hur man skapar en automatisk innehållsförteckning i blogger

För dig som gillar att skriva på bloggar, ger JalanTikus några kodningstips. Nämligen en handledning för att automatiskt skapa en innehållsförteckning på en blogg för att öka sidrankningen för dina inlägg.

Om JalanTikus vanligtvis ger tips och tricks om Android presenterar JalanTikus den här gången för dig kodningshandledning. Inte en prokodningshandledning utan bara grundläggande kodning för att få dig att förstå lite om programmeringsspråk.

Till att börja med kommer JalanTikus att ge dig en handledning att göra innehållsförteckning automatiskt i bloggaren. Dessa tips kommer säkert att vara mycket användbara för de av er som gillar att skriva på bloggar. Kolla in den fullständiga förklaringen!

  • Är du bloggare? Här är tips för att översvämma bloggen med besökare
  • Enkla sätt att skapa Android-applikationer för din blogg
  • 10 bloggare med mest inkomst i världen

Innehållsförteckning Funktion på bloggen

Skriv inte bara vidare blogg, måste du också göra en innehållsförteckning för varje artikel du gör. Som med alla bokar är innehållsförteckningen på blogg gör det lättare för besökare blogg för att utforska befintligt innehåll. Innehållsförteckningen är också användbar för optimera sökmotorer (SEO). För att inte glömma, innehållsförteckningen är på blogg hjälper till att skapa länk internt mellan inlägg för att höja sidrankning din post.

Hur man skapar en automatisk innehållsförteckning på en blogg

Intresserad av alla fördelar med innehållsförteckningen på blogg? Om så är fallet, här gör du en innehållsförteckning i blogg matchar automatiskt din etikett och ditt inläggsdatum:

  • På Blogspots hemsida, den blogg din, välj Sidor.

  • Välj sedan menyn Nya sidor.

  • Skapa en titel på den här nya sidan "Innehållsförteckning". Kopiera sedan och klistra in följande kod:

Ersätt avsnittet //exempelblognih.blogspot.com med adressen blogg du. Sedan klistra in den på en ny sida som du gjorde tidigare.

Alternativt kan du kopiera och klistra in följande kod:

  • Gjort? Inte än. Därefter måste du ansluta Sida som du gjorde tidigare till navigeringsmenyn i blogg du. Du gör detta genom att öppna menyn Layout, skapa sedan en ny meny med namnet Innehållsförteckning. Innehåll länkhenne med adressen Sida nytt som du gjorde tidigare. Sedan Spara mall.

Det är enkelt att göra en innehållsförteckning automatiskt i blogg detta? På detta sätt förväntas det sidrankning Var och en av dina inlägg kan ökas enkelt och kan hjälpa besökare att surfa lättare blogg din. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found