se filmen karate kid (2010) hela filmen indo sub

Vill du se en pojke lära sig kung fu i aktion för att bekämpa mobbning? Kom igen, titta på filmen The Karate Kid (2010) full Indo subfilm här.

Bli ett offer mobbning det är mycket smärtsamt, särskilt om översittare Den berörda personen visar sig vara en kampsportidrottsman, gäng!

Det är ett faktum som kan ses i filmen The Karate Kid (2010) där en transferstudent heter Dre bli ett offer mobbning på hans nya skola.

Tema mobbning själva har ofta varit med i filmer, men den här filmen tar ett annat tillvägagångssätt som visar beteende mobbning det kan komma från vuxnas beteende.

Fängslad av filmens berättelse The Karate Kid (2010) som ofta används som en förebild för offren mobbning? Läs bara följande sammanfattning som ApkVenue har förberett, gäng!

Synopsis Film The Karate Kid (2010)

Filma The Karate Kid (2010) berätta pojkens historia Dre Parker (Jaden Smith) som måste vara villiga att migrera från sitt hemland Amerikas förenta stater till landet Kina.

Efter sin mor, Sherry Parker (Taraji P. Henson) fick jobb i staden PekingLämnade Dre alla sina vänner kvar Detroit att flytta in hos sin mamma.

Som man kan gissa har Dre haft svårt att anpassa sig till en kinesisk kultur som är mycket annorlunda än den i USA.

Lyckligtvis träffade han Meiying (Wenwen Han), en violinistflicka som så småningom blir Dres vän.

Tyvärr väcker Dre och Meiyings relation uppmärksamhet Cheng (Zhenwei Wang), en expertpojke kung Fu som är nära familjen Meiying.

Irriterad av Dre och Meiyings växande relation blir Dre ett omedelbart offer mobbning Cheng och hans handlangare som är studenter av vilda kung fu-mästare Li (Yu Rongguang).

Handling mobbning de når sin topp när utflykter är på Förbjudna staden där Cheng och hans vänner slog Dre innan Dre räddas av Han (Jackie Chan).

Dre såg Han's kung fu-färdigheter och bad Han att lära honom kung fu och började Dres resa för att lära sig kung fu för att kunna försvara sig.

Kan Dre försvara sig med sina kung fu-färdigheter? Och hur är det med förhållandet mellan Dre och Meiying?

Intressanta fakta om The Karate Kid (2010)

Med samarbete mellan Hollywood och Kina, filmer The Karate Kid (2010) har några intressanta fakta som ApkVenue kommer att diskutera här!

  • Denna film är en remake av den ikoniska filmen med samma namn som först släpptes 1984.

  • Till skillnad från originalfilmen, som kretsade kring kampsport karate, denna återanvändning kretsar kring kampsporten i kung fu.

  • Ursprungligen en filmdistributör Sony planerar att använda titeln Kung Fu Kid men producent Jerry Weintraub bestämde mig för att hålla fast vid titeln Karate barnet.

  • Som originalfilmen som har ikoniska scener vax på vax av, den här filmen har en scen jacka på, jacka av som har samma funktion.

  • Den här filmen var den första filmen som fick spelas in Förbjudna staden Kina efter den biografiska filmen Den sista kejsaren från 1987.

  • Ovanstående är möjligt tack vare involvering av aktörer Jackie Chan i en filmproduktion som är högt respekterad i Kina.

Titta på filmen The Karate Kid (2010)

TitelThe Karate Kid (2010)
leva11 juni 2010
Varaktighet2 timmar och 20 minuter
ProduktionColumbia Pictures, Sony Pictures, Overbrook Entertainment
DirektörHarald Zwart
KastaJaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson, et al
GenreAction, Drama, Familj
Betyg66% (RottenTomatoes.com)


6.2/10 (IMDb.com)

För er som redan är intresserade av berättelsen mobbning inspirerande som erbjuds i den här filmen kan du titta på filmen The Karate Kid (2010) genom länken nedan, gäng!

>>> Titta på The Karate Kid (2010) <<<

Även om många anser att denna remake-film inte är lika ikonisk som originalfilmen, lyckades faktiskt _The Karate Kid (2010) skörda stora vinster.

Det är därför, fram till nu ser vi fortfarande ofta remake-filmer som Charlie's Angels (2019) som för närvarande fortfarande sänds.

Har du någonsin sett den här filmen? Hur tror du att den här filmen kan jämföras med originalfilmen? Dela omedelbart i kommentarfältet!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found