De 9 bästa mobiltelefonerna som släpps fram till slutet av 2019 är värda att vänta!

Kan du inte vänta med att köpa en ny smartphone? Eits .., vänta, gäng. Några av de sofistikerade smartphones som kommer att släppas till slutet av 2019 kommer garanterat att göra dig frestad

När vi pratar om smarttelefontrender verkar det inte bli något slut. Det finns alltid nya trender eller avancerade funktioner som kommer att ges ut av tillverkarna.

Den moderna samhällets konsumtionskultur påverkar våra shoppingmönster idag. När det finns en ny smartphone släppt kommer vi säkert att tänka på att köpa.

Eits.., ha tålamod, gäng. Det finns fortfarande många, du vet, coola smartphones som kommer att släppas till slutet av 2019. Tro det inte? Kolla in följande ApkVenues artikel, ja!

9 bästa smartphones som släpps fram till slutet av 2019

Alla smarttelefontillverkare tävlar alltid om att presentera de mest avancerade designen och funktionerna. För närvarande är de innovationer som tillverkarna bedriver 5G-anslutning och hopfällbara smartphones.

Flera nya smartphones som släpps fram till slutet av 2019 har förberett sig på att välkomna ny teknik som blir alltmer sofistikerad.

Följande är 9 sofistikerade smartphones som släpps fram till slutet av 2019. Kolla in det!

1. iPhone 11-serien

Som vanligt släpps iPhone igen flaggskepp flaggskepp i år med titeln iPhone 11. Inte bara en variant, det finns 3 nya iPhones, nämligen iPhone 11, iPhone 11 Prooch iPhone 11 Pro Max.

Även om det har ett annat namn är de funktioner som erbjuds inte heller mycket olika, gäng. Endast storleken och antalet kameror är olika,

iPhone 11 uppskattas från och med 699 US $ eller däromkring IDR 10 miljoner i USA. Men när du går in i Indonesien kan det vara två gånger så mycket, gäng. Netizens har också gjort memes tillfredsställande designen av denna iPhone 11.

Genom att ta med processorn Bionic A13, Apple lovar snabbare prestanda och sparar säkert batteri.

iPhone 11 släpptes precis i Amerika den 11 september igår. Låt oss bara vänta tills det officiella släppet i Indonesien, gäng.

2. Asus ROG-telefon 2

Nyligen, Som oss tillkännagav sin flaggskeppsspelsmartphone, nämligen Asus ROG-telefon 2. Enligt uppgift kommer den här smarttelefonen att släppas globalt i oktober.

Denna smartphone är utrustad med en chipset Snapdragon 855, BAGGE 12 GB, internt minne 512GBoch batterikapacitet 6000 mAh. Garanterad att spela spelet mer nöjd.

Inte bara det, gäng. För att den inte ska värmas upp snabbt när du spelar tunga spel är den här mobiltelefonen också utrustad med kylfläktstillbehör som kan installeras på baksidan av mobiltelefonen.

3. Samsung Galaxy Fold

Efter att ha misslyckats tidigare har Samsung nu uppdaterat konceptet för sin nyaste smartphone med vikbar skärm, Samsung Galaxy Fold.

I den ursprungliga versionen fanns det ett allvarligt problem där skärmskyddet enkelt kunde tas bort så att det kunde skada viktiga komponenter i denna mobiltelefon.

Trots det lovar Samsung att inga problem kommer att visas på deras nya mobiltelefoner. Samsung Galaxy Fold kommer enligt uppgift att lanseras globalt från mitten till slutet av september 2019.

4. Nokia 9.1 PureView

Nokia 9.1 PureView är en uppgradering från Nokia Flagship Nokia som släpptes året innan, Nokia 9 PureView. Den här HP är tillräcklig gripande eftersom kameran är unik.

Även om formen inte skiljer sig mycket från föregående serie är Nokia 9.1 PureView nu utrustad med den senaste Qualcomm-processorn, nämligen Snapdragon 855.

