vad är telkomsel videomax? kan internet gratis!?

När du köper ett Telkomsel-internetpaket finns det något som heter Videomax-kvot. Vad är Videomax Telkomsel? Du sa att du kan göra internet gratis!?

Telkomsel erbjuder många val av priser för internetkvotpaket. Men inte alla är vanliga kvoter, det finns vissa kvoter som är specifikt begränsade.

Exempel som kvoter VideoMax. Om du är en Telkomsel-tjänstanvändare måste du ha en stor del av denna kvot, eller hur? Problemet används aldrig.

Så vad är VideoMax Telkomsel? Hur spenderar jag kvoten?

VideoMax Telkomsel Is

Så vad är Telkomsel VideoMAX-kvot? Telkomsel VideoMAX-kvoten är Telkomsel internetpaket som du endast kan använda för streamingtjänster video-on-demand bara säkert.

Du kan använda den här kvoten för att titta på videor i följande applikationer:

 • Catch Play
 • Hooq
 • Nicklodeon Play
 • SuperSoccer TV
 • Viu
 • Stam

Vanligtvis ges Telkomsel VideoMAX-kvot när du köper en viss internetkvotbuntning. Så när du köper en buntkvot får du huvudkvoten och VideoMax.

Huvudkvoten är den som kan användas för 24-timmars internet i alla nätverk, och VideoMAX-kvoten är den som endast används för underhållningstjänster som Jaka förklarade ovan.

VideoMax-stödda streamingtjänster

Totalt stöder VideoMax sex videostreamingtjänster som ApkVenue tidigare förklarat. Men vad är videostreamingtjänsterna?

Du kan se förklaringen och ta reda på vilken som passar dig enligt följande ...

1. Catch Play

Är en tjänst för att titta på en mängd biljettvideor som NetFlix. Den här tjänsten kan användas antingen gratis eller prenumerera var månad.

Till Fri, bara ge VideoMax-kvot och du kan titta på totalt 10 filmer. Om Prenumerera, för endast 45 000 tusen kan du titta på alla filmer.

Anmäl dig nu:Besök CatchPlay

2. Hooq

Filmen du vill titta på är inte på Catch Play, kan söka på Hooq du vet. Innan du prenumererar kan du testa i sju dagar om du är osäker.

Om du är nöjd med rättegången behöver du bara betala IDR 49 tusen i en månad. Njut av obegränsat utbud av filmer och TV-serier.

Anmäl dig nu:Besök Hooq

3. Nickelodeon Play

Nickelodeon är en av de bästa tecknade kanalerna i världen, nu kan du njuta av den med VideoMax. Spendera bara IDR 29 tusen per månad.

Njut av en mängd berömda tecknade filmer som Ganska udda förälder, Svampar Bob Squarepant, och andra. För de av er som gillar tecknade serier, prenumerera bara.

Anmäl dig nu:Besök Nickelodeon Play

4. SuperSoccer TV

Som namnet antyder är detta en tjänst för er fotbollsälskare. Från och med världsligan, engelska ligan, spanska ligan och andra är alla matcher färdiga.

Kostnaderna som måste hånas är bara lika billiga IDR 29 tusen per månad. Njut sedan av en mängd olika senaste matcher i HD-upplösning live.

Anmäl dig nu:Besök SuperSoccer TV

5. Viu

Olika koreanska filmer och dramaserier är färdiga. Vill du ha det senaste eller gamla koreanska drama, det måste det finnas. Hitta en konstnär Lee Min Ho det finns, Lee Jong Suk där är allt klart.

Premiumprenumerationspriset för denna tjänst är mycket överkomligt. Det är bara IDR 30 tusen bara njut fritt av en mängd olika koreanska, japanska och andra asiatiska filmer obegränsat.

Anmäl dig nu:Besök Viu

6. Stam

Är en konkurrent till Viu, så det visar också en mängd olika de senaste och senaste koreanska filmerna. En mängd av de senaste koreanska artisterna från 2019 just nu finns här.

Prenumerationspriserna är lika överkomliga, ja IDR 30 tusen endast. Priset är relativt detsamma, ja, så det är mycket lämpligt att användas som ett alternativ till Viu.

Anmäl dig nu:Besök stammen

Hur använder jag VideoMAX?

Som tidigare förklarats kan VideoMAX-kvoten endast användas för att titta på videor i applikationerna CATCHPLAY, HOOQ, Nicklodeon Play, SuperSoccer TV, VIU och TRIBE.

