8 animerade videoprogram (Android & PC)

Vill du lära dig att skapa en animerad video för nybörjare? Testa följande gratis animerade videoprogram för Android och PC först (Uppdatering 2021)

Vill du lära dig att skapa en animerad video, men vet inte var du ska börja? Lugna, nu finns det så många, du vet, applikation för animerad videotillverkning gratis enkelt.

Att skapa animerade videor kan också vara ett alternativ för de av er som vill skapa dem kanal YouTube, men inte säker framför kameran.

I den här diskussionen kommer ApkVenue att rekommendera flera applikationer som du kan använda antingen på en PC, bärbar dator eller Android-mobiltelefon. Det som är bra är att följande applikationer är öppen källa och naturligtvis kan du använda den gratis.

Bara i Indonesien finns det några coola animerade YouTubers som har dem utsikt hundratusentals till miljoner, vet du. Säg det bara Puppeteer Pelo, Animasinopal, eller Hurså?

Vet definitivt samma sak kanal YouTube ovan, eller hur? För de av er som vill bli som dem, här ger ApkVenue dig en rekommendation applikationen gör de bästa animerade filmerna 2021 som du kan prova.

1. FlipaClip (applikation för att skapa animerade videor på Android)

Fotokälla: play.google.com

Först finns det FlipaClip som till och med har blivit en av Editor's Choice Applications för att skapa animationer på Android som gör att du inte behöver tvivla på dess förmåga, gäng.

Användargränssnitt som erbjuds av FlipaClip är ganska enkelt, där du kan göra skisser, storyboardoch animering i den.

FlipaClip stöder användning på nästan alla enheter smartphone och tabletter, inklusive de som använder nål som Samsung S Pen.

Du kan exportera din animation till MP4- eller GIF-format och dela den var som helst, som TikTok, Instagram, YouTube och andra.

DetaljFlipaClip: Tecknad animation
UtvecklareVisual Blaster LLC
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek31 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner FlipaClip-applikationen är här

Appar Produktivitet Visual Blasters LLC LADDA NER

2. Rita tecknade serier 2

Fotokälla: play.google.com

Om du inte vill bry dig om att rita själv kan du använda programmet Rita tecknade serier 2 som ger en mängd mall tecken som du kan använda gratis.

I applikationen Draw Cartoons 2 är allt du behöver göra att välja det tecken du vill ange och justera karaktärens rörelse för varje ram-hans.

Bortsett från det kan du också komma in dubbning och den musik du vill ha, då kan du konvertera den till MP4-videoformat, gäng.

DetaljRita karikatyrerna 2
UtvecklareZalivka Mobile Cartoons
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek75 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Draw Cartoons 2 ansökan är här

Appar Video och ljud Zalivka Mobile Cartoons LADDA NER

3. Stick noder

Fotokälla: play.google.com (Du kan göra hur du gör coola stickman-animeringsvideor genom Stick Nodes-applikationen på en Android-mobiltelefon.)

Vem känner inte till karaktären stickman? Denna karaktär har anpassats i olika media, till exempel spel stickman fram till animationen, vet du.

Du kan också göra animering stickman genom att använda en applikation som kallas Stick noder som har ganska komplexa funktioner.

Precis som tidigare behöver du bara flytta din karaktär stickman på varje ramhonom att producera en rörelse.

Här kan du exportera animeringen i GIF-format. Tyvärr, för att exportera till MP4-format komplett med musik måste du först betala för Pro-versionen, här.

DetaljStick Nodes: Stickman Animator
UtvecklareForTheLoss-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek25 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Stick Nodes-appen är här

Appar Video och ljud ForTheLoss-spel LADDA NER

4. Pencil2D Animation (Simple Animation Video Maker Application)

Fotokälla: techjockey.com

För PC och bärbara användare finns det Pencil2D-animering vilket, som namnet antyder, är användbart för att skapa 2D-animeringsvideor, aka tvådimensionella och lämpliga för användning av nybörjare, gäng.

För dig som gillar att teckna serier kan du nuuppgradera färdigheter genom att konvertera den till en rörlig bild vet du. Speciellt om du är bra på att använda den penna tablett.

Du kan använda Pencil2D Animation helt gratis utan att du behöver betala en krona en prenumerationsavgift.

