vill du köpa en skrivare? måste känna till skillnaden mellan bläckstråleskrivare, laser och LED-skrivare

Känner du redan till skillnaderna mellan skrivartyper? Om inte, se skillnaderna mellan bläckstråleskrivare, laser och LED-skrivare.

Skrivaren är en datorförbättring som har en funktion väldigt viktigt. Redan nu finns det skrivare som stöder utskrift av filer från smartphones.

De flesta måste ha den här skrivaren för att göra det lättare för dem att skriva ut olika filer från sin dator kontorsdokument, foton, affischer och så vidare.

Fram till nu vet vi 3 typer av skrivare som används i allmänhet, nämligen Bläckstråle, laser och LED. Vad är skillnaderna mellan de tre skrivarna?

  • Har inte saker att göra! Den här hackaren kapar 150 000 skrivare och skriver ut dumma meddelanden
  • GOKIL! Den här personen lyckades skapa en humla med en 3D-skrivare!
  • Canon släpper officiellt två typer av skrivare och deras senaste priser

Skillnaden mellan bläckstråleskrivare, laser och LED-skrivare

Även om vi bara från namnet känner till skillnaderna mellan dessa tre typer av skrivare, finns det fortfarande människor som inte förstår skillnaderna.

Så den här gången kommer ApkVenue att diskutera skillnad från bläckstråleskrivare, laser och LED-skrivare det levererar på en gång skrivarens rekommendationer vilken typ som passar dina behov också budget Vi. Lyssna ja!

Känn typ av skrivare

1. Bläckstråleskrivare

Foto: pcmag.com

Inkjet skrivare är den mest använda skrivaren i världen. Som namnet antyder använder denna typ av skrivare fortfarande högt bläck lagras i två patron var och en innehåller svart flytande bläck och blandat bläck.

Denna skrivare används ofta på grund av priset är relativt billigt jämfört med de andra två typerna av skrivare och dess underhåll är också mycket enkelt.

Denna typ av skrivare fungerar genom att flytta skrivhuvud (finns inuti skrivaren) använder en slags motor för att spruta bläck på papperet som dras med vält.

Denna motor stannar ett ögonblick för att ge skrivhuvudet möjlighet att spruta rätt mängd bläck för att producera önskad färg, då rör sig motorn igen.

2. Laserjet-skrivare

Foto: cnet.com

Precis som hans namn, Laserjet är den typ av skrivare den använder laserteknik för att skriva ut filen enligt instruktionerna från datorn.

Denna typ av skrivare fungerar på ett sätt som skiljer sig mycket från bläckstråleskrivartypen, eftersom den använder principerna för denna typ av skrivare elektrostatisk.

Skrivardelar namngivna Fotoreceptortrumma kommer att ges en positiv laddning senast Primär laddningsrulle (PCR), då kommer skrivaren att lysa ljus på fotoreceptortrumman genom att använda spegel inuti skrivaren som ett medium för att reflektera ljus för att bilda prickar som producerar text eller bilder.

Denna laser stängs av om det finns en tom del som ska skrivas ut på papperet som används.

3. LED-skrivare

Foto: officedepot.com

LED-skrivare är en faktisk skrivartyp relativt ny men har ett sätt att arbeta och teknik som liknar en laserskrivare.

Den enda skillnaden som skiljer mellan LED och Laserjet är om det är Laserjet med ljus som reflekteras av en spegel för att skriva ut, sedan denna typ av LED använder någon form av diod som avger ljus för att bränna (skriva ut) skrivning eller bilder på det papper som används.

Vilken typ passar dig?

För att avgöra vilken typ av skrivare som passar dig måste du först med tanke på behoven och även budgeten Vi.

Om du bara använder en skrivare för hembehov som skriva ut jobbfiler och bilder Då och då är en bläckstråleskrivare verkligen det rätta valet med tanke på priset relativt billigare.

Omvänt, om du inte använder skrivaren för mer användning, i det här fallet kontorsvåg Du kan till exempel överväga att använda en Laserjet- eller LED-skrivare.

Som ett förslag bör du också välja vilken typ av LED eftersom hittills typen Lysdioder är billigare än Laserjet med tanke på att komponenterna som ägs av Laserjet är ganska dyra, till exempel den reflekterande spegelkomponenten i Laserjet-typen.

Det var det skillnaden mellan bläckstråleskrivare, laser och LED-skrivare och vilken typ som passar dig bäst. Förhoppningsvis är detta användbart och Jakas meddelande, se till att du regelbundet utför underhåll på din skrivare så att den inte skadas snabbt.

, se till att du lämnar spår i kommentarerna också dela med sig den här artikeln till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found