endast 2,5 dollar du vet, så du behöver inte vänta länge.

7. Presentplånbok

Den sista ansökan är Presentplånbok. Denna applikation kan stavas ut mer populär på grund av vyn betyg i Play Store stavas också mycket högt. Att döma av det höga betyget är det säkert eftersom Presentplånboken är mycket fördelaktig för sina användare. Du kommer att få flera uppgifter som fyll i en undersökning eller ladda ner applikationen i den.

Du behöver inte vara förvirrad över hur det fungerar, gör bara som du får veta. Ju mer flitigt du avslutar den, desto större blir dollaren. För pristagande kan du gå igenom PayPal som tillfällig lagring.

Tja, så är ApkVenues recension 7 av de mest populära Android-apparna för jakt på dollar. Hur? Är det inte fantastiskt? I själva verket behöver du bara en smartphone och en internetanslutning för att tjäna pengar utan att vara trött.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found