omedelbart rik! hur man enkelt skapar och säljer Android-appar

Det finns flera webbplatser som kan göra dig rik genom att sälja dina egna applikationer. Istället för att vara nyfiken, låt oss ta en titt!

Har du någonsin funderat på att skapa din egen Android-app och sälja den vidare Play Butik? Om du vill göra detta behöver du inte bry dig om att lära dig kodning och så vidare. För tydligen finns det flera webbplatser som kommer att göra det gör det lättare för dig att skapa och sälja Android-applikationer.

Det finns till och med några webbplatser som kan göra dig rik på ett sätt sälj din egen app. Istället för att vara nyfiken, låt oss ta en titt på några intressanta info sammanfattade från Hongkiat nedan

  • 5 av de mest populära gratisspel som du bör prova
  • 5 spel bara personer med hög IQ kan spela, kan du?
  • 12 Forgotten Old School onlinespel

Här är 5 sätt att enkelt skapa och sälja Android-appar.

1. Mobincube

Fotokälla: Källa: hongkiat.com

Mobincube är en av de bästa lösningarna för dig som vill göra en ansökan Android, iOS eller Windows. Genom Mobincube kan du enkelt skapa applikationer utan gräns och gratis, men det finns vissa funktioner som betalas. Denna webbplats erbjuder olika ytterligare funktioner som, ström ljud / video, webbinbäddning och databas och låter dig anpassa applikationen efter eget tycke.

När din ansökan är klar är du det kan testa det genom webbläsaren innan du manuellt publicerar den i appbutiker som Play Store och AppStore. Det finns dock några premiumfunktioner som inte kan nås på den här webbplatsen om du använder gratisplanen, till exempel ett antal aviseringar (push-meddelande), alternativ för borttagning av annonser och funktioner moln, analysoch optimering.

2. Dropsource

Fotokälla: Källa: dropsource.com

Om du vill göra en applikation på både Android och iOS, då Dropsource är rätt val som hjälper dig att förverkliga dina önskningar. Eftersom du genom den här webbplatsen inte behöver andra verktyg för att designa, granska, utveckla, testa och publicera din ansökan.

När din ansökan har gjorts kan du testa ansökan igenom webbläsarbaserad emulator, och dela det med andra. Sedan efter att ansökan har klarat testet kan du ladda ner kod att publicera din applikation direkt till App Store och Play Store.

3. Thunkable

Fotokälla: Källa: thunkable.com

Fastän Thunkable har inte de rikliga funktionerna som Mobincube och Dropsource, men den här webbplatsen erbjuder dokumentation och videohandledning som är mycket användbara för nybörjare. Några av de utmärkta funktionerna som denna webbplats har är temat att göra applikationer som är mer moderna och olika, stöd för bild- och taligenkänning. Google kartoroch IoT.

Innan du publicerar din applikation i App Store eller Play Store kan du testa den på din smartphone direkt eller genom emulatorn som har tillhandahållits. Därefter kan du publicera den i AppStore eller Play Store. Du kan bara publicera den i en av dessa applikationsbutiker enligt de inledande faserna i ansökan.

4. Andromo

Fotokälla: Källa: hongkiat.com

Andromo erbjuder inbyggda funktioner och mallar, som du enkelt kan lägga till i applikationer som en ljudspelare, stöd för integration i Facebook, Twitter, Flickr och YouTube, samt stöd för att lägga till innehåll från webbplatser, radiospelare och podcaster, stöd för PDF, RSS och så vidare. För att inte glömma också funktioner för att lägga till viktiga saker som kontakter och foton.

Men i Andromo kan du bara skapa en applikation gratis, om du vill skapa andra applikationer måste du köp premiumpaketet. Fördelen med denna webbplats är att du kan publicera din applikation i Play Store, Amazon Store, App Store och andra applikationsbutiker. Du också kan tjäna pengar på det om du använder premiumpaketet.

5. Appgeyser

Fotokälla: Källa: hongkiat.com

AppsGeyser mer komplicerat än de fyra webbplatserna som nämns ovan, eftersom du måste förstå kodningssystemet när du använder den här webbplatsen. Denna webbplats är perfekt om du vill bygga en mobilapp för din webbplats, som den här webbplatsen erbjuder dussintals mallar för att börja bygga appar.

Du kan inkludera webbinnehåll i din applikation med HTML5-funktioner, skicka meddelanden dyka upp, lägga till funktioner för att integreras med sociala medier samt social delningsplatsinformation och analys- och geolokaliseringsfunktioner. När du är klar kan du testa din app på webbplatsen och tjäna pengar på den med visa annonser eller sälja den.

Det är 5 webbplatser som du kan använda för att skapa och sälja Android-appar. Förutom att du kan sälja den i Play Store kan du också sälja den i andra applikationsbutiker som App Store och så vidare.