Denna mobiltelefon har också förberetts för användning 5G-anslutning, gäng. Trots att släppet har skjutits upp verkar det som om denna mobiltelefon kommer att lanseras officiellt i oktober 2019.

5. Huawei Mate X

För att inte bli överdriven av Samsung släpper Huawei också sin så kallade fällskärmsmartphone Huawei Mate X. Men den här mobiltelefonen har inte samma problem som Samsung Galaxy Fold, gäng.

Drivs av deras senaste processor, Kirin 990 och välutrustad med ytterligare ToF-kamera, Huawei Mate X är en av Huaweis flaggskeppsprodukter 2019.

Även om det inte är klart om det kommer att släppas officiellt i Indonesien eller inte, planeras den här mobiltelefonen att säljas från och med november 2019.

Om du inte går in officiellt kan köp av BM vara ett alternativ med tanke på de oklara IMEI-blockeringsreglerna.

6. OnePlus 7T-serien

OnePlus 7T-serien är efterträdaren till OnePlus 7 2019. Ändå finns det inga designförändringar mellan de två HP Flagship-serien från OnePlus.

OnePlus 7T använder skärmen utan hack därmed utnyttja kamerateknik dyka upp. Dessutom kommer denna mobiltelefon också att vara utrustad med den mest avancerade processorn Snapdragon 855 plus.

OnePlus 7T kommer att släppas i två varianter, nämligen vanlig version och även Pro-version. Baserat på läckor på internet kommer den här mobilen troligen att släppas i slutet av 2019.

7. Xiaomi Mi Mix 4

Till skillnad från andra smarttelefontillverkare släpper Xiaomi sällan de senaste mobiltelefonerna i år. Men den här senaste Xiaomi-smarttelefonen är verkligen värt att vänta på dig.

Xiaomi Mi Mix 4 är premium Xiaomi HP-serien som kommer att ha en ny skärmdesign, nämligen Vattenfall skärm. Xiaomi Mi Mix-serien är verkligen känd för sin premium och revolutionerande design.

Enligt uppgift kommer den här mobiltelefonen att bära 4 bakre kameror med 100 MP upplösning. HP med en keramisk kropp kommer att drivas av en processor Qualcomm Snapdragon 855 Plus, RAM upp till 12 GB och internt minne 1 TB.

8. Google Pixel 4-serien

Vill inte vara kvar med andra märken, Google kommer också att släppa två varianter av sin smartphone inom en snar framtid. Google Pixel 4 & Pixel 4 XL kommer troligen att släppas nästa oktober.

Baserat på läckan kommer de två mobiltelefonerna från Google att ha en kamera med en lådmodul som iPhone 11 på baksidan. Dessutom använder den här mobiltelefonen också en fingeravtryckssensor på skärmen.

Google introducerade två nya funktioner i Pixel 4-serien, nämligen Motion Sense och Ansiktslåsning. Funktioner Motion Sense låter dig ge kommandon till HP via handrörelser.

9. Realme 5-serien

Delmärke från Oppo detta släpper sin flaggskeppssmartphone i september. Realme 5 & Realme 5 Pro kommer vara inträde bäst i klassen.

Hur inte, dessa två varianter är utrustade 4 kameror med huvudupplösningen 48 megapixlar, gäng. Hittills har dock kvaliteten på Realmes kameror aldrig varit en besvikelse.

Båda dessa mobiltelefoner använder redan VOOC Flash Charge 3.0-teknik som kan ladda 55% på bara 30 minuter. Batteri 5000 mAh garanterat att göra multimediaupplevelsen ännu roligare.

Detta är Jakas artikel om de 9 bästa smartphones som kommer att släppas fram till slutet av 2019. Vad sägs om det, gäng? Ska du köpa de små mobiltelefonerna ovan?

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Smartphone eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba