7 lättaste webbläsare för Android-smartphones 512 MB RAM!

Istället för att bli mer nyfiken, ta en titt på informationen om de 7 lättaste webbläsarna för följande 512 MB RAM. Cekidot!

Ibland blir webbläsaren en av dessa applikationer gör vår mobiltelefon långsam. Allt är oskiljaktigt från webbläsarfunktionen som kommer att vara Gör det där lilla extra för att få internetanslutning. Men få inte fel gissning om alla webbläsare är huvudorsaken till vår långsamma mobiltelefon. Eftersom det finns många andra webbläsare där ute låg vikt och minnesbesparing.

Förutom att spara minne (kan användas smidigt på 512 MB RAM), sparar dessa webbläsare också batteri- och datakvot. Du är dålig kvot men vill bläddring med bekvämt och snabbt Du behöver inte oroa dig. Istället för att vara mer nyfiken, ta en titt på informationen om 7 lättaste webbläsare för 512 MB RAM det följande. Cekidot!

  • Så här ändrar du webbläsaren så EN TIDMASKIN på Android
  • Hur du ändrar utseendet på Android-webbläsaren så att du blir mer modern
  • Måste försöka! 9 alternativa webbläsare som kan slå Chrome

7 lättaste webbläsare för Android-telefoner 512 MB RAM!

1. Puffin webbläsare

Lunnefåglar relativt lätt på både åtkomsträttigheter och datakvot, och det är därför Puffin så långt betraktas som den lättaste och snabbaste webbläsaren för Android. Puffin finns i två versioner, nämligen gratis och betald som naturligtvis innehåller bättre innehåll och är värt att köpa.

Dessutom stöder Puffin också flash-spelare och molnskydd vilket är mycket bra. Om du letar efter den perfekta webbläsaren är Puffin svaret.

2. Dolphin Browser

Det finns många anledningar till varför många Android-telefonanvändare idag använder det Delfin. En av dem är UI-vy och dess funktion är ganska jämn.

Bortsett från det har Dolphin också ett enkelt gränssnitt och gestkontroller som utgör det lätt att använda och förstå. Dessutom tillhandahåller Dolphin också kompletta surffunktioner som Adblock, inkognitosurfning, och även Adobe Flash Player.

3. Opera Mini

Play Butik, Opera Mini mer än 5 nedladdningar0 miljoner gånger vilket gör den till en av de mest använda webbläsarna över hela världen. Dessutom har Opera Mini funktioner datalagring utestående.

Faktum är att titta på videor på Opera Mini mer effektiv kvot än i någon annan webbläsare. Dessutom är den snabba sidinläsningen och den lilla mängden minnesanvändning andra fördelar.

4. Maxthon webbläsare

Maxton är den bästa webbläsaren som använder funktionerna moln surfar så att den utfärdade kvoten blir mindre och laddningssidorna blir relativt snabbare än någon annan webbläsare. Maxthon är avsedd för Android-användare som vill ha en webbläsare hög prestanda, minimalistisk design, men ändå vänlig på CPU och minne. Jämfört med Google Chrome har Maxthon kapacitet att ladda ner webbsidor 30% snabbare.

5. Jelly Browser

Gelé är en ny webbläsare utvecklad av utvecklaren LineageOS som en ersättning för den befintliga AOSP-webbläsaren föråldrad. Denna webbläsare är speciellt utformad för Android-telefoner. Som de flesta webbläsare använder Jelly en maskin WebView Android-tillverkad och helt öppen källa alias kan laddas ner gratis.

Tyvärr har den här webbläsaren inte många funktioner ännu håll det lätt på alla sidor, särskilt RAM. Jelly använder systemet jämfört med andra webbläsare göra flera saker samtidigt på flikar precis som Google Chrome.

6. Lightning Browser

Belysning är en mindre känd webbläsare, men utan tvekan den bästa speciellt för low-end mobiltelefonägare. Visas i denna webbläsare mycket som Chrome, men har fler anpassningsalternativ.

Precis som Opera Mini har Lighting också lägen för telefon- och surfplattlayout. Bortsett från det finns det också flera teman som kan användas för att ge en lite annorlunda surfupplevelse. Belysning har också många fördelar, varav några kan du ändra Användaragent vara som du vill, aktivera eller inaktivera alla JavaScript, på och av småkakor.

7. Flyperlänk

Flyperlänk är en revolutionerande webbläsare optimerad för multitasking på mobila enheter. Denna webbläsare har också funktioner Anpassade flikar som Google Chrome. Det enkla utseendet och även specifikationsvänliga är fördelarna med webbläsaren som utvecklats av Flyperinc detta.

Dessutom tillåter Flyperlink också sina användare att göra justering av förlängning. Stöd som Adblock, domänöverföring och applikations- och textval är en annan funktion så en grundpelare på Flyperlink.

Det var det 7 lättaste webbläsare för Android-telefoner 512 MB RAM. Observera att webbläsarna ovan är lätta i alla avseenden, inklusive processor, RAM och data. Så för de av er som gillar att surfa men inte vill ta slut på data snabbt är de 7 webbläsarna ovan det bästa valet. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found