se deras osedda film (2017) hela filmen

Vill du titta på filmen They Invisible (2017)? Kom igen, titta på streaming The Invisible Full film gratis på Jalantikus!

De som är osynliga är en indonesisk skräckfilm som släpptes den 11 oktober 2017 sedan. Denna film spelar huvudrollen i Estelle Linden och Sophia Latjuba.

Denna film skrevs av ett indigobarn och en indonesisk YouTuber som heter Billy Christian. Han sa, verkligen, den här filmen var anpassad från en sann historia, gäng.

Om du är nyfiken på skräckfilmen med titeln De som är osynliga, bör du bara kolla in ApkVenues följande artikel.

Synopsis of The Unseen Film (2017)

Saras är ett indigobarn som uppfostrades ensam av sin mamma som heter Linda. Sedan barndomen kunde Saras se osynliga varelser.

Linda har ett bakverk för att försörja sin familj. Förutom Saras har Linda ett annat barn som heter Tunna vem är Saras syster.

Eftersom hon är upptagen och sällan ägnar uppmärksamhet åt Saras, tror Linda inte på Saras förmåga att se och kommunicera med spöken.

Detta gör att förhållandet mellan de två inte går bra. Vid 17 års ålder blev Saras ofta besatt.

Linda ber sin syster som är psykolog att behandla Saras. Men hennes bror vägrade och sa att Linda borde vara den riktiga mamman som var tvungen att hjälpa Saras.

En gång närmade sig Saras en anda som heter Dinda som dog på grund avöversittare av sin vän. Han bad Saras prata med Dindas mamma.

Å andra sidan växte Saras och Lindas förhållande ytterligare när de båda uttryckte ömsesidiga besvikelser och skyllde varandra.

Intressanta fakta om deras osedda film (2017)

Om du inte har känt dig intresserad av att titta på filmen They Are Invisible, måste du först läsa några intressanta fakta om den här filmen, gäng.

  • Denna film är den första skräckfilmen med skådespelerskan Sophia Latjuba.

  • Filmens berättelse bygger på en sann historia. Enligt uppgift berättar själen spöket historien om sitt liv genom en indigo barnförmedlare, Frisly Balqis.

  • Det är 20 extra involverade i filmen. Överraskande nog fanns det 25 extra i samband med fotograferingen.

  • Även om det sågs många spökobservationer under inspelningen, var inte en enda spöke inaktiv för att störa filmprocessen.

Se filmer de osynliga (2017)

TitelDe som är osynliga
leva11 oktober 2017
Varaktighet1 timme 35 minuter
DirektörBilly Christian
KastaEstelle Linden, Sophia Latjuba, Bianca Hej
GenreSkräck
BetygInte tillgänglig (RottenTomatoes.com)


7.4/10 (IMDb.com)

Hur, gäng, måste vara roligt och riktigt läskigt, eller hur, filmen? Om du vill se filmen Invisible People klickar du bara på länken nedan.

>>> Tittar på den osynliga filmen (2017) <<<

Det var Jakas artikel om en indonesisk skräckfilm med titeln They Are Invisible. Det måste vara hemskt och riktigt spännande, gäng.

Vilka andra filmer vill du titta på? Skriv ditt svar i kommentarskolumnen som ApkVenue har tillhandahållit, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found