Så för att använda det måste du först ladda ner applikationen. Här är stegen:

Steg 1

Ladda ner först det program du vill ha. Kan CATCHPLAY, HOOQ, Nicklodeon Play, SuperSoccer TV, VIU eller TRIBE.

Apps Entertainment HOOQ NEDLADDNING Apps Entertainment Vuclip Mobile Video LADDA NER LADDA NER appar

Steg 2

Om du har det öppnar du programmet och loggar in med ditt Telkomsel-nummer.

Steg 3

Därefter skickar applikationen en OTP-kod (Engångslösenord) till din mobiltelefon.

Steg - 4

Slutför och du kan börja strömma videor i applikationen. Automatiskt det använda VideoMAX-kvotpaketet.

Fotokälla: Xiaomi idag

Detta VideoMAX-kvotpaket kan nås i alla nätverk killar, både 3G och 4G. Denna tjänst kan också åtnjutas av alla Telkomsel-kunder, oavsett om det är Simpati, Loop, US-kortet eller Halo-kortet.

VISA ARTIKLAR

Gratis internet med VideoMax!?

Om du inte är den typ av person som gillar att titta på videor, skulle det vara synd om den här VideoMAX-kvoten slösades bort.

Men lugna dig, du kan ändra VideoMAX-kvoten till en 24-timmars Flash-kvot.

Så här ändrar du VideoMAX-kvoten till en vanlig kvot:

Tricks för att ändra VideoMax-kvoten så att den är vanlig i 24 timmar

Steg 1

För att ändra VideoMax-kvoten till att vara vanlig 24 timmar måste du ladda ner appen Anonytun först.

Apps Utilities Art Of Tunnel LADDA NER

Steg 2

När programmet är installerat, kör programmet omedelbart. Varför måste du använda den? Anonytun? För att kunna använda den återstående VideoMAX-kvoten som en vanlig Flash-kvot måste du använda en speciell port.

Steg 3

När applikationen öppnas klickar du på knappen på till höger sida som bilden.

Steg - 4

Efter att ha förstått vad VideoMAX och Anonytuns funktioner är måste du ha förstått att Anonytun är en VPN-applikation, eller hur?

Fortsätt genom att klicka klicka Växla VPN och ställ in den som visas nedan så att VideoMAX-kvoten kan bli en vanlig kvot.

Steg - 5

Om du har det, vänligen gå tillbaka till startmenyn för Anonytun och öppna sedan menyn Miljö, sedan:

 • Aktivera stealth tunnel PÅ / AV.
 • Anslutningsprotokoll: ändra till SSL
 • Hamn: fyll med 443
 • Aktivera Avancerade SSL-inställningar.

Steg - 7

Nästa steg kan du omedelbart klicka på menyn Redigera SSL inställningar:

 • Bock sann SSL (anti DPI)
 • Bock spoof värd: port
 • Värdspoofdel: ads.cdn.tribenow.tv, api-prod.hooq.tv, play.hooq.tv, cdn01.supersoccer.tv, api-prod.viu.com, prod-in.supersabar.com, ELLER prod-api.supersabar.com. (Vänligen försök som passar)
 • Portfalsdel: 80

Steg - 8

Klicka på när alla inställningar är klara OK och Spara.

Steg - 9

För att försöka ansluta till internet med en VPN från Anonytun-inställningarna tidigare, går du bara tillbaka till Hem och klickar sedan på Ansluta.

Steg - 10

Om du lyckas ser du ett anslutet tecken som bilden nedan. Efter det, börja surfa med den vanliga kvoten från VideoMAX. Gjort!

Metoden ovan har provats direkt och den fungerar. Det finns inte längre mycket VideoMAX-kvoter kvar bara för att den inte används på Jakas nuvarande mobiltelefon.

När det gäller om du har problem kan du försöka kontrollera artikel hur man byter VideoMAX-kvot till vanlig kvot det följande:

VISA ARTIKLAR

Spännande, eller hur? På detta sätt kan du använda VideoMAX-kvoter som vanlig Flash-kvot. Du kan använda den för att surfa, chatta och andra.

Han grät igen, du kan fritt använda den här kvoten i 24 timmar!

Det är förklaringen vad är VideoMAX-kvoten och hur man använder den. Även ApkVenue ger ett sätt att ändra VideoMAX-kvoten till en vanlig kvot.

Nu vet du vad VideoMAX är? Om du gillar att titta på filmer är detta definitivt något för dig. Hoppas det är användbart.

Läs också artiklar om Internetpaket eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found