Detta är den bästa PC-designspecifikationen till priset av 3 miljoner (uppdatering 2017)

Efter igår gav ApkVenue dig en rekommendation om de bästa PC-spelspecifikationerna för 3 miljoner, så att Jaka ville ge designversionen. Om vad, låt oss bara fortsätta med det. Detta är den bästa PC-designspecifikationen för 3 miljoner!

En av användningarna för en dator som bör fokusera på prestanda är design. Det är inte ovanligt att Jaka träffas att designers måste förbereda en dator med speciella specifikationer som kommer att kunna fungera optimalt.

Efter igår gav ApkVenue dig en rekommendation om de bästa PC-spelspecifikationerna för 3 miljoner, så att Jaka ville ge designversionen. Låt oss bara gå vidare, det här är den bästa PC-designspecifikationen för 3 miljoner!

  • Så här övervinner du oläsligt RAM på en PC / bärbar dator enkelt och enkelt
  • Vilket är bättre för spel, mer RAM eller snabbare?

Bästa specifikationer för PC-design Pris på 3 miljoner (CPU-baserad programvara)

För detaljerade PC-designspecifikationer för det bästa priset på 3 miljoner, kan du se det genom följande diagram.

DetaljSpecifikationPrisklass
ProcessorIntel Pentium G4560 Kabylake800 tusen IDR
ModerkortFärgglada Battle Axe C.B250M-HD V20IDR 1 miljon
BaggeAvexir DDR4 Core Red PC19200 8GB (1x8GB)IDR 750 tusen
HårddiskToshiba 1 TB SATA3 7200 RPMIDR 550 tusen
PSURaidmax RX-380K 80+ Brons 380W300 tusen IDR
FallGameMax Hero Gaming H601 Svart mATX Blå Ledfläkt 1x12cmIDR 300 tusen

Total kostnad: 3,7 miljoner IDR

Förklaring av de bästa PC-designspecifikationerna Pris på 3 miljoner

När det gäller PC-design måste du faktiskt veta vilken programvara designern vanligtvis använder. Eftersom en del designprogramvara fokuserar på CPU-funktioner finns det också sådana som fokuserar på GPU-funktioner.

Nu på den inbyggda datorn den här gången fokuserar ApkVenue på designprogramvara som använder CPU-funktioner. Exempel på sådan programvara är Sketch Up, V-Ray och Maya. Ungefär resultaten av programvarubilden så här.

Fotokälla: Bild: Putra Andalas

Eftersom ApkVenue inte är en professionell designer vet Frankly Jaka inte riktigt hur man använder CPU- och GPU-användning för varje programvara. Eftersom det finns många designprogramvaror och inte alla är unika.

Något sådant intermezzo information från Jaka. Följande är en detaljerad beskrivning av varje komponent.

1. Processor

Fotokälla: Bild: Intel

Egentligen försökte Jaka ursprungligen komma mellan Intel Core i3 Skylake eller Kabylake, men tyvärr kom inte priset in. Så med stor kraft var ApkVenue tvungen att gå ner i processorn till Intel Pentium G4560.

Varför Intel Pentium G4560, varför inte AMD A8-7670K, även om AMDs riktmärken för spel är bättre?

Baserat på PassMark-riktmärkena är det faktiskt förmågan flera trådar båda kan sägas vara i samma klass. Men sett från iGPU-sidan är AMD A8-7670K som jag rekommenderade för bästa PC-spel innan det här mycket överlägsen.

Här måste vi faktiskt lära känna Kabylakes arkitektur mycket djupare. Där denna Kabylake har ett optimerat Media Engine-chip anger även testresultaten att det kan undertrycka mediarelaterade processer med upp till 90%. Visst har du här en översikt där designen definitivt kommer att relateras till multimedia. Nu kommer den här funktionen hos Intel säkert att hjälpa många designscenarier. Och den här funktionen finns tyvärr inte i AMD. Det är anledningen till att du väljer Intel Pentium G4560.

2. Moderkort

Fotokälla: Bild: Färgglada

Om du vill spara mer pengar kan du faktiskt använda ett moderkort med H110-chipet. Men det är lite knepigt, för du behöver en Skylake-processor för att göra en BIOS-uppdatering. Vad händer om BIOS inte uppdateras? Ja, den kan inte användas, eftersom den inte stöder Kabylake-processorn ännu.

Det är anledningen till att Jaka äntligen bestämde sig för B250-chipet. När allt kommer omkring, om du väljer H110-chip, kan du bara få RAM-hastigheter vid 2133Mhz. Du bör inte gå för långt mellan 2133Mhz och 2400Mhz, men det är okej. Åh ja varför det färgglada varumärket? Billigt, det är redan.

3. RAM

Fotokälla: Bild: Avexir

Designprocessen, särskilt om du spelar programvara som Adobe Photoshop. Stor RAM-kapacitet behövs, men hastigheten är inte så stor. Slutligen föll Jakas beslut konfigurerat 1x8GB-kit. Om det inte räcker senare kan du lägga till ytterligare 1x8GB. Så att det totala RAM-minnet kan vara 16 GB.

4. Hårddisk

Fotokälla: Bild: Toshiba

För hårddisken är det samma som spelversionen. ApkVenue letar efter de billigaste delarna på marknaden. Gå efter varumärket Toshiba. Med tanke på den lilla prisskillnaden mellan 500 GB och 1 TB kapacitet föll valet till 1 TB kapacitet.

5. PSU

Fotokälla: Bild: Raidmax

För den maximala effekten som kommer att tas av Jakas datorsystem är den högsta bara cirka 130W. Så naturligtvis är 380W PSU kapacitet tillräcklig. Har 80+ bronscertifiering, vilket innebär att effektiviteten att använda dess kraft också maximeras.

6. Fall

Fotokälla: Bild: Gamemax

Ärendet från Jaka är gratis. Du kan ändra modellen som du vill, för det finns verkligen inga speciella specifikationer. Se bara till att du kan gå in på ett moderkort med mATX-storlek.

Populära CPU-riktmärken

Så du kan gissa att kapaciteterna med de bästa PC-designspecifikationerna kostar 3 miljoner. Här är CPU-referensresultaten för populär programvara.

JämförelserIntel Pentium G4560AMD A8-7670K
Cinebench R15 (flertrådig)365250
Passmark (Multi Thread)50725056
Geekbench 3 (Multi Thread)75996343

Notera: Tack till alla kollegor som har glädjat att dela referensresultaten ovan. Utan dig kommer inte ApkVenue att kunna slutföra den här artikeln.

VISA ARTIKLAR

Så det är PC-specifikationen för det bästa priset på 3 miljoner. Vad tycker du om den inbyggda PC: n, finns det någon ingång? Om du har några kommentarer kan du gärna göra det dela med sig med Jaka. Tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Inbyggd PC eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: PCWorld


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found