detta är hur man lagligt tar bilder via google

Gillar du fortfarande att ta bilder från Google slarvigt? Läs först hur du tar juridiska bilder via Google på den här!

Kanske finns det fortfarande många som inte förstår namnet licens i ett konstverk, inklusive digitala bilder. Tyvärr, på grund av denna brist på förståelse, finns det fortfarande många som tar bilder via internet oavsett om bilden är licensierad eller inte.

Du måste veta, ta licensierade digitala bilder och använda dem för kommersiella ändamål olaglig du vet. Eftersom de licensierade digitala bilderna är skyddade enligt lag och inte kan användas slarvigt. Så du måste börja minska användningen av bilder på Google som visar sig vara licensierade.

  • Enkla sätt att skapa bild- och fotovattenmärken på Android
  • Ngakak Online! 15 roliga bilder från att skriva fel i Google Bilder
  • 15 foton av Google-kontor runt om i världen gör att du inte vill åka hem!

Hur man tar juridiska bilder via Google Image

Men om du fortfarande insisterar på att ta bilder via Google, kan du kanske följa den här metoden så att du inte fastnar i lagen för att ta licensierade bilder. Metoden är väldigt enkel, du kan följa den och öva själv. Lyssna bara direkt!

1. Gå till image.google.com och ange sedan nyckelorden för bilden du vill söka efter.

2. Klicka på knappen Verktyg eller Verktyg.

3. välja Användningsrättigheter och välj Märkt för återanvändning med modifiering, om indonesiska, välj Användningsrättigheter välj sedan Märkt för återanvändning med modifiering.

4. Välj önskad bild, klicka på Visa bild tills ett nytt fönster öppnas i din webbläsare som visar bilden i faktisk storlek.

5.Högerklicka på bilden och välj Spara bild som ...

6. Bilden finns redan på din dator eller smartphone.

7. För att se till att bilderna du använder är gratis eller inte kan du kontrollera dem genom webbplatser som TinEye. Du behöver bara ange bilden eller bildens URL som du laddade ner och sedan senare TinEye kommer också att ge information om andra relaterade bilder.

Slutligen kan du ta bilder från Google lagligt utan att bryta licensen, eller hur? Även om valet av licensierade och icke-licensierade bilder mestadels är licensierat behöver du åtminstone inte bryta mot lagen bara för att lägga estetik till dina sociala medier eller webbplats, eller hur?