Dessutom är denna applikation också tillgänglig multiplatform för Windows-, MacOS- och Linux-användare.

Minsta specifikationerPencil2D-animering
OSWindows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2 GHz eller bättre
Minne2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring100 MB

Ladda ner Pencil2D-animering här

Appar Video och ljud Pencil2D-animering LADDA NER

5. Animaker

Rekommendationen för nästa animerade videoprogram från ApkVenue är Animaker. Du kan få den här applikationen gratis och naturligtvis lätt att använda, gäng.

Med den här applikationen kan du skapa 6 typer av animerade videor. Med utgångspunkt från infografik, 2D-animering, whiteboard, typografi, och andra.

Animaker är perfekt för dig som vill göra animationer på kort tid. Dessutom är denna applikation också utrustad med FullHD och kvalitetsfunktioner videolayouter som du bara väljer.

Minsta specifikationerAnimaker
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2 GHz eller bättre
Minne2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring200 MB

Ladda ner Animaker är här

6. Synfig Studio

Fotokälla: synfig.org (Synfig Studio tillhandahåller en handledning på sin officiella sida som gör det enkelt att skapa animerade videor för nybörjare.)

Har en mekanism som liknar den tidigare Pencil2D, programvara som heter Synfig Studio Du kan också använda detta gratis och utan att behöva prenumerera.

Även klagade över att ha användargränssnitt vilket är lite gammalt, men Synfig Studio tillhandahåller videohandledning Träning tillgänglig på dess officiella sida.

Lämplig för dig som precis börjat kanal YouTube med ett animerat berättarkoncept som Dalang Pelo eller Animasinopal, här!

Några av grundpelarna i Synfig Studios, nämligen Vector mellanrum, Lager och filteroch Benrörelse för att flytta bilden.

Minsta specifikationerSynfig Studio
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2 GHz eller bättre
Minne2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring200 MB

Ladda ner Synfig Studio här

Synfig Video & Audio Apps LADDA NER

7. OpenToonz

Fotokälla: graphicmama.com

Sedan finns det OpenToonz vilket är ett utvecklingsalias anpassning av en applikation för att skapa en 2D-animation som heter Toonz vilket är öppen källa, gäng.

Bara så att du vet, några av Studio Ghiblis animerade filmer, som "Princess Mononoke" och "The Secret World of Arrietty" skapades med OpenToonz-applikationen.

Dessutom har OpenToonz också flera andra funktioner som GTS, Effekteroch KumoWorks som också har använts av denna berömda japanska animationsstudio.

Precis som basen, programvara OpenToonz är också öppen källa så att du kan ladda ner det gratis för Windows- och MacOS-användare.

Minsta specifikationerOpenToonz
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2,5 GHz eller bättre
Minne4 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Lagring500 MB

Ladda ner OpenToonz här

Appar Video och ljud DWANGO Co., Ltd. LADDA NER

8. Blender (mest populära och MultiPlatform animeringsapplikation)

Fotokälla: blender.org

För de av er som vill veta hur man gör 3D-animerade videor, visar det sig att det finns det också programvara med öppen källkod som du kan använda gratis namngivna Blandare.

Inte bara för nybörjare, Blender används fortfarande av proffs för olika behov, som att skapa animerade videor.

Blandare är också kapabla att tillverka 3D-modellering, gör spel, rörelsespårning, och andra. Blender finns i multiplatform, från Windows, MacOS och Linux.

Minsta specifikationerBlandare
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel eller AMD dual-core processor @ 2 GHz eller bättre
Minne16 GB
Diagram4 GB VRAM
DirectXDirectX 10.0
Lagring500 MB

Ladda ner Blanda här

Apps Photo & Imaging Blender Foundation LADDA NER

Nåväl, det är applikationsrekommendationen för bästa 2020-videoanimering för Android-telefoner och bärbara datorer som du kan använda efter behov.

Faktum är att första gången du använder det kommer du att få det svårt. Precis som ApkVenue har granskat i hur man gör animerade videor på en Android-mobiltelefon tidigare, gäng.

Men om du fortsätter att lära dig och prova en hel del cool animering kommer dina färdigheter verkligen att fortsätta att förbättras. Lycka till och förhoppningsvis användbart!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found