10 bästa gratis telefonappar för Android

Tillgången på gratis samtalsbaserade applikationer som du kan använda för att kommunicera med vänner utan att spendera en krona! Här är de 10 bästa gratis samtalsapparna för Android!

I dagens sofistikerade era är allt lätt att göra, inklusive kommunikation. Teknisk utveckling gör att du kan kommunicera med vem som helst i ett annat land. Allt du behöver är två, nämligen en smartphone och en internetanslutning.

För att ansluta till internet måste du spendera vilket inte är det minsta. Men tillgängligheten av baserade applikationer gratis samtal du kan använda för att kommunicera med vänner utan att spendera en krona! Detta är det 10 bästa gratisappar för Android!

  • 20 senaste smartphones för oktober 2017-upplagan, från Apple till Xiaomi!
  • 10 senaste Android-smartphones September 2017-utgåvan
  • 10 senaste Android-smartphones för augusti 2017-utgåvan

10 bästa gratisappar för Android för Android

1. Facebook Messenger

Facebook Messenger var van vid skickar meddelande. Men en funktion i den här applikationen redan utvecklat och nu har gett gratis samtalstjänst vilket är synd att missa! Visst, denna applikation äter dock mycket batteriström värt det att prova dig, vän! Speciellt för att det är gratis!

2. Google Duo

Du kanske är lite obekant med den här applikationen eftersom Google Duo används mycket sällan i Indonesien. Denna applikation erbjuder dock också gratis samtalstjänster och gratis videochatt. Om du vill prova kan du registrera dig först. Därefter kan du njuta av obegränsade gratis telefontjänster.

3. GrooVelp

GrooVelp är ett gratis samtalsprogram på Amerikas förenta stater. Arbetssystemet är väldigt enkelt, bara Lägg till telefonnummer endast. Men det gör du samla kredit för att kunna njuta av de tjänster som tillhandahålls. Du gör detta genom att titta på annonserna som visas i applikationen. Denna kredit kan ta slut, men du kan samla in den igen genom att titta på så många annonser som möjligt.

4. Hangouts

Android-användare måste känna till applikationer Hangouts detta! Denna applikation tillhandahåller flera tjänster, nämligen gratis samtal, videosamtal och SMS till den du vill kontakta. Denna applikation är ganska populär på Amerika och Kanada, särskilt med de kostnadsfria funktionerna som tillhandahålls.

5. Skype

Gratis samtal, sms, videosamtal och videochatt är fyra funktioner som du kan njuta av Skype. Denna applikation är en mycket populär applikation. Unikt kan du använda den här applikationen för att kommunicera med vem som helst runt om i världen.

Hur man använder den här applikationen också ganska lätt. Allt du behöver göra är att registrera ditt mobilnummer, e-postadress och lösenord. Efter det, du kan använda den för att kommunicera till ditt hjärta innehåll.

6. Signal Privat meddelande

Den här applikationen tillhandahåller en tjänst gratis samtal och chatt med hög säkerhet. Oavsett vad du gör, ringer eller skickar du information, data du skickar kommer att krypteras först för att vara säker från de stygga händerna där ute. Den här applikationen ganska populär i Amerika, särskilt för dem som vill ha applikationer med hög säkerhetsnivå.

7. Slack

Ansökan Slak, har du hört talas om det, vän? Denna applikation används inte i Indonesien, men den är ganska populär i Amerika eftersom den erbjuder gratis samtalstjänster. Tyvärr kan gratistjänsten endast användas av andra Slack-användare endast. Bortsett från det, ljudkvaliteten också inte bra. Speciellt om du kommunicerar med människor i olika länder.

8. TextNow

Även om appen heter TextNow, den här applikationen ger också gratis samtalstjänster vilket är synd att missa. Tyvärr gratis samtal och sms-tjänster gäller endast för dem som bor i USA eller Kanada. För dig som bor utanför Amerika och Kanada, du måste betala ja!

9. Viber

Applikationer som tidigare endast var för gratis samtal kan nu användas för videochatt och videosamtal du vet! Du kan dra nytta av denna applikation gratis för alla användare Viber.

Om du vill kommunicera med människor som är har inte Viber, det finns en avgift du måste betala. Och kostnaderna också inte lite Ja man! Istället för att betala bör du bättre be dina vänner att installera den här appen på deras Android!

10. WhatsApp

WhatsApp är en applikation för sms. Denna applikation tillhandahåller dock redan tjänster gratis samtal och videosamtal. Unikt, det här programmet tillåter också användare att dela en berättelse som Insta Story, vän! Denna applikation har fått namnet en chattapplikation mest populär runt världen.

Video: Rekommenderade gratis telefonappar, garanterat att spara!

Tja, där är det 10 bästa gratisappar för Android! Vill du ha smidig kommunikation men ingen WiFi eller dataplan? Du kan dra nytta av en av de 10 kostnadsfria samtalsapplikationerna på Android ovan, vän! Kommunikationen är smidig, pengarna tar inte slut. Hoppas det är användbart!