hur man skapar ett secreto och lägger till det på sociala medier

Vill du veta vad andra säger om dig? Du kan använda Secreto. Så här skapar du Secreto och installerar det på IG, WA, FB och Twitter!

Du är nyfiken hur kommenterar människor om dig själv? Men ibland tvekar andra att berätta sanningen för dig eftersom de är generade.

Nu finns det en lösning, gäng. Du kan använda det Secreto, en hemlig meddelandesida som gör det möjligt för alla att kommentera anonymt.

Om du inte vet det vad är Secreto och hur det fungerar, lugn Jaka kommer att berätta allt. Här ger ApkVenue tips hur man gör Secreto komplett med hur man installerar det på dina sociala medier som Facebook, Instagram, WhatsApp eller Twitter.

Vad är Secreto?

Secreto är en hemlig webbplats för meddelandetjänster. Denna webbplats kommer senare att integreras med sociala media som du har som Instagram, Facebook, WhatsApp och Twitter. Secreto tillåter vem som helst att kommentera andra människor utan att identifieras.

Med Secreto kan du höra allas ärliga kommentarer om dig själv. Du kan också ta reda på vad deras kommentarer är hemlig beundrare som inte vågar prata direkt.

Nu, efter att ha vetat vad Secreto är, kommer ApkVenue att berätta hur man gör Secreto det enklaste. Är du nyfiken? Här är recensionen!

Hur man skapar ett Secreto-konto

Hur man skapar ett nytt Secreto ID är väldigt enkelt, praktiskt och komplicerat. Följ ApkVenues guide nedan, ja!

Steg 1: Snälla du öppna en webbläsare du och ange webbplatsadressen Secreto kan du Klicka här. Därefter går du till Secretos startsida.

Steg 2: Därefter ombeds du att ange ett Secreto-konto Språk och Ditt namn. Om det är fyllt allt, klicka Logga in.

  • När laddningsprocessen är klar kommer du in på sidan Secretos hemsida. Du hittar en länk som du kan hitta kopiera och distribuera till alla sociala mediekonton du. Andra personer kommer att kommentera eller skicka hemliga meddelanden till dig via den här länken.

Din nästa uppgift är omfördela länken, så att du kan få ärliga meddelanden från vänner eller hemlig beundrare du. Kan ske via Instagram, Whatsapp, Facebook, Twitter eller gruppchatt.

Det var så man skulle göra Secreto. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man lägger ut Secreto på Instagram

När du vet hur du skapar Secreto vet du hur du installerar Secreto på ditt Instagram-konto. Hur göra? Här är guiden!

Steg 1: För att komma in på Instagram måste du öppna din Instagram-profilflik och klicka sedan på Redigera profil.

Steg 2: Därefter klistrar du in länken från Secreto och anger den i kolumnen hemsida. Spara sedan genom att klicka på kryssikonen i det övre högra hörnet.

Steg 3: Secretos länk är redan installerad i din profil. Du kan meddela alla vänner eller följare att kommentera via den länken.

Gjort! Så här installerar du Secreto ID på ditt IG-konto. Riktigt enkelt, eller hur? Vem vet kanske du vet tips och tricks för att bli celebgram med ett hemligt meddelande som visas på ditt Secreto-konto.

Hur man installerar Secreto på Whatsapp

Du kan också dela den här länken på Whatsapp, gäng. Vägen samma som att göra en vanlig status.

Kopiera Secretos länk till status Whatsapp. Du kan lägga till intressant information så att andra kommenterar via din Secreto-länk.

Så här lägger du Secreto-länken på din WA. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man lägger ut Secreto på Twitter

Precis som på IG eller WhatsApp kan du också dela på dina andra sociala mediekonton, till exempel Twitter.

Twitter är tillbaka nyligen populär eftersom inläggen eller videoklippen är roliga, så anledningen till att många användare också är nyfikna på andras åsikter om honom.

Vägen samma som att göra en vanlig status. Kopiera Secretos länk till Twitter Twitter. Du kan lägga till intressant information så att andra kommenterar via din Secreto-länk.

Så här lägger du Secreto-länken på din WA. Riktigt enkelt, eller hur?

Så här ser du Secretos meddelanden

Hur ser du sedan alla meddelanden som har skickats till dig? Egentligen är metoden väldigt lätt, gäng.

Du måste bara logga in på ditt hemliga konto via Secreto ID som du har gjort. Därefter får du omedelbart en samling hemliga meddelanden i kolumnen Hem, för att vara exakt nedan Dela länk.

Det är så du kan se Secretos meddelanden. Du kommer att känna till de olika hemliga meddelanden som skickats till dig. Häftigt, eller hur?

Anonymt meddelande om Secreto, bra eller dåligt?

Som du vet erbjuder Secreto en anonymitetsfunktion, vilket innebär att ingen vet vem som skickade meddelandet till dig.

Å ena sidan kan den här funktionen tillåta antingen dig eller någon annan att uttrycka sina känslor för dig utan att behöva märkas.

Men var försiktig, eftersom det är anonymt kan människor skicka negativa meddelanden, särskilt till de som hatar dig eller har problem med dig.

Så för de av er som använder denna applikation, förbered er själ och hjärta, ja! Dessutom gör inte denna applikation till en händelse översittare till andra!

Det var det hur man gör Secreto och lägger upp det på sociala medier för att hålla det uppdaterat. Det är lätt? Du kan prova det på både PC och smartphone, så låt oss prova det nu.

Läs också artiklar om Secreto eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found