Här är en enkel handledning för att redigera ett celebgramstilfoto med vsco, garanterat massor av likes!

Letar du efter tips och handledning om hur du använder VSCO för att göra dina foton ännu bättre? Här är tips för att använda VSCO så att dina foton är lika med kändisar!

Gilla det irriterad foto på din Instagram Nej någon som? Gilla det avundsjuk med kändisar eller dina vänner som har utfodra Instagram coolt? Vill göra Instragram-matning du blir cool men Nej veta hur?

Visserligen är VSCO en av de bästa fotoredigeringsapplikationerna hittills på både Android och iPhone.

Så bli inte förvånad om många använder VSCO för att redigera sina foton.

Så du är fortfarande förvirrad över hur du använder VSCO bra och sant? Tyst killar!

Jaka berättar för dig tips och handledning med hjälp av VSCO så att dina bilder motsvarar internationella fotografer och kändisar!

Tips för att använda VSCO för coola fotoresultat badkar Kändisar och professionella fotografer

Ett av sätten att kändisar blir kända är att göra utfodra Deras Instagram är så intressant som möjligt.

Om du verkligen tänker bli kändis eller resebloggare känt vem som har utfodra och bra fotoresultat kan du följa några av följande VSCO-redigeringstips från ApkVenue:

1. Välj ett lämpligt filter

Den främsta försäljningsargumentet för VSCO är det stora urvalet av filter / förinställningar som finns tillgängliga i denna applikation. Även om du verkligen måste köpa dussintals befintliga filter full version denna applikation (VSCO X).

Men du behöver faktiskt inte köpa versionen full version om du kan välja och spela upp de filter som redan finns tillgängliga korrekt.

En av de mest populära förinställningarna eller filtren som många fotografer och kändisar använder är Estetisk serie (A4-A6). Men det filter du väljer beror faktiskt verkligen på din redigeringsstil.

Det finns ingen sann-falsk regel när du väljer ett filter i VSCO. Allt beror på din redigeringsstil och personliga preferenser. Med villkoret är ändringarna du gör inte för bra Överreagerar och klibbig.

I slutet av artikeln kommer ApkVenue att tillhandahålla några filterreferenser + inställningar som du kan välja enligt temat för ditt foto.

2. Dra nytta av exponering och kontrast för att göra bilder ljusare

En sak som inte är mindre viktig för att göra dina redigerade bilder på VSCO ännu coolare är att ordna Exponering och Kontrast så bra som möjligt.

Exponering när det gäller fotografering hänvisar det till mängden ljus som faller på bilden / fotot vi tar, vilket i sin tur kommer att påverka hur ljust och mörkt fotot är.

Om bilden du tar är i skick svagt ljus och mindre belysning, förutom att välja ett filter som om det är lämpligt, glöm inte att spela Exponering så att resultatet av ditt foto blir ljusare. Medan Kontrast mer till dynamiken i de mörka och ljusa sidorna av en bild / foto.

En annan sak som bör noteras när du redigerar med VSCO är ämnet Kontrast. När du spelar upp kontrasten ordentligt ser dina foton mer "riktiga" och skarpa ut.

3. Låt dina foton se mer "livliga" ut

Det tredje tipset som du måste vara uppmärksam på när du redigerar med VSCO handlar om Estetik Foto.

Så faktiskt är detta tredje tips en kombination av tips nummer ett och nummer två. Vad menar du, Jak?

Poängen är att du måste känslig genom att ange "liv" på det foto du vill redigera. Antag till exempel att du redigerar ett strandfoto. För att göra bilden mer levande verkar det mer lämpligt att använda ett annat filter blåaktig och ljus genom reglering Exponering, kontrast, korn, temperatur och andra som möjligt.

Det är faktiskt gratis, du vill ha något filter, men om du är uppmärksam på kändisar och professionella fotografer som redigerar sina foton, för säker

4. Använd rätt beskärningsteknik

Egentligen är detta bara ytterligare tips och du behöver inte följa dem om positionen för objektet du tar är perfekt.

För vissa foton är det dock nödvändigt att göra processen först beskärning för att få vinkel rätt passform.

Vanligtvis teknik beskärning detta kommer att vara mer användbart i bilder som tas i makroläge.

Ibland är fotoobjektet för långt borta och måste varahöjdpunkter så för att göra fotot mer fokuserat måste du göra det beskärning.

5. Skapa dina egna filter

Slutligen, om du upptäcker att du har hittat ett lämpligt filter och passa verkligen göra ditt flöde, snarare än att glömma hur inställningarna är, du bättre spara det.

Så när du vill redigera ett nytt foto men med samma filterförinställning behöver du bara välja filterförinställningen som du sparade tidigare.

Hur du sparar VSCO-filterinställningarna är också väldigt enkelt, klicka bara på logotypen bakåtpil på VSCO-menyn.

BONUS: VSCO-förinställda filterinställningar

1. Mjuk orange

2. Dapper OOTD

3. Brunaktig monokrom

Andra VSCO-förinställningar / filter ~

4. Happy Blue

5.Rosy Pink

6. varm orange choklad

7. ljusblå himmel och hav

8. mörkgrön tropisk

9. ultimat svartvitt

10.Varm violett

11. Turkosgrön

12. grön natur

13. Light Selfie fro Men

14. klassisk brun

15. Romantisk tappning

Det var tipsen och några filterhandledningar som du kan använda för att maximera resultaten av dina fotoredigeringar på VSCO.

Hur? Har redan fått "upplysning" hur man gör foton och utfodra intressant på Instagram, eller hur?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found