hur man framgångsrikt går in i den första bollen i poolen med 8 bollar

För de av er som är nya med att försöka och är angelägna om att få intressanta tips och tricks om 8 Ball Pool-spelet, genom följande artikel kommer vi att presentera avbrottstips och tricks i 8 Ball Pool-spelet.

Gillar du det roliga biljardspelet som heter 8-Ball biljard? Eller till och med nu har du blivit en mästare i det? För dig som är nybörjare och är ivriga att få intressanta tips och tricks om det populära spelet från Miniclip, genom följande artikel kommer vi att presentera tips och tricks bryta av i spelet 8 Ball Pool.

  • [UPPDATERING oktober 2015] 10 miljoner surfplattor till Game Clash of Clans
  • Hur man gör att Android-spel inte är nära när de spelas
  • 5 fenomenala spel som är så coola efter att fans har skapat dem på nytt

Genom att följa dessa tips och öva flitigt kommer du utan tvekan att förstå var du vill att bollen ska gå och naturligtvis kan du komma in i bollen även när du först bryter bollen (bryta av).

Lita inte på slag mot den främre bollen från mittläget

Faktum är att tur kallas, det finns människor som när de startar matchen slår de omedelbart den vita bollen från mitten av bordet till den främre bollen. Det kommer dock att vara mycket svårt att komma in i bollen från poolen om du fortfarande litar på pinnen () standard eller billigt, eftersom stansen är mindre kraftfull. Försök att rikta in dig på andra bollar än den främsta bollen och placera köbollen (cue ball) annat än i mitten av bordet.

Försök att slå de två bollarna

När du riktar bollen, då riktlinje kommer att vara där för att hjälpa till förhandsvisning där köbollen och målbollen går. När du är den första skytten, försök rikta köbollen mot en viss boll och studsa sedan av den andra bollen. Den enklaste gesten är riktlinje i slutet kommer det att bilda en bokstav V som indikerar att den vita bollen kommer att studsa drastiskt i en annan riktning.

Slutet på bollen? Inga problem

Denna metod är en klassisk metod men har alltid varit en grundpelare för olika veteranspelare i 8-bollsundersökningen. Placera din köboll längst ner på bordet och rikta den mot längst till vänster. Försök att rikta den vita kulans studs i det nedre högra hålet. Detta skott kommer nästan säkert att placera den övre ändkulan i det övre högra hålet, förhoppningsvis kan den också komma in i andra bollar. Men kom ihåg att detta skott riskerar att samtidigt sätta din vita boll i det nedre högra hålet också. Därför kommer vi i nästa punkt att förklara hur man kan förhindra det. Joss ..

Lita på snurr

Efter de tidigare tipsen riskerar du att få den vita bollen i hålet första gången bryta av. Men 8 Ball Pool erbjuder också funktioner snurra vilket kan hjälpa dig att avleda köbollen när den träffar en annan boll. När du följer den föregående punkten kan du kombinera den vita bollen som träffas på baksidan av bollen och tillbaka snurr, nämligen riktning av stickstången mot botten av bollen. Detta gör att din boll tenderar att röra sig bakåt när den träffar en annan boll så att den inte går in i hålet.

I alla fall, snurrabryta av detta blir mer effektivt när du använder en pinne () är lämpligt och inte medfödd. Så experimentera alltid med andra typer av pinnar.

Olika pinnar, olika smaker

Detta är en av de faktorer som gör att bra människor alltid har en högre lyckofaktor än vanliga människor. De litar på pinnar med skicklighet vilket är bättre än den inbyggda pinnen. Det måste faktiskt finnas pengar eller mynt som offras för pinnen, men om du redan får det kännasaken är att premiumpinnarna verkligen ger en annan känsla än den första träffen. Från och med en mycket kraftfullare kraft, till snurra vilket är svalare.

Andra positioner som är värda att försöka

Försök också rikta köbollen till vänster eller höger om den ledande bollen. Men glöm inte att sätta din köboll också i en ovanlig position. Vanligtvis har en vit boll nära bordskanten mer skjututrymme än om den placeras i mitten av bordet. Miniclip.com Sportspel LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found