5 knep för att få 1000 följare på Instagram på en dag

Här är några knep som du kan använda för att få Instagram-följare snabbt och gratis.

Instagram är ett av de mest populära sociala medierna för att dela foton och videor som finns idag.

På grund av dess popularitet säljer inte få människor för att marknadsföra eller stödja en produkt på Instagram-användare som anhängaremassor av det.

Jag fick anhängare vilket mycket gratis är verkligen inte lätt på Instagram. Ändå finns det några knep som du kanske kan använda för att få tag på anhängare Instagram är snabbt och gratis.

 • Hur man laddar ner Instagram-foton och videor på Android och PC
 • Enkla sätt att enkelt kopiera klistra in Instagram-bildtexter på Android
 • Den här artisten stjäl dina foton på Instagram till salu för 1 miljard kronor!

Hur får jag Instagram-följare snabbt

1. Unikt innehåll

Foto: Imagebox

Att skapa unikt innehåll är ett av de bästa sätten att påskynda intäkterna anhängare du. Det unika innehållet i fråga är att ditt inlägg måste skilja sig från de andra.

Du kan till exempel göra bilder av landskap eller fordon med ett annat perspektiv än vanligt, biografier om vissa människor och andra unika idéer.

2. Planerade inlägg

Foto: epignosischurch

Åtminstone en dag måste du lägga upp ett nytt foto eller en ny video. Varje inlägg som du publicerar på Instagram har naturligtvis möjligheten att få det anhängare ny.

Publicera inte för många bilder eller videor. Detta kommer att se "trashy" ut på Instagram anhängare du och troligen kommer du att följas upp. Om det har varitfölja upp meningen anhängare du blir till och med mindre.

3. Hashtags

Foto: Gumco

Hashtag är också en av de viktiga saker som måste övervägas om du vill lägga till anhängare Instagram snabbt.

Generellt söker människor efter en viss bild eller video med hjälp av en hashtags (#) för att göra det lättare att hitta.

Att göra hashtags på Instagram så mycket mer kraftfullkan du forska på hashtags som för närvarande är populärt och lägg sedan till det i fotot eller videon du vill ladda upp.

Om du inte har det hashtags specifikt kan du nebenghashtags människor eller andra populära medier för att snabbt komma i berömmelse.

Se till att du sätter hashtags inte i rubriken avsnitt men i kommentarskolumnen. Detta för att få bilder eller videor som du delar ser renare ut i deras frånvaro hashtags i rubrik.

4. Vattenstämpel

foto: JalanTikus

Vattenstämpel (vattenstämpel) kan du lägga till foton eller videor som du själv gör (original). Typ vattenstämpel det enklaste är till exempel din Instagram-adress @jessicajo.

Genom att lägga till ett vattenstämpel kan du få en fördel när någon gör det omlägga eller ladda ner ditt Instagram-videofoto och dela det sedan på andra sociala medier, personer som ser det kan direkt besöka innehållsskaparens konto.

Troligtvis kommer den personen att göra det Följ Din Instagram om han verkligen gillar dina inlägg.

5. AddMeFast

foto: AddMeFast

Om alla ovanstående metoder har provats men inte har förbättrats anhängare vilket är ganska viktigt kan du prova via webbplatsen Lägg till mig snabbt.

Webbplatsen erbjuder en mängd tycka om och anhängare Instagram som du kan få gratis och snabbt.

Inte bara Instagram, du kan också lägga till gilla, följare, visa, dela och så vidare på Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Vine, Ask.FM, Pinterest, Soundcloud och många fler. Hur?

 • Besök webbplatsen Lägg till mig snabbt och registrera via länk då får du automatiskt 300 poäng.
 • Efter registreringen väljer du Lägg till webbplats / sida längst upp till vänster.
 • Fyll i de obligatoriska fälten:

  Typ: Instagram-följare


  Länder: Wordlwide


  Användarnamn: Din Instagram


  Totalt antal klick: Av


  Dagliga klick: Av


  CPC: Fyll i 2-10 (ju större, desto snabbare kommer din följare att öka.)

 • Klicka i så fall på Spara ändringar. Då måste du bara vänta.

Det här är några av sätten du kan få Instagram-följare snabbt och gratis. Om du har något annat sätt, glöm inte dela med sig i kommentarfältet ja. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found