inte ett bluff! detta förhindrar att den bärbara datorn blir varm när den används

Så här förhindrar du att den bärbara datorn blir het i stil med JalanTikus. Hur blir det? Du kan se igenom följande JalanTikus handledning artikel.

Att använda en bärbar dator som ersättning för en PC har ett antal fördelar och nackdelar. Exempel på fördelarna med att byta ut en dator med en bärbar dator, varav en är rörlighet. Till skillnad från en dator som är svår att flytta, med hjälp av en bärbar dator kan du flytta efter önskan.

Men förutom fördelarna finns det också nackdelar. En av dem är värmeproblem. Detta värmeproblem har hemsökt bärbara användare under lång tid, speciellt om det används för spel. Genom den här artikeln ger ApkVenue ett sätt att förhindra att den bärbara datorn blir varm.

  • YOGA BOOK Review: Billiga Android-bärbara datorer som kan förvandlas till surfplattor
  • 5 Viktiga överväganden innan du köper en ny bärbar dator
  • 6 sätt att förhindra skadad eller dålig sektor på en bärbar hårddisk

Hur man håller den bärbara datorn inte varm

En av nackdelarna med att använda en bärbar dator som en ersättning för en dator är värmeproblemet. Till skillnad från en dator som kan användas vattenkylning, är det bärbara kylsystemet mycket begränsat. Detta kan ses i bladfläkt majoriteten är små.

Baserat på Jakas erfarenhet av att använda Alienware 15 R2 (2016), den här bärbara datorn har utformats speciellt för spel och är utrustad med ett dubbelt fläktsystem. Men när det används för spel når temperaturen mer än 90 grader Celsius, men fläkten är fortfarande lugn och tyst.

Så, för att lösa detta problem gjorde ApkVenue prestandaoptimering fläkt genom programvara HWInfo. Resultaten var tillfredsställande. Den bärbara datorn blev mycket svalare. Så här använder du det.

Optimering av fläktarbete med HWInfo

Normaltemperaturen är vanligtvis ett intervall 60 till 90 grader Celsius. Mer än 90 grader, bör du bättre vara försiktig och göra något. För om inte, kommer det att förkorta livslängden på din bärbara dator. Över 100 grader brukar den bärbara datorn göra det stänga av automatiskt så att dina komponenter inte skadas. Efter installation av programmet HWInfo, följ stegen nedan.

  • Öppna HWInfo-programmet som du har installerat, ett fönster visas som nedan. Klicka sedan Sensor.
  • Klicka sedan "fläktbild" som är nedan som visas nedan. I det här steget, om du störs av de många sensorvalen, kan du högerklicka och sedan välja Dölj.
  • Du kan välja mellan Manuell uppsättning, Anpassad automatisk eller System Auto.
  • När du väljer ett alternativ Manuell uppsättning, du kan gå rakt miljö hastighet fläkt din bärbara dator.
  • Om du väljer ett alternativ Anpassad automatisk, här kan du återställa de automatiska inställningarna för hur systemet fungerar fläkt på din bärbara dator. Välj vilken sensor som ska refereras och bestäm hastigheten i den angivna kolumnen.
  • När du väljer ett alternativ System Auto, kommer du tillbaka till miljö standarddatorn för din bärbara dator.

Det är sättet att förhindra att den bärbara datorn blir varm. ApkVenue har bevisat det själv genom att använda alternativet Custom Auto och det har visat sig vara effektivt. Jakas bärbara dator rörde aldrig 80 grader Celsius. Intressant, eller hur? Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found