hur man lägger till fps (bilder per sekund) när man spelar spel på en PC

För att få en hög FPS krävs naturligtvis ett stort hårdvaruefterfrågan. Tja, här delar ApkVenue hur man ökar FPS även på gamla datorer / bärbara datorer.

För närvarande spelar spel är en nödvändighet för alla. Inte bara som en hobby, att spela spel har också visat sig lindra stress. Komfort och nöje är huvudnycklarna när du spelar spel. I spelvärlden är känd FPS (ramar per sekund). FPS är utan tvekan ett mått på bekvämligheten med att spela spel, för ju högre FPS du får desto mjukare blir spelet.

Den genomsnittliga FPS som är utan tvekan bekväm är 30-60 FPS. För att få en hög FPS krävs naturligtvis en begäran hårdvara lång en. Tja, här delar ApkVenue hur man ökar FPS även på gamla datorer / bärbara datorer.

 • 5 bästa Android-kortspel i Indonesien 2017
 • Line Rush, det senaste spelet från LINE som är coolare än Subway Surfer
 • Det coolaste Android-avslappnade spelet september 2016-utgåvan

Så här lägger du till FPS (ramar per sekund) när du spelar spel på en PC

1. Uppdatera VGA-drivrutinen

Det första sättet att öka FPS för PC-spel är genom uppdatering VGA. Denna sak är ganska viktig eftersom VGA är en hårdvara vilket är inflytelserikt för att spela andra spel än processorn. Så se till att din PC / laptop är installerad VGA-drivrutin det senaste. Om du vill veta kan du kolla via Enhetshanteraren sedan Grafikkort.

För närvarande finns det två gigantiska företag inom VGA Gaming-verksamheten, nämligen AMD och även Nvidia. Om du vill uppdatering VGA, du kan gå direkt via deras officiella hemsida, för AMD kan du gå igenom AMD Drivers Update och Nvidia kan gå igenom Nvidia Drivers Update. Tja, om PC / laptop fortfarande använder Intel Onboard VGA kan du kontrollera det via Intel Driver Support. Men om din PC / laptop fortfarande använder Onboard VGA rekommenderar ApkVenue att du köper en ny PC / laptop eftersom för närvarande många spel inte är Inbyggt VGA-stöd.

2. Tweaking Windows

Det andra tipset för att lägga till FPS till PC-spel är Tweaking Windows. Att finjustera Windows är utan tvekan ett av de mest kraftfulla sätten att minska eftersläpning eller det här är det mest populära sättet att lägga till fps. Förutom att lägga till bekvämligheten med att spela spel, tweaking kan också minska långsamt på en PC / laptop. Här är några tweaking vilket ApkVenue rekommenderar att du spelar spelet smidigare och bekvämare.

Ta bort animeringseffekter i Windows

 • Det första steget, öppna Systemegenskaper, sedan till Fliken Advance och välj Prestanda.

 • Gå sedan över Fliken Visuella effekter och Justera för bästa prestanda. Efter det klicka på Apply.

Ställa in antalet kärnor på processorn

 • Vinn + R då skriv msconfig, varefter den kommer att visas Systemkonfiguration.
 • Gå sedan till fliken Känga och välj Avancerade alternativ.

 • Därefter, i Antal processorer, kontrollera och välj enligt det totala antalet processorkärnor du. Om den har 4 kärna välj sedan nummer 4. Om så är fallet klicka på Apply do Omstart på din PC / laptop.

3. Använda D3DOverrider

D3DOverrider är en programvara vilket är tillräckligt kraftfullt för att öka FPS. programvara detta med hjälp av systemet Trippel buffring. Vad är trippel buffring? När vi spelar spel eller spelar tolkning behöver definitivt ett namn buffert. Väl, buffert Detta tjänar till att lagra data tillfälligt i VRAM innan det visas för monitorn.

I befintligt skick buffert, automatiskt kommer den bärbara datorns prestanda att spela spel att öka. Därför är Triple Buffering verkligen behövs om plötsligt ett spel eftersläpning mitt i spelet. Dessutom har Triple Buffering också visat sig vara effektivt för att öka FPS. För att göra trippelbuffring rekommenderas det starkt att använda D3DOverrider. Stegen är som följer:

 • Öppna D3DOverrider-applikationen och klicka sedan på den plusformade bilden som visas nedan.

 • Välj sedan spelet för vilket FPS kommer att ökas (t.ex. PES 2016), därefter klicka på öppna.

 • Den senare miljö som bilden nedan.

4. Hårdvaruöverklockning

Överklocka är att förbättra en komponent klockfrekvens, med andra ord, att köra komponenter med högre hastighet än de härstammar från. Överklockning vanligtvis gjort för CPU eller GPU. Så, en processor som har en hastighet på 2,5 GHz kan ökas till 3,0 GHz.

Överklockning kan göras via BIOS eller via programvara ytterligare. En av Programvara för överklockning är Rivatuner, SetFSB och MSI Afterburner. Men processen överklockning detta är mycket riskabelt eftersom det kan göra komponenter som äröverklockad värm snabbt och förstör också snabbt. Även om så många människor är villiga att göra det överklockning för att få en bekväm FPS.

Det var några sätt att öka FPS (Frames Per Second) när man spelade spel. Förutom ovanstående, förmåga hårdvara vad du har måste också vara mycket inflytelserikt när du spelar spel. Om du har förslag eller frågor kan du skriva dem i kommentarfältet. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found