De 6 bästa applikationerna för handel med mobiltelefoner, öka kapitalet för att köpa en iPhone!

Är du förvirrad över att leta efter kapital för att köpa den senaste iPhone? Använd rekommendationerna för de 6 bästa applikationerna för telefonutbyte från ApkVenue, gäng!

Dålig att se linjen Bästa HP 2020 men kan bara vara ledsen att se att priset är jämförbart med en motorcykel? Var inte rädd för att du inte är ensam, gäng.

Tillsammans med den tekniska utvecklingen, faktiskt priset på HP, särskilt HP flaggskepp, redan erfaren orimliga prishöjningar de senaste åren.

Lyckligtvis kan vi nu utnyttja våra gamla mobiltelefoner för att öka kapitalet för att köpa en ny mobiltelefon med hjälp HPs inbytesapplikation som ApkVenue kommer att diskutera här, gäng!

6 bästa tilläggsprogram för mobiltelefoner

Eftersom HP-varumärket nu alltmer släpper flera nya mobiltelefoner på under 12 månader är många av oss nu ofta ömsesidigt mobiltelefon.

Till exempel dock realme 5 Pro just lanserades i augusti 2019, riktiga jag har lanserat en efterträdare, realme 6 Pro i början av mars 2020, gäng!

Så när du ser den här trenden som inte verkar försvinna måste du dra nytta av den 6 bästa HP-inbytesapplikationer som ApkVenue kommer att diskutera här.

1. Laku6 (Trusted Mobile Add-on Application)

De av er som letar efter ett lutande iPhone-mobiltelefonpris kan prova ett begagnat mobilbytesprogram Laku6 som erbjuder en mycket praktisk HP-inbytesprocess, gäng.

Du behöver bara ladda ner testapplikationen för att kontrollera tillståndet på din mobiltelefon och fylla i ett formulär om din mobiltelefon som kommer att användas för att bestämma mobiltelefonens försäljningspris. När du är klar är allt du behöver göra att välja från en serie mobiltelefoner som listas på Laku6 som inkluderar alla större HP-märken i Indonesien, t.ex. Samsung och Äpple.

Alla mobiltelefoner som säljs på Laku6 har genomgått en omfattande kontrollprocess och för användarsäkerhet erbjuder Laku6 också 90 dagars garanti, gäng!

Tyvärr har denna omfattande kontrollprocess resulterat i denna HP-inbytesfunktion begränsat till användare i Jakarta just den här gången.

DetaljLaku6
UtvecklarePT. Laku6 Online Indonesien
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekDet skiljer sig beroende på enhet
Ladda ner50000 och högre
Betyg3.3/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Laku6-applikationen här

Laku6

2. Tokopedia

Förutse användarnas behov, en online köp- och försäljningsapplikation Tokopedia från mitten av 2019 har det fördubblats som en ansökan om att handla med en ny mobiltelefon, gäng!

Processen också enkel eftersom användare bara behöver hitta objekt som har en etikett "Kan ändra tillägg" och följ processen att kontrollera varor och verifiera identiteten. På grund av det mycket stora ekosystemet för säljare av Tokopedia kan HP Tokopedia också byta in programmet har ett mycket varierat urval av produkter.

Anmärkningsvärt är den produkt som går in i detta program inte bara begränsat till mobiltelefoner och detta program kan också användas av Tokopedia-användare i hela Indonesien, gäng.

DetaljTokopedia
UtvecklareTokopedia
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek44 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Tokopedia-applikationen här

Appar Produktivitet Tokopedia NEDLADDNING

3. BliBli

Vill inte vara kvar med sina konkurrenter, BliBli nu fungerar det också som en HP CoD-inbytesapplikation (postförskott), gäng!

Processen är 11-12 med Tokopedia där användare helt enkelt söker efter produkter med etiketter Inbyten och följ bara instruktionerna för att kontrollera varor från systemet.

När administrationsprocessen är klar måste användarna bara vänta ankomst av kurir från BliBli som direkt kommer att verifiera din gamla mobiltelefons tillstånd.

Med den här tjänsten behöver du inte sikla för att se den bästa kameratelefonen eftersom BliBlis HP-inbyttjänst kan öka ditt kapital för att köpa en ny mobiltelefon, gäng.

DetaljBliBli
UtvecklareBliBli.com
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek26 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner BliBli-applikationen här

Produktivitetsappar LADDA NER

4. Tutamera (Swap Add HP Erafone Application)

Även om praxis att köpa och sälja online har blivit normen är ApkVenue säker på att många av er väljer att köpa de senaste mobiltelefonerna på fysiska platser som Erafone.

Men vet du att det nu finns en HP-inbytesapp på den officiella Erafone? Ansökans namn är Tutamera, Förkortning av Handel med Erafone, gäng!

Applikationen används endast för bestämma priset på den gamla HP bara du och inbytesprocessen måste fortfarande göras på närmaste Erafone-plats.

Att utveckla sin Erafone-inbyttjänst i samarbete med Laku6 så bli inte förvånad om gränssnitt vad de använder ser bekant ut.

DetaljTutamera
UtvecklarePT. Laku6 Online Indonesien
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
StorlekDet skiljer sig beroende på enhet
Ladda ner500 000 och högre
Betyg2.9/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Tutamera-applikationen här

Tutamera

5. Mii Trade-In (Byt Lägg till Xiaomi Mobile Application)

Känner du fortfarande att det konkurrenskraftiga priset på den senaste Xiaomi HP inte är tillräckligt billigt? Om du får ditt hjärta, ber du alltid om ett hjärta, gäng.

Som tur är, Xiaomigodhjärtade eftersom de också redan har en officiell Xiaomi online HP-inbyttjänst genom ** Mii Trade-In-applikationen.

I likhet med Tutamera används den här applikationen bara för bestämma priset på den gamla Xiaomi-mobiltelefonen du och inbytesprocessen kan göras på Mi Store närmast.

På grund av Xiaomi igen i samarbete med Laku6 för att utveckla denna applikation har Mii Trade-In gränssnitt vilket liknar Tutamera.

DetaljMii-inbyte
UtvecklarePT. Laku6 Online Indonesien
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
StorlekDet skiljer sig beroende på enhet
Ladda ner10 000 och högre
Betyg2.4/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Mii Trade-In-applikationen här

Mii-inbyte

6. SS.com-inbyte (byt ut Lägg till Samsung-mobilapplikation)

När det gäller kvalitet kan få tävla Samsung i Android-världen. Tyvärr kompenseras denna kvalitet av det löjliga priset på Samsung-mobiltelefoner.

Nu, för att lätta din börda lite, har detta varumärke tillhandahållit det HP Samsung-inbytstjänst tjänsteman via * SS.com Trade-In ** ansökan, gäng!

I den här tjänsten behöver du inte besöka närmaste Samsung-butik för Samsung skickar en kurir för att hämta din gamla HP om det inte finns några problem.

Som tidigare, Samsung i samarbete med Laku6 att utveckla denna applikation så att den har en design gränssnitt och exakt samma HP-testprocess.

DetaljSS.com-inbyte
UtvecklarePT. Laku6 Online Indonesien
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
StorlekDet skiljer sig beroende på enhet
Ladda ner10 000 och högre
Betyg1.4/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner inlämningsapplikationen SS.com här

SS.com-inbyte

Det är listan 6 bästa HP-inbytesapplikationer från Jaka. Förutom att kunna lägga till kapital är applikationen ovan också användbar för att minska godshögen i ditt hus, gäng!

En sak att komma ihåg, eftersom applikationen ovan använder ett standardpris, bli inte förvånad om Din gamla mobiltelefon värderas till ett pris som är något för snett.

Har du någonsin använt ovanstående applikation? Hur var din erfarenhet av deras HP-inbyttjänst? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Smartphone eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found