hur man tillfälligt inaktiverar WhatsApp på mobiltelefonen

Hur man tillfälligt inaktiverar WA, det visar sig att du kan göra det. Nyfiken? Kom igen, se guiden om hur du tillfälligt stänger av Whatsapp på Android och iPhone.

Hur man tillfälligt inaktiverar WA är ett trick som du måste behärska. Genom att känna till det här tricket kan du lugna dig själv ett ögonblick från liv och rörelse.

De flesta har känt avbruten av mycket chatt som kommer in från WhatsApp-gruppen, från vänner, chefer eller från andra släktingar.

I själva verket stör chatten i WA-gruppen ofta antalet inkommande aviseringar. Speciellt om du vill lugna dig är det irriterande att anslagstavlor dyker upp.

Tja, ApkVenue har ett sätt att tillfälligt inaktivera WA både på en Android-mobiltelefon eller till och med en iPhone. Du kan öva på det här tricket direkt och undvika irriterande meddelanden.

Hur man tillfälligt inaktiverar WhatsApp på Android och iPhone

Hur man inaktiverar WA kan vara en hjälpare för er som alltid jagas av jobbet och vill lugna ner ett ögonblick. WA-meddelanden som kommer upprepade gånger är verkligen väldigt irriterande.

Detta kan luras genom att inaktivera Whatsapp så att chatten som skickas till dig bara når status Skickat / skickat eller bara kryssa för en.

Dessutom ser du också meddelanden på WhatsApp som har tagits bort / raderats via artikeln som ApkVenue skrev om den här länken. På det sättet kan du ta reda på vilka meddelanden som skickades tidigare.

Du kan inaktivera Whatsapp på olika sätt, både med hjälp av en applikation och utan en applikation, och metoderna som ApkVenue kommer att innehålla inkluderar Android-telefoner och iPhones.

Hur man tillfälligt inaktiverar WhatsApp på Android utan en applikation

Det första vägen till Off WA, ApkVenue, börjar från det enklaste och kan göras utan att använda ytterligare applikationer. Tricket är att göra kraftstopp eller tvinga stoppa WhatsApp-applikationen.

Med kraftstopp Denna WhatsApp-applikation kommer att stanna ett tag, så du kommer inte att störas av chattmeddelanden eller av inkommande samtal.

Sättet att göra det är också väldigt enkelt att öva, och här är de fullständiga stegen:

 • Steg 1 - Öppna inställningarna på din mobiltelefon och klicka Appar eller Ansökan.
 • Steg 2 - Hitta och klicka på applikationen WhatsApp.
 • Steg 3 - Klick Tvinga stopp och välj Ok när du får ett meddelande.
 • Steg 4 - Förutom att göra Force Stop kan du också stänga av aviseringar via aviseringskolumnen och sedan välja Blockera. Gilla bilden nedan.

Med en kombination kraftstopp och om du stänger av aviseringar ser din WhatsApp ut som om den är helt inaktiv.

Dessutom kommer personer som kontaktar dig att se att ditt nummer verkligen är dött, inte bara avaktivera WA tillfälligt.

Hur man stänger av WhatsApp tillfälligt på Android med en applikation

Det andra sättet att tillfälligt inaktivera WhatsApp är att använda en speciell applikation. Den applikation som ApkVenue rekommenderar den här gången är Hibernator.

Denna applikation används för att stänga av applikationsaviseringar på Android och spara ditt mobiltelefonbatteri. Hibernator hjälper dig också att tillfälligt stänga av WA-funktionen.

För dem som inte har den här applikationen kan du ladda ner den via länken som ApkVenue tillhandahåller nedan:

Ladda ner appar Verktyg Ouadban Youssef

Här är det fullständiga sättet att använda Hibernator:

 • Steg 1 - Öppna programmet Hibernator

 • Steg 2 - Bläddra ner på skärmen tills du hittar kolumnen Startad app

 • Steg 3 - Sök Whatsapp-applikation svep nedåt eller uppåt i kolumnen för att hitta appen.
 • Steg 4 - klicka på tecknet ZZZ till höger om WhatsApp-texten. Vänta ett ögonblick så kommer appen automatiskt att inaktivera din Whatsapp.
 • Steg 5 - Om du vill återaktivera Whatsapp-applikationen kan du aktivera den från kolumnen Viloläge-appar som bilden nedan.

Se till att tillgängligheten för din Hibernator-applikation är aktiverad via inställningar. Om inte, ger du åtkomstmeddelanden när du vill inaktivera applikationen.

Denna applikation kan också spara ditt RAM-minne genom att inaktivera applikationer som körs i bakgrunden och kan förhindra att din mobiltelefon snabbt värms upp.

Hibernator kommer att göra din mobiltelefon i viloläge ett ögonblick, effektivt används som ett sätt att tillfälligt stänga av WhatsApp.

Hur man tillfälligt inaktiverar WhatsApp på iPhone

Hur man tillfälligt inaktiverar WA på iPhone kan faktiskt inte göras, eftersom detta mobiltelefonoperativsystem inte tillåter att detta händer.

Vi har inte hittat rätt sätt att inaktivera Whatsapp-applikationen som på Android annat än genom att stänga av själva mobildata.

Det finns dock andra sätt du kan göra för att undvika Whatsapp-meddelanden som irriterar killar. Gilla detta hela vägen:

 • Steg 1 - Öppen miljö på din iPhone
 • Steg 2 - Svep ner skärmen och klicka på Meddelanden
 • Steg 3 - Svep nedåt och nedåt på skärmen igen klicka på Whatsapp
 • Steg 4 - Klick glidstång som finns i högra sidan av Tillåt meddelanden för att stänga av dina Whatsapp-aviseringar.

På det här sättet stör du inte Whatsapp-meddelanden förrän du aktiverar inställningen Tillåt meddelanden igen.

Utan aviseringar blir du automatiskt mindre distraherad av inkommande meddelanden från grupper eller från dina kollegor.

Även om du inte kan stänga av WhatsApp helt, kan du åtminstone använda det här tricket som ett sätt att stänga av WA-data på din iPhone.

Så här inaktiverar du Whatsapp tillfälligt på Android och iPhone med en applikation eller utan en applikation. Enkelt, eller hur?

Med det här tricket som ApkVenue delar kommer du att kunna ta en paus från omvärldens liv och rörelse och återvända för att lugna dig under gynnsamma förhållanden.

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet, killar